Skocz do zawartości
IGNORED

Ludzie chodzą po domach i proszą o jedzenie.

Zdzislav

Rekomendowane odpowiedzi

a jesli molodych to gowno interesuje bo maja marzenia to niech czytaja ksiazki sienkiewicza a nie chodza na wybory.

jakie taśmy mulsik??? Taśmy to ty masz w głowie, a głowę to masz tam gdzie ja mam te taśmy.

a ty gdzie masz te tasmy kubriczku??tak sie ciagna za tobom czy wszytko w ..kupie??

tak mi sie przypomnialo.Hiszpan zaprosil znajomego [polaka do hiszpanii.znajomy dotarł w piatek.hiszpan dał mu klucze i powiedzial ze leci do pracy pogadamy wieczorem.W sobote dał mu klucze i powiedzial ze musi pracowac i wroci wieczorem.W niedziele wrocił o drugiej i poszli na piwo.W poniedzialek znaoimy sam wyjechał..do kraju.widocznie hiszpan tez mial..marzenia.

polsce tak jak i w wiekszosci panstw europy najbardziej dotkliwie cierpia mlodzi.Co dodatkow powoduje ich frustracje i zniechecenia na wczesnym etapie zycia.Tyle ze ta sytuacja dotyka wiekszosc mlodziezy w europie i nie tylko.Studiowanie dla studiowania to normalny etap opozniania bezrobocia.

To dlaczego ci mlodzi i bezrobotni, sfrustrowani ludzie, znajduja natychmiast zatrudnienie na zagranicznych rynkach pracy? Czasem nie w zawodzie, ale cokolwiek robia, sa w stanie przezyc. Co piatek niemiecka A2 w kierunku Szczecina pelna jest zoltych tablic i kierownic po prawej stronie. Przed swietami jest ich jeszcze wiecej. Zolto jak na polu slonecznikow. Jak to jest, ze tam maja normalne zycie, a w Polsce dziadowali?

I ta twoja megalomania, nazywanie ludzi planktonem......zapewne swietnie sie czujesz spogladajac w lustro, a najgorsze, ze wydaje ci sie, ze jestes lepszy, bystrzejszy. Kazdy wariat tak mysli, kazdemu sie wydaje, ze to z ludzmi cos jest nie tak. I nawet jak narobi w gacie, to za smrod obwinia lokalnego toy toya. W zasadzie nie zaslugujesz na to, aby z toba dyskutowac. Twe wypowiedzi, to werbalne gnioty pozbawione merytoryki, z kulawa gramatyka i interpunkcja. Dawniej ktos taki sprzatal kible, a teraz ku nieszczesciu cywilizacji, posiada klawiature i moze w nia napieprzac ile wlezie. Nie wiem, moze jestes na psychotropach, moze za duzo chlejesz, a moze tak juz masz. Takiego belkotu, nie powstydzilby sie nawet Jaroslaw, choc jego chociaz kot kocha.

nie wiem kubriczku .Mnie to nie interesuje.Sa jak widac ..I nie wazne ile .wazne ze mozna...

a dlatego maryjko ze polska i niemcy to jak na razie przepasc.Zobacz granice polska ukraina.

i zobacz jak euro sie kladzie na zlotowke.Takie czasy takie okazje.I to niemcy maja najwyzszy obrot gopsodarczy.Czy moze zapytasz dlaczego polska nie ma takiego jak niemcy??Ale tym to juz zabijesz mnie smiechem.Nic nie mogie ze tak belkocze.Albo czytasz albo nie.Ty piszesz ladnie ale bez sensu.Plankton to najladniejsze porownanie jakie mi przyszlo do glowy.ale mozesz sobie uzywac..planktonik.

innych też nie interesuje ilu jest takich mulsów, a są jak widać... i wystarczy.

tu cie rozumiem ale nie wim dlaczego tracisz czas.

I ta twoja megalomania, nazywanie ludzi planktonem.....

to jest syndrom prymitywa z białostostockiego.

i zobacz jak euro sie kladzie na zlotowke.Takie czasy takie okazje.

