Skocz do zawartości
IGNORED

Program " Mam talent"

paul_67

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli sam Wojewódzki Kuba ,którego jedni uważają za wariata opuścił ten program to o czymś świadczy

Trafi sie czesto ktos z fajnym glosem

tak jak np. ta ruda wczoraj ,ale cała reszta do DU..PY :)

Pozdrawiam

Tomasz

Zobaczcie sobie reklamy, którymi nas faszerują co parę minut z takim poziomem głośności,ze trzeba ściszać TV.

Moj sam sie scisza na reklamach i zazwyczaj przelaczam na drugi kanal, albo ide do kuchni :)

Przedszkolak i tak niczego nie kupi:)

Ale namowi rodzicow :)

?👈

i jeszcze nam karzą płacić abonament za takie rzeczy

a naco idzie abonament ?

zawsze jest z tego wyjście nie płacić abonamentu ,lub nie oglądać to co nam się nie podoba ,w zamian za to proponuję posłuchać dobrej muzyki i przy tym wypić piwko :)

Pozdrawiam

Tomasz

zawsze jest z tego wyjście nie płacić abonamentu ,lub nie oglądać to co nam się nie podoba ,w zamian za to proponuję posłuchać dobrej muzyki i przy tym wypić piwko :)

mozesz np posluchac mojej :

wlasnie wrzucilem na youtube relaksacyjny kawalek , czysta komercja , przyznaje bez bólu , ale nastolatki lubią takie melodyjki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

wlasnie wrzucilem na youtube relaksacyjny kawalek , czysta komercja , przyznaje bez bólu , ale nastolatki lubią takie melodyjki

co ja mam wspólnego z nastolatkami ,no maże tylko tyle ze czasami oko zawieszę :((

Pozdrawiam

Tomasz

To fakt, ze jury nie powinno byc bardziej kolorowe niz uczestnicy, ale niepokoi mnie co innego. W zasadzie w finale kazdego programu jest ktos wartosciowy, ktos kto moglby zaczarowac swoim glosem, odswiezyc polska scene muzyczna etc. Kiedys sobie myslalem, ze ten program to szansa dla zwyklych ludzi, tak jednak nie jest. Gdy opadna kotary i kurz, nie pozostaje juz nic. Nikt po tym programie nie zaczal kariery z prawdziwego zdarzenia. Wszelkie wzruszenia, emocje wywietrzaly jak nedzny perfum. Wciaz jednak uwazam, ze programy tego typu maja sens i czesto z taka zdrowa zazdroscia i lezka w oku patrze na ludzi, ktorzy maja jakis talent, pasje, lubia to co robia. To nie sa urzednicy, ktorzy za kare wykonuja swoja robote, nudna i przewidywalna. Ostatnio niesamowicie spodobala mi sie para z brytyjskiej edycji Mam Talent. Siedemnastolatek i szesnastolatka w popowo operowym duecie, Charlotte & Jonathan. Genialne glosy dzieciakow, ktore choc przez chwile pobudzaja tlum, publicznosc do zycia. I co, warto likwidowac takie programy, bo 3 osobowe jury jest jakie jest? A co z dziesiatkami ludzi, ktorzy wciaz maja nadzieje na cos w zyciu, co z widownia, ktora sie wzrusza, smieje, co z innymi emocjami? Trzeba nauczyc sie filtrowac z masy chlamu to co wartosciowe, lub zmienic kanal. W czasach, gdzie nadrzednym celem jest zysk, a czas antenowy to miliony zlotych, trudno spodziewac sie specjalistycznych programow o wyrafinowanej formule dla promila ludzi. To, ze w rzece plywaja male i chude rybki, nie powinno zabijac pasji do lowienia.

Fajnie, ze moglem ich zobaczyc....

Oglądałem kiedyś ten program, ale już dalej chyba nie dam rady.Zidiocenie jurorów sięgnęło zenitu! Co o tym myślicie?

Oglądaj dla samych występujących.

Chociaż często zastanawiam się "z czym do ludzi" ? Nie wiem też czy to odwaga, czy autentyczne przekonanie o własnym talencie, ale w ogóle ich nie rusza fakt, że ich "popisy" ogląda cała Polska !

Co do jurorów, takie są potrzeby widza - raczej dostosowują się do rynku.

Zgadzam się, że kretynizm i brak kultury momentami powala (normalnego) człowieka.

Jakbym teściową słyszał... ;)

Moherowy beret, co niedziela kościół, serial "plebania"...

Myśl, myśl, myśl ... (fotka poniżej)

Zgłoś się do tego programu, co się będziesz całe życie obijał po forach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.