Skocz do zawartości
IGNORED

Wtyki o smaku bananowym...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Po looknieciu na cennik z ponizszego linku czlowiek zaczyna sie zastanawiac w jakim matrixie zyje... >10000zl za kawalek druta... Co to za marsjanskie technologie? Czy audiofilowi mozna wcisnac kazde gowno??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/95211-wtyki-o-smaku-bananowym/

Ukryta Zawartość

można ale przymusu nie ma.

Ukryta Zawartość

Fox - a nie widziałeś gdzieś wtyków z takimi bajeranckimi wypustkami, albo trąbą słonia?

nie widzialem, ale wiem kto moze takie zrobic :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja widziałem, ale to były tylko takie bajeranckie, jednorazowe nakładki na wtyki.Bodajże firmy Durex..

Foxbat nie zapomnij "zablokować" kogo trzeba:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja widziałem, ale to były tylko takie bajeranckie, jednorazowe nakładki na wtyki.

Foxbat nie zapomnij "zablokować" kogo trzeba:)

Oczywiscie, zgodnie z niedoskonalym mechanizmem blokowania osob niechcianych, uprasza sie osobe znana pod nickiem palton o nie wpisywanie sie w tym watku. Z gory dziekuje.

Po looknieciu na cennik z ponizszego linku czlowiek zaczyna sie zastanawiac w jakim matrixie zyje... >10000zl za kawalek druta... Co to za marsjanskie technologie? Czy audiofilowi mozna wcisnac kazde gowno??

Ukryta Zawartość

Jakie gówno, jakie gówno, toż to siódmy cut śfiata! I doskonale wiem, dlaczego nie słyszysz i krytykujesz. Tak więc nie słyszysz, bo jesteś głuchy, lub masz cienki sprzęt, a najprawdopodobniej jedno i drugie! Dodatkowo zalecałbym wizytę u laryngologa!! Musiałem sobie pofikać, po ostatnim banie mogę już tylko tutaj boksować w próżnię :) Wybaczcie Panowie :) Dycha za miedź? Tanioszka, na starość owinę sobie nim nogi, może reumatyzm ustąpi. Dawno temu myślałem, że audiofil to miłośnik muzyki jest. Ależ się myliłem, to dlatego prezesunio w KGHM ma takie pensyjki.

Ukryta Zawartość

U laryngoga? raczej u okulisty, a najlepiej u obydwu,toż to kable hdmi! :)

Stevie Wonder, Stevie Wonder!!! i jeszcze głuchy! :) Jak w tym filmie "Ślepy i Głuchy", czy jakoś tak.

Masz albo kiepski samochód albo bardzo zfatygowaną nerkę.Bo chyba nie jedno i drugie!

:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ja bym sobie za takie pozłacane USB, dziagnął chyba nerkę, jak Stuhr w Dekalogu Kieślowskiego. Innego wyjścia nie widzę.

Czy oni biją plomby na złączu? - Jaką mam gwarancję, ze to nie tombak?

Może będzie sie trzeba zwrócic do Elberotha o jakis certyfikat?

Nie rozumiem jak mozna byc tak cynicznym i wysmiewac te zaawansowane technologie.Przeciez ci ludzie cale lata spedzili w laboratoriach i na nauce jak dymac o sorry,jak osiagnac najlepszy "dzwiek"!!

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.