Tobie się juz dawno połozyło. I tez idź się połóż, bo bredzisz już bez pojęcia.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

To mniej wiecej jak z nauczycielami.Jedni maja 1600 i nic nie da sie zrobic .Inni maja 8000 i nie narzekaja.Lataja, udzielaja korepetycji ,zakladaja kursy.Mogliby wiecej ale daja sobie stop.

....lekarze tak samo ..."wie pan moze prywatnie"...to jest patologia mulsik...tym zyje i na tym sie opiera caly sukces obecnej wladzy....trzeba to tepic i ignorowac takie myslenie ...twoje myslenie...

I tak wieloryby wyginą wcześniej niż plankton.

Tym bardziej, że plankton bez wieloryba spokojnie wyżyje, wieloryb bez planktonu po prostu zdechnie.

Jak to kiedyś Michnik skomentował rozwałkę "Słońca Karpat" - "żył podle i zginął podle" . Plankton go załatwił... Do końca nie mógł uwierzyć, że to już koniec....

....lekarze tak samo ..."wie pan moze prywatnie"...to jest patologia mulsik...tym zyje i na tym sie opiera caly sukces obecnej wladzy....trzeba to tepic i ignorowac takie myslenie ...twoje myslenie...

masz racje ja tyz jezdem za tym 1600.I uwazam ze zapierdalanie przez 12 godzin to jest patologia.jak najbardziej.Ale jak sie ma marzenia.

I tak wieloryby wyginą wcześniej niż plankton.

Tym bardziej, że plankton bez wieloryba spokojnie wyżyje, wieloryb bez planktonu po prostu zdechnie.

Jak to kiedyś Michnik skomentował rozwałkę "Słońca Karpat" - "żył podle i zginął podle" . Plankton go załatwił... Do końca nie mógł uwierzyć, że to już koniec....

tu mowa o wielorybach.My mowimy o rybach.porownanie planktonu nie jest calkiem wlasciwe.Ma swoje minusy.Wezmy na ten przyklad banki.zabrano planktonowi a dano wielorybom.

bo bez nich plankton zwiekszylby..falowanie.

A jakie ma znaczenie jaka to rybka. Plankton nie myśli, plankton działa. Kierunek i alleluja, do przodu..

Nawet złota rybka nie zdąży zapytać o życzenia.

Wystrczyło kilka sztuk planktonu przed sejmem, by "ryby" srały ze strachu :)

rodziny to już tam są od dawna. nigdy z nich nie wychodziły. Za to rodziny na państwowym będą lepiej służyły społeczeństwu i kontrolowane niż rodziny na prywatnym - czyli mafia.

Zostaly z tego cztery wille i pare milinow.Łagodnie weszlem w kapitalizm i wygralem na giedzie po znajomosci nastepne pare milonow.samochy trzy i jeden pies

A ja myślałem żeś Ty kamienicznik!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ba ja tez ...myslalem.

rodziny to już tam są od dawna. nigdy z nich nie wychodziły. Za to rodziny na państwowym będą lepiej służyły społeczeństwu i kontrolowane niż rodziny na prywatnym - czyli mafia.

kontrolowana rodzina na panstwowym.Kontroluj sie kubric czasami.Tasmy serafina to rodzina kontrolowana przez panstwo.zawsze mowilem ze nigdy nie wiesz co jezd co.

ba ja tez ...myslalem.

Może kiedyś myślałeś. Ale to było dawno.

Taśmy mulsik - już wyjaśniałem że ludzie mają tam gdzie ty głowę.

