Skocz do zawartości
IGNORED

Rega RS3 Prosze o opinie;-)

krukgczapa

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

do 20m2 RS3 będą idealne. Jest to zdecydowanie lepsza kolumna od Mission m34i, czy jednak będzie Ci odpowiadała, lepiej posłuchaj przed zakupem.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

poczytaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak słuchałem reg... byłem blisko kupienia rs5...

Ukryta Zawartość

poczytaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) słuchałem reg... byłem blisko kupienia rs5...

Miło słyszeć;-) Mam nadzieje że poradzą se w wiekszym pomieszczeniu jak narazie to 16m2 ale póżniej bedzie wieksze pomieszczenie;-) A z czym ich słuchałeś z elektronika rega? czy może coś innego?

Ukryta Zawartość

słuchałem ich z rega brio i to było genialne połączenie! w ogóle rega brio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do 3 tysięcy jest dla mnie najlepszym wzmacniaczem! Oczywiście jeśli mówimy o muzykalności, wypełnieniu, barwie... jeśli ktoś woli analitykę, dynamikę itd. To można lepiej ale wtedy nie będzie barwy... albo to albo to. To samo tyczy się głosników...

co pomieszczeń to 20 metrów to chyba dla nich maks... ale kwestia czy to będzie pusta sala czy bogato umeblowany salon, gdzie będzie kanapa do odsłuchu itd. jak to dobrze ustawić to zagra naprawdę super!

jak za te pieniądze oczywiście... ale w tych zakresach cenowych te głośniki będą ekstra!

Ukryta Zawartość

słuchałem ich z rega brio i to było genialne połączenie! w ogóle rega brio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do 3 tysięcy jest dla mnie najlepszym wzmacniaczem! Oczywiście jeśli mówimy o muzykalności, wypełnieniu, barwie... jeśli ktoś woli analitykę, dynamikę itd. To można lepiej ale wtedy nie będzie barwy... albo to albo to. To samo tyczy się głosników...co pomieszczeń to 20 metrów to chyba dla nich maks... ale kwestia czy to będzie pusta sala czy bogato umeblowany salon, gdzie będzie kanapa do odsłuchu itd. jak to dobrze ustawić to zagra naprawdę super!jak za te pieniądze oczywiście... ale w tych zakresach cenowych te głośniki będą ekstra!

Myśle że przyszły salon to mebelki,dużo kwatków,obrazki i mam jeszcze w planach wykonanie ustroji;-) Także salon zrobi sie 16-18m2 więc moge inwestować jeszcze tylko zostaje mi wzmak;-)

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.