Skocz do zawartości
IGNORED

DO LUKARA- STANDY- O CO CHODZI?!?!?!?!?

górek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem się dowiedzieć o co chodzi. Mój post nagle zniknął, pewnie został usunięty, ale chciałem się dowiedzieć dlaczego, o co chodzi?? Co takiego złego zrobiłem??

Wiem ze wiele osób popierało to co robie i im sie to podobało wiec dlaczego został usuniety??

https://www.audiostereo.pl/topic/9805-do-lukara-standy-o-co-chodzi/

To jest śmieszne.

Chłopak nie wiadomo dlaczego bawi się w robienie standów za symboliczną złotówkę a lukar wypiernicza go za to.

100 razy bardziej nieetyczne jest bazgranie ogłoszeń przez pseudobiznesmenów-handlarzy, którzy zaśmiecają dział ogłoszeń wielokrotnymi wpisami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moze tam znajdziesz odp na nurtujace cie pytanie.

Moze bedziesz musiał przerzucic sie na TShirty forumowe.

Tego nie likwidują.

pozdr

Ukryta Zawartość

Za chwilę okaże się, że człowiek z którym dziś rozmawiałem (a śledzi forum nieporównanie dłużej ode mnie) miał rację. Stwierdził mianowicie, że forum schodzi na psy i niedługo się skończy.

Dał kilka przykładów ale nie będę powtarzał.

Byles proszony o zaprzestanie swojej zabawy. To nic ... pozniej nawet dales linka do allegro.

Przegina na maxa.

Mozesz to robic w ogloszeniach albo w DIY ... napisz jak to zrobic. Ile to ci zajelo czasu i jakie koszty.

Podaj emaila do siebie w omnie i jesli ktos bedzie zainteresowany to sie do ciebie zglosi.

A ty jak uparty reklama ...

Teraz mozesz jeszcze napisac do Lukara zeby wywalil tego posta - nie rob balaganu na forum.

Ja robie bałagan na forum???

Sorry Panowie ale raz na ruski rok zamieszczam jakeigoś posta, którym w dodatku wiele osób się zainteresowało a wy mówicie, że smietnik robie. Wiele osób dzieki temu forum dowiedziało się o tych podstawkach i z niecierpliwością teraz czekaja na realizacje zamowienia. Pomijam już fakt waszych glupich klótni, które zajmują prawie połowe tego forum. Jakoś nikt tego nie usuwa, moim zdaniem wałaśnie przez takie bzdury forum się rozpadnie. I niby ja robie smietnik???? .

Tomecz czytalem ten post i nawet sie wpisalem. Tutaj cytat: ,,Tak sobie tylko rzucilem okiem na ten post i nie przeczytalem wszystiego. Chcialem sie zapytac czy moja ,,dzialalnsc" tez wam przeszkadza i jest nie fer??"

Jakoś nie widziałem zeby choc jedna osoba napisala cos na ten temat i zwróciła mi uwage. Specjalnie zapytałem...

To jeszcze raz ja ... bo myslalem ze zlapales o co chodzi.

Po 1

Nie odkrywasz ameryki ze standami !!! Ludzie potrafia sobie je robic sami. Sa dowody na tym forum.

Po 2

Poczatek byl niezly w twoim wykonaniu ale !!! zagalopowales sie - forum to nie sklep !!!!

Po 3

Daj posta na DIY. o teracie "Standy DIY" opisz, daj fotki, spis materialow, orientacyjna cena.

Nikt ci glowy za to nie urwie ... a jak dopiszesz na koncu ze "mozesz pomoc" mniej zdolnym,zapracowanym,nie majacym czasu

to tez nikt nie bedzie mial Ci tego za zle.

Ale rob to z glowa a nie linki do allegro i umawianie sie na robienie standow na forum za kase !!!! Nie macie emaila ????

Frycu nie rozumiem Cie zupełnie. To ze Ameryki ze standami nie odkrylem to dobrze wiem. Skoro ludzie chca zamawiac standy u mnie to oznacza chyba jednak ze takich sobie sami nie zrobia.

Cena materiałów potrzebnych do produkcji standow i ich rodzaj byl opisany dokladnie, a jednak nikt nie pokusil sie aby samemu je zrobic i wszyscy zwracali sie z tym do mnie.

Sorry ale z tym ,,pomaganiem mniej zdolnym itp" to jest czyste owijanie w bawelne a ja jestem konkretnym czlowiekiem

Dlaczego tego samego nie powiedziales Panu zajmujacemu sie produkcja koszulek?? Przeciez on robil dokladnie to samo co ja. Ludzie byli z tego zadowoleni a jemu pewnie tez kilka zlotych w kieszeni zostawalo...

=>gorek666

Porownaj jego wpisy i pomysl na koszulki a twoj.

Myslalem ze zrozumiales o co mi chodzilo. Jesli jestes konkretny to zrob to na forum DIY i nie rob z forum sklepu z linkami do allegro.

Co do koszulek - pomysl zapadl na forum wspolnie, a kolega majac dostep i mozliwosc zabral sie za robote. Mam nadzieje ze nie jest

"idiota" i ma jakis grosz ze swojego wkladu w "forumowa