Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny za około 2 tys

marcinc

Rekomendowane odpowiedzi

THOMAS - Velum (2004-06-30 10:59:13)

Zyzio siedzisz chlopczyku na jakies wiosce zabitej dechami przed komputerkiem i zabierasz głos o czymś o czym nie masz pojecia Twoje wypowiedzi ograniczaja sie jedynie do kpienia z innych a pewnie jedyną rzeczą jaką w życiu słyszałes to jamnik kupiony u ruskich na targu. Musze przyznać ,że polemika z Tobą to czysta przyjemność.

>>> idz do tematu

THOMAS - Velum (2004-06-30 10:53:49)

Zyzio wiedzialem ,Ze sobie nie odpuscisz , skoro twierdzisz ,że te kable słabe są to mam propozycje,wypożycze Ci sieciówke Veluma,wsadzisz ją sobie w pewną część ciała zatkasz nos i pierniesz może smród rozjasni twój bardzo mały rozumek.

podaj adres

>>> idz do tematu

THOMAS - Velum (2004-06-29 21:19:42)

Chciałbym wtrącić pięć groszy

po pierwsze zyzio jesteś palantem

po drugie kable Velum nie są dobre ale wybitne

po trzecie powinni Ci zyzio dać bana na ip na stałe

>>> idz do tematu

THOMAS - kolumny za około 2 tys (2004-06-29 17:18:15)

Uprzedzano mnie ,że na tym forum jest jazda i wielu palantów , Zyzio przyjeć do Wrocławia to zrobimy test na słuch a jak taki dobry jesteś polonista to może nie to forum?

>>> idz do tematu

THOMAS - kolumny za około 2 tys (2004-06-29 11:54:06)

Asmon

sam napisałeś ,że wpadło Ci w ręce pare kolumn ktróre miały dobre recenzje i co wielkie g. czyż nie ,wiec powtarzam ,że Paradigm to firma wyjatkowo nastawiona na zysk a nie na dzwięk,elementy zwrotnicy wewnetrzne okablowanie to kpina a dzwięk łubudubu ,wię jest to ułomna kolumna jak i cała firma acz kolwiek są ludzie ,których łatwo zwieść ,czyz to forum nie jest po to ,aby frajerów było jak naj mniej a takie firmy jak Paradigm poszły z torbami?

>>> idz do tematu

THOMAS - kolumny za około 2 tys (2004-06-29 11:45:13)

Widze panowie ,że macie problem,szukacie śmietany na g. bo już inaczej nie mozna napisać. Kolumny paradigm są dla głuchoniemych z watą w uszach,nie wiedzialem ,że rzucicie się jak psy na kość. Otóz powtórzę ta kolumna udaje że gra a dokladniejsze określenie bedzie ,że stuka.Jarząbek nie reklamuje swoich starych Dali jak napisałeś bo nie są moje tylko otrzymałem je do sprzedania od klijenta ,który kupił ode mnie kolumny mojej produkcji,mam pojęcie o tym co pisze natomist widze ,że co niektórzy tutaj szukają polemiki nie posidajac żadnej odpowieniej wiedzy.

pozdrawiam wszytkich głuchoniemych

>>> idz do tematu

thomas206 - TV Loewe (2004-06-28 22:03:51)

Witam

Przymierzam sie do kupna TV 32'', chyba bedzie to Loewe Aventos 3891ZW lub Aconda 9381HD (nie wiem czy warto az tyle dokladac, no ale ten wyglad acondy ... ) Obcowal ktos z tymi TV. Czekam na rady i sugestie. Rozwazam tez Philipsa Pixel Plus.

PS. Nie chce projektora.

Pozdr

Thomas

>>> idz do tematu

THOMAS - Wzmacniacz CA vs NAD... (2004-06-28 11:36:47)

jesli nie możesz sie zdecydowaź to pamietaj o jednym Nad ma roztrzepienie koncowki i przedwzmacniacza co oznacza ,ze w przyszosci możesz podłączyć do niego przedwzmacniacz np.lampowy a wtedy czary z mleka,CA ma tylko wyjscie na koncówke ,z doswiadczenia jednak i tak stawiał bym na Nada

>>> idz do tematu

THOMAS - kolumny za około 2 tys (2004-06-28 11:30:40)

Marcin

Paradigmy to brzmienie bez brzmienia tylko niskie i wysokie żadnej barwy zadnej średnicy to ułomna kolumna jak cała firma robie kolumny i nie raz brałem je w rozliczeniu elementy zwrotnicy to czesci ktore na gieldzie kupisz za pare groszy dosłownie,a przetworniki są naprawde bardzo słabe z tej kolumny poprostu nic nie słychać,jesłi sugerujesz sie cena,albo gwiazdkami w hi fi i muzyce to pamietaj ze te kolumny tam sie reklamuja,Boże niech ktoś coś napisze o tych kolumnach i dlaczego je sprzedał to poprostu łubudubu i nic wiecej

>>> idz do tematu

THOMAS - Potencjometry ALPS (2004-06-27 11:10:25)

Darkul jeśli może podaj mi namiary na ta firme,robie przedwzmacniacze lampowe i również nie mam zaufania do współczesnych Alpsów

>>> idz do tematu

THOMAS - kolumny za około 2 tys (2004-06-27 11:03:38)

o Eltaxach myśle tyle co i o amplitunerach Techniksa,jeśli chcesz nagłosnić 40 m i nie zgubić basu,proponuje Ci Dalli 850,wysokoskuteczne kolumny w oparciu o 4 przetwoniki Sesa,jeśli chcesz wiedzieć coś wiecej podaje maila

[email protected]

>>> idz do tematu

THOMAS - Jaki preamp do Maca lampa & tranzystor ? (2004-06-26 16:50:43)

podaj maila to

Powyżej - cały dorobek na tym forum najbardziej narzekającego, wyzywającego od palantów i głuchoniemych - wnioski wyciągnijcie sobie sami.........

>zyzio

Swoją drogą, ten jarmarczny styl typowy dla sprzedawania ziemniaków zastosowany do prób wejścia na obszar hi-endu zawsze budzi moje niekłamane rozbawienie. No bo wyobraź sobie, że wchodzisz do eleganckiego centrum handlowego, a tam stoi taki gościu z brązowym karczychem i paroma workami kartofli na furmance...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.