Skocz do zawartości
IGNORED

Gramek do 1000 zł wraz z wkładką do 300zł

Gramek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

można dokupić akwarium do przykrycia go , ale estetyka tego rozwiązania jest co najmniej dwuznaczna ;-)

Wcale to źle nie wygląda. Mam swojego Bernarda nakrytego akwarium i prezentuje się bardzo fajnie.

No jak wszystko w życiu rzecz gustu, nad tym nie dyskutuje :-). Na szczęście jest wybór, nawet w ofercie PJ , w Technicie niestety nigdy nie było i już nie będzie :-)

Pozdro

Wygodnego miejsca do posłuchania muzyki też tam nie widziałem :-), ale może w świecie audiofili absolutnych takie cos jest trendy :-).

Jako dodatek specjalnie dla Ciebie Yulu drogi : Kultowa Czerwień na Kultowym Nadgramofonie :-)

Im dłużej gra tym bardziej podoba mi sie to jak gra :-). Może ja jestem słuchaczem oczowym, tzn słucham oczami, jak sprzęt ładny to i muzyka gra ładnie :-).

Przy okazji widać na jakiej wysokości jest wkładka nad płytą, niewielka to fakt :-). Acha peryskop schowałem, żeby nie drażnić :-)

Pozdrówki serdeczne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-4172-0-73034000-1349026550_thumb.jpg

post-4172-0-12426600-1349026583_thumb.jpg

post-4172-0-34270700-1349026592_thumb.jpg

post-4172-0-00618800-1349026604_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No, w disco możesz zacząć zarabiać :) Niech się nadgramofon czymś wykaże oprócz czerwonej wkładki i peryskopiku.

Pozdro,

Yul

P.S. Tu masz testy 37 wkładek gramofnowych, sprawdź gdzie jest ta jedna, jedyna, czerwona :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sory ale nie mogę tam znaleźć nic odnośnie 2mRed, w linku za to pada słowo mp3 , brrrrrr.......

Znalazłem w końcu 39 pkt na 70 możliwych , bogato nie jest, niestety test po niemiecku a ja w tym języku ni w ząb niestety :-(

Acha w nocy peryskop bardzo sie przydaje nie trzeba dodatkowej lampki aby nad początkiem płyty ustawić :-)

Yul, tak na serio masz jakąś teorię po co oni w kwarcowych DD dawali regulacje obrotów, przecież w latach 70 tych nie było DJ-ki.

Pozdro

A bo to jakoś dziwnie się otwiera. Trzeba zrobić tak: z tego co się otworzy z linku wchodzimy w Bestenliste -> Plattespieler -> Tonabnehmer -> zur Komplettliste. Tam mamy 4 stronki z wkładkami. Chcąc odszukać tę jedną jedyną czerwoną, trzeba iść od ostatniej...:(

A regulację obrotów dawali aby można szybciej/wolniej tańcować przy muzyczce z nadgramofonu.

Pozdro,

Yul

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Yul, liczyłem na normalną dyskusję, a tak to EOT :-)

Dla mnie Red gra ładnie i miło i mam w nosie testy wkładki za 300zł na gramiaku za 300000zł :-)

Pozdrówki

Obecnie bawi mnie juz ta dyskusja na temat ,,nadgramofonu,, w wykonaniu dobrze nam znanego guru ,ale jesli juz przy tym jestesmy to trzeba powiedziec jedno - Technics 1200 nigdy nie byl konstruowany z mysla o DJ a sami uzytkownicy sobie go umilowali wlasnie do pracy w dyskotece poniewaz jego wytrzymalosc i mozliwosci pozwalaly na takie a nie inne jego traktowanie.

W modelu 1200 mk2 udoskonalono pewne rzeczy ktorych tak nienawidzi nasz spec co gleboko mam w powazaniu.

robix

Można być prawie pewnym,że był używany w didżejce.Ten konkord o czymś świadczy.

Nie był używany w didżejce - wystarczy zobaczyć na picz i ogólny stan = zero zadrapań,pokrywa jak nówka,koleś miał zachciankę i kupił sobie konkorda.

MUSIC NON STOP

Obecnie bawi mnie juz ta dyskusja na temat ,,nadgramofonu,, w wykonaniu dobrze nam znanego guru ,ale jesli juz przy tym jestesmy to trzeba powiedziec jedno - Technics 1200 nigdy nie byl konstruowany z mysla o DJ a sami uzytkownicy sobie go umilowali wlasnie do pracy w dyskotece poniewaz jego wytrzymalosc i mozliwosci pozwalaly na takie a nie inne jego traktowanie.

W modelu 1200 mk2 udoskonalono pewne rzeczy ktorych tak nienawidzi nasz spec co gleboko mam w powazaniu.

robix

Nawet przedszkolak wie do czego służy nadgramofon :)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.