Skocz do zawartości
IGNORED

Klub ateistów Audio-Voodoo

Gość StaryM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Zależy jakich kablach?

Telefonicznych aby? :D

Hmmm, no i zostałem zbanowany w wątku o kablach... Nie bardzo wiem za co, bo się właściwie nie udzielam.

Może Ci się dostało rykoszetem. Ban miał polecieć w inną stronę, ale masz krótkiego i dość nietypowego nicka, więc się przykleiło, przy okazji kogoś innego. To tylko jeden więcej ruch myszką. A jak kogoś "krew zalała", to mu wzrok przysłonić mogła, stąd pomyłka :).

Niektórzy w tym całym hiendzie pozycjonują już OS-y komputerowe pod względem przydatności do audio, jednemu to nawet W7 i 8 nie pasuje ;p

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Minimum tysiąc. Po co komu tania popierdółka?Coś co każdy może sobie kupić, nie wchodzi w sferę marzeń.

Taki dajmy na to zwyczajny odbojnik z tworzywa przyklejany na ścianę, żeby jej klamką nie obijać, za 5,50zł w Castoramie...

pakowane po osiem sztuk w drewniane pudełeczko z audiofilskim logo już są warte minimum sto razy tyle. Jedna sztuka!

Hajend musi kosztować, jak nie kosztuje, to ch*j nie hajend.

I są na tym forum poważni ponoć ludzie, którzy wierzą, że kilka takich gówienek na ścianie akustykę pomieszczenia im poprawia.

A tylko spróbuj nieśmiało zapytać jakim niby cudem miałoby się to odbywać, to żywcem człowieka zeżrą razem z butami.

Normalnie masakra jakaś...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ten gadżet - drogi Sławku - to jest przycisk dociążający płyty gramofonowe. Jest dość ciężki ma na środku taką kulkę, która sprawdza poziom. Może też służyć do sprawdzania prędkości obrotowej. Napis na górze głosi: Crystal Stabilizer GL601 -II Hi-Fi Material Products. :)

Mam rozumieć, że docisk do płyt gramofonowych to także audiovoodoo?

No w sumie bez niego też gra :)

ethernetowych...

Napisałem, właściwie pytałem w tamtym wątku dd6 na temat łączenia ekranu z masą...

Powinieneś być szczęśliwy!

Pierwszego bana dostał Nadmierniczy...

Znalazłeś się w dobrym towarzystwie ;)

Niektórzy w tym całym hiendzie pozycjonują już OS-y komputerowe pod względem przydatności do audio, jednemu to nawet W7 i 8 nie pasuje ;p

Zaraz, zaraz...

Czy oby ten Kolo nie bywał w tym wątku...?!

;)

Strasznie ten krawaciarz merytoryczny jest a nie widzi jak 747 kpi w żywe oczy; "trzeba wydać pieniądze". :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To sarkazm, nie czytałeś linka. którego polecił przeczytać przed zabraniem głosu w temacie?

Ukryta Zawartość

Czy 747 wierzy w to co pisze...nie wierzę:)

Ukryta Zawartość

uprzejmie donosze ze mysz dociazajaca cedeka wnosi poprawe x7i 3\4. jednak jak sie postawi dwie myszy to poprawa jest tylko o 8 i 3\5. skad ten fenomen?

wasy na poludniowy zachod. obowiazkowo

ogon jak zalecal tatus muminka pod katem 45stopni.

myszy sprawdzaja sie tez dobrze jako dociazenie kolumn - na zalaczonym obrazku . poprawa jest taka ze najzwyczajniej "miazdzy"

mozna tez stosowac jako podstawki do kabli. redukuja WSZYSTKIE niepozadane efekty. takie jakie sobie czlowiek wymysli. w koncu mysz to nie jakis tam klockek drewna - swoj rozum ma i wie co w systemie nie gra. znajduje usterke i ja po prostu zagryza. niedomaganie nie ma szans.

proponuje nazwe

audiphile mus med stor evne til forbedring av alt

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Czy do takiego obciążnika likwidującego mikrodrgania lepszy będzie żwirek z klifu, czy taki z płaskiej plaży? Bo do klifu mam bliżej.

No bo sorry, hi-end i Windows 8 za trzy stówy? Jak przygotowuję systemy do audio za 20 kPLN.

Koledzy

Przeciez merytorczny poziom dyskusji dyskusji w watkach o kablach czy kondycjonerach masy osiagnal dno

Przeciez dyskusja z ludzmi do ktorych nie trafiaja zadne logiczne argumenty nie ma sensu. Podobnie nie ma sensu przekonywac ksiezy ze boga nie ma. Oni wierza w rzeczy nadprzyrodzone i nic ich nie przekona ze jest inaczej.

Przeciez to faktycznie strata czasu

No bo sorry, hi-end i Windows 8 za trzy stówy? Jak przygotowuję systemy do audio za 20 kPLN.

No 20k to dopiero wstęp do hi-endu:) Jedyny OS godny tego miana to chyba tylko Solaris używany przez NASA.

Solarisa jeszcze za czasów Sun`a używaliśmy w jednym z projektów, które prowadziłem :).

Jestem na podobnym poziomie jak NASA... ;)

A Ty Fox myślisz sobie czasami, że z gamoniem rozmawiasz...

No gdzież bym śmiał! Jestem pod wrażeniem...a na jakiej platformie?

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Nie da się ukryć, że to jest walka z wiatrakami. Skoro w wątku o kondycjonerach ciemnej masy pada stwierdzenie, że nikogo nie interesują pomiary i teorie ale radość ze słuchania muzyki, to ja się pytam, po czym oni poznają, że na gadżet X warto dać 10 kPLN, a na gadżet Y nie. :)

Trzeba pędzić do tego wątku i ratować Grzesia bo go sfora audiofilów osaczyła!

:)

Że też tam nie banują...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.