Skocz do zawartości
IGNORED

jaki amplituner wybrac Denon yamaha

amichal1

Rekomendowane odpowiedzi

No i sa juz zapowiedzi nowych ampli Denona. Zainteresowanych odsyłam tutaj:http://www.kinodomowe.idg.pl/news/news.asp?m=23&id=69338

Mam poważny dylemat. Moge kupic nowy AVR 2803 za 599 EURO / katalogowa cena 999 EURO/. Czy ktoś ma ten ampli i moze podzielic sie wrazeniami ? Czy tez poczekać na np AVR 2105 ?

Kupiłem AVR 2803. Na razie wyjalem go z kartona. Cena tak jak pisalem 599 EURO no i 200 km jazdy do Frankfurt /Oder. Nie sie HORN pocaluje gdzies ze swoja cena 4.995 zł.

Niech żyje Denon. Jest to moj ostatni wpis na tym forum. Życze wszystkim najlepszych wyborów. Tylko własne upodobania i własne uszy - no i kasa jaka dysponujesz. Zadne przemądrzałe artykuły i testy nawiedzonych redaktorkow dla których dzis cacy jest Marantz ,jutro Yamaha , za miesiac HK a np o ONKYO ani mru mru bo maja na pienku z EIC / a nie z ONKYO/itd itp.

Jeszcze raz - bye bye !!!!!

AndrzejJ - gratulacje zakupu. Bardzo dobry sprzęt - na pewno będziesz zadowolony.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.