Skocz do zawartości
IGNORED

Kino do pokoju 20m2, do max 1600zł

kokosy

Rekomendowane odpowiedzi

WItam wszystkich!

Piszę ponieważ sądzę, że znacie się lepiej niż ja na sprzęcie i postaracie się doradzić coś od siebie. Przeglądam ostatnio oferty kin domowych i jest tego trochę ale ostatecznie nie mogę się zdecydować jakie wybrać.

Dokładniej patrzyłem na kina takie jak:

Sony BDV-E880, SAMSUNG HT-D4550,

przeglądałem jeszcze też inne samsungi i inne sony ale te chyba wydają się rozsądne. Czy możecie coś doradzić, które lepsze?

Pozdrawiam

kokos

https://www.audiostereo.pl/topic/94007-kino-do-pokoju-20m2-do-max-1600z%C5%82/

Na sprzęcie pewnie się trochę znamy, ale to "coś" co podałeś nie można nazwać sprzętem. To jakaś plastykowa namiastka nie wiadomo czego...

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Witaj,

przy założonym budżecie zdecydowanie pomyśl o systemie bez nowego źródła (zakładam że masz w domu jakiś odtwarzacz DVD lub Blu-Ray). Zwróć uwagę na amplituner Denon AVR-1312, Pioneer VSX-521 oraz kolumny Jamo S 426 HCS3.

Powyższe konfiguracje biorąc pod uwagę koszty i wielkość pomieszczenia będa optymalne.

W przypadku pytań służę pomocą

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Przyznam, że trochę się spodziewałem takiej odpowiedzi ale ok. Nie mam jeszcze samego odtwarzacza DVD czy Blu-Ray musiałbym dokupić oddzielnie przy zestawieniu (wzmacniacz + zestaw kolumn). Przy tym zestawieniu plus znalazłem taki odtwarzacz Pioneer BDP-430 Odtwarzacz Blu-ray 3D koszty to w granicy 2,5 tyś lekko. Co do odtwarzacza faktycznie może być inny/ tańszy - patrzyłem głownie aby był Pioneer oraz np. wejście ethernetowe lub bezprzewdowowy moduł WLAN. Aby była możliwość takiej konfiguracji bo to w sumie dość fajna rzecz. Czy składanie zestawu, który miałby różne elementy od różnych producentów spisuje się bez problemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.