Skocz do zawartości
IGNORED

Epos M15.2. Jaki wzmacniacz?

dydek1

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Pewnie zagra dobrze:), na allegro masz też tanio Music Hall a15.2 używkę:), ten też zagra dobrze:)

Znalazłem na allegro zestaw Arcam Alpha 8R+8P. Może ktoś łączył taki zestaw z M15.2 i chciałby podzielić się doświadczeniami.

Witam. Wzmacniacze typu Creek, Music Hall, Arcam to podobna szkoła dźwięku aczkolwiek można lepiej. Ja próbowałbym trafić Densena Beat100, Musical fidelity A2 lub A3.

Pozdrawiam

Witam. Wzmacniacze typu Creek, Music Hall, Arcam to podobna szkoła dźwięku aczkolwiek można lepiej. Ja próbowałbym trafić Densena Beat100, Musical fidelity A2 lub A3.

Pozdrawiam

Znalazłem Cairn 4808. Może ktoś słuchał tego wzmacniacz i jest gotów podzielić się doświadczeniami.

Witam. Mam kolumny Epos M15.2 i szukam do nich wzmacniacza do 2000 zł. Proszę o pomoc.

Wedlug mnie Exposure miałem używałem i było dobrze.

Znalazłem Cairn 4808. Może ktoś słuchał tego wzmacniacz i jest gotów podzielić się doświadczeniami.

Mam go od kilku dni jest dobrze uważam.ze to wart swojej ceny wzmacniacz.
  • 1 rok później...

A ja odświeżę temat i zapytam, czy ktoś słuchał Eposy M15.2 z lampowym wzmacnaczem SE.

Powoli dojrzewam do zakupu takiego wzmacniacza, ale nie mam pojęcia, czy to będzie dobry pomysł.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.