Skocz do zawartości
IGNORED

Projekt "Altus 350"

Krzysztof Krysztofiak

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy tak te Altusy na czasy dzisiejszych krytykujemy lub co nie którzy je lubią ,a czy próbował ktoś te altusy podłączył do dobrej

elektroniki co najmniej za 20tyś. i przekonał się jak to gra ,sama obudowa nie jest za ciekawa i na pewno bas będzie tu buczeć ,sam miałem te kolumny ,ale to były inne czasy i grało to u mnie z diorą ,i byłem z tego zadowolony,

,ale zastanawiam się jak na chwilę obecną grają te paczki z dobrą elektroniką ,jeżeli ktoś wypróbował taki eksperyment to z miłą chęcią

poczytam opinię

Pozdrawiam

Tomasz

Ja ostatnio tak dla jaj?podłączyłem Altus300 do mojego Anthema225.

He,he to grało i to nawet dobrze.

Sam nie dowierzałem,że to dobrze gra.

Nie wiedziałem,że Altusy potrzebują tak mocnego i wydajnego pieca ;-)

Pózniej znajomy podłączył z powrotem swojego Denona ze starszej serii i lipa,bas jak w pudło,po uszach wysokie itp.Hm...

He,he to grało i to nawet dobrze.

Sam nie dowierzałem,że to dobrze gra.

no i takiej odpowiedzi mniej więcej oczekiwałem ze te kolumny mogą zagrać i to naprawdę ciekawie z dobrą elektroniką ,:) tak przyjeło się ze jak droga elektronika to kolumny muszą być jeszcze droższe ,a tu kolega potwierdza ze te altusy grają i to dobrze ,pisze to dlatego ze na przeszłość jak ktoś nas poprosi o pomoc w sprawie ALTUSÓW to trzeba pomóc a nie jak to co niektórzy od razu krytykują i wmawiają ze te altusy to BE

Pozdrawiam

Tomasz

no i takiej odpowiedzi mniej więcej oczekiwałem ze te kolumny mogą zagrać i to naprawdę ciekawie z dobrą elektroniką ,:) tak przyjeło się ze jak droga elektronika to kolumny muszą być jeszcze droższe ,a tu kolega potwierdza ze te altusy grają i to dobrze ,pisze to dlatego ze na przeszłość jak ktoś nas poprosi o pomoc w sprawie ALTUSÓW to trzeba pomóc a nie jak to co niektórzy od razu krytykują i wmawiają ze te altusy to BE

Czy warto jednak degradować porządny sprzęt, łącząc go z Altusami???

Ja napiszę oczywiście,że nie.

Altusy to specyficzne kolumny i tak to zostawmy.

Ja podłączyłem i znajomy mój zapaleniec Altusów już nie młody gościu mówi,że nie stać go na Anthema i dlatego sprzeda te jak to określił pudła i kupi do Denona coś innego .

Taka reakcja jego.

Pozdr.

Oczywiście ze nie warto ,przecież to całkiem inna epoka tych kolumn ,czasy Gierka ,ale chodziło mi o to , jak wyżej napisałem ze jak są miłośnicy tych paczek i proszą o pomoc to im udzielajcie a nie dogryzajcie :) (co niektórzy )

Pozdrawiam

Tomasz

• Moderatorzy

mnie się pomysł Krzyśka podoba, ale ja zrobiłbym nie Altusa 350 tylko wariacje na ten temat tzn 3-way itd ale w maxymalnie wypasionej wersji diy oczywiście w ramach jakiegoś rozsądnego pułapu

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.