A Państwowe banki to kilkanaście miliardów złotych pozostawianych co roku w Polsce i pracujące na polskie emerytury i polską konsumpcję. Tak samo jak likwidacja złodziejskich OFE, przez które Tusek musi teraz zaciskać pasa - obywatelom zaciskać, bo nie sobie. I coraz bardziej psuje gospodarkę.

a co ty mi o oOFE..Panstwowe to... jeden.W grecji wlasnie poleci panstwowy grecki i wszystko co w nim. Polskie zagraniczne tez zostaja w domu decyzja nadzoru.ktory wymyslił Balcerek.Była taka glupawka jak to zagraniczne drenuja.Jus nie .Ale glupcy glupawke reklamuja.

a ja pytalem czy tasmy ciagniesz czy masz je w... kupie.w tej dupie.

Oczywiscie, a jak gdyby nie, to po co, czemu dlaczego. Reklamuja glupawke glupcy drenuja i dlatego zostaja w domu decyzja nadzoru.

Jasne jak słońce! Mam nadzieję, że Miodek tu nie zagląda. Zawał murowany.....komory, zastawki serca popsute, i umierac, nie zyjac, zla dieta....

translator tekstów mulsa włącza się człowiekowi automatycznie po kilku latach na bocznicy

"paciencia y barajar" :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Oczywiscie, a jak gdyby nie, to po co, czemu dlaczego. Reklamuja glupawke glupcy drenuja i dlatego zostaja w domu decyzja nadzoru.

Jasne jak słońce! Mam nadzieję, że Miodek tu nie zagląda. Zawał murowany.....komory, zastawki serca popsute, i umierac, nie zyjac, zla dieta....

co i tobie radze bo zmieni ci sie ladny charakter.A tak masz jakis ..argiumencik.

a reklamuja nieboze bo zawszec sie jakis znajdzie.Tacy jak ty to nawet podpaske olwejs kupia jak taniej.

translator tekstów mulsa włącza się człowiekowi automatycznie po kilku latach na bocznicy

"paciencia y barajar" :)

mamlak nie powiem..łapie.ty marysiu jeszce nie.

Muls uzywa głupiego języka zawsze kiedy chce powiedzieć jakąś głupotę. Chodzi o to żeby czytelnicy nie zrozumieli jak głupie poglady chce wcisnąć

"decyzja nadzoru zostają w domu który wymyślił Balcerek" - :lol: "reklamuja glupwke" :-) :-) :-)

Bank zagraniczny w Polsce wypłaca dywidendę zagranicznemu właścicielowi. Ponadto Banki-córki zakładają lokaty kapitałowe w zachodni Bankach - matkach. Dlatego w Polsce coraz trudniejsza jest dostępność kredytów i coraz wyższe ceny, bo znachodni spekulanci bankowi ratują swoje tyłki i nie obchodzi ich stan gospodarki w takiej swojej kolonii jak Polska.

a co ty mi o oOFE

Ano właśnie z powodu OFE mamy większy deficyt budżetowy niż byłby bez OFE i Tusek musi zaciskać pasa jak mu UE kazała. A najśmieszniejsze że to samo stworzenie OFE spowodowało wzrost deficytu budżetowego, który trzeba było pokrywać większa emisja obligacji skarbowych.

Czyli nikt nicego nie zyskał, pieniędzy w budżecie nie przybyło, a zadłużenie wzrosło. To jest dopiero CUD finansowy!

Muls uzywa głupiego języka zawsze kiedy chce powiedzieć jakąś głupotę. Chodzi o to żeby czytelnicy nie zrozumieli jak głupie poglady chce wcisnąć

"decyzja nadzoru zostają w domu który wymyślił Balcerek" - :lol: "reklamuja glupwke" :-) :-) :-)

Bank zagraniczny w Polsce wypłaca dywidendę zagranicznemu właścicielowi. Ponadto Banki-córki zakładają lokaty kapitałowe w zachodni Bankach - matkach. Dlatego w Polsce coraz trudniejsza jest dostępność kredytów i coraz wyższe ceny, bo znachodni spekulanci bankowi ratują swoje tyłki i nie obchodzi ich stan gospodarki w takiej swojej kolonii jak Polska.

kubrik moze uaktualnisz sobie wiadomosci co do kapitalow bankowych bankow zagranicznych w polsce kontrolowanych przez nadzor polski bankowy.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.