Skocz do zawartości
IGNORED

Produkty SAC Thailand (SACThailand) - Jakość, Odsłuch, porównania ...

zjj_wwa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie widzę nigdzie wątku dedykowanego wyrobom SAC Thailand ...

A pytania mam następujące:

a). Prośba o opinie na temat wrażeń z osdłuchu ich traf głośnikowych

b). Jak się one porównują do innych dostawców / producentów z podobnej półki cenowej ?

c). NOWY produkt SAC'a: Transformator wyjściowy C-Core, na bazie konstrukcji S-5X -

-- Czy ktoś już ćwiczył to / słuchał tego w swoim zestawie ??

Jeśli mielibyście wybierać pomiędzy dwoma produktami SAC Thailand, to co byście wybrali ?

1). Standardowy S-5X na bazie tych ich specjalnych blach mu-metal, "grain-oriented" ?

2). C-Core na bazie tego samego produktu S-5X ?

(wyjaśniam: tego "C-Core" produktu nie ma / nie było jeszcze na ich stronach, jak ostatnio tam zaglądałem. To jest jakaś nowa rzecz chyba, o której informują w odzewie na zapytanie ofertowe).

Kittipolowi możesz zaufać, rozwieje Twoje wątpliwosci. Nie jesteś chyba zreszta taki naiwny, ze kupisz coś 'najlepsze na świecie' czy 'najlepsze na forum', zawsze są jakieś kompromisy i liczy sie całokształt. Powinien Ci doradzić jak napiszesz mu o projekcie itd., wydaje się dosyc oschły jak ktoś pisze pierwszy raz , ale to pozory. Można się dużo dowiedzieć między wierszami. Problemem jest droga przesyłka i cło. Bandyci z urzędu celnego są bardziej bezwzględni niz kiedys, przy podzespołach na szczęście jest łątwiej zaniżyć fakturę itd.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Kittipola można poprosić, żeby napisał, że trafa były w naprawie w serwisie i właśnie z niego wracają. Dzięki temu można wpisać bzdurną zaniżoną wartość.

Super. To z tą naprawą "serwisową" to bardzo dobry pomysł. Dzięki.

A jeszcze taka sprawa - dlaczego przez Kittipol a nie bezpośrednio z SAC zamawiać ?

Myślałem, żeby im puścić przelew przez PayPal i już ...

Super. To z tą naprawą "serwisową" to bardzo dobry pomysł. Dzięki.

A jeszcze taka sprawa - dlaczego przez Kittipol a nie bezpośrednio z SAC zamawiać ?

Myślałem, żeby im puścić przelew przez PayPal i już ...

Kittipol to gosć z SAC :)

spowadzałem z SAC "bezkosztowo" trafa napisz na pw to Ci podpowiem co i jak

Nie wszystko high-end co się świeci......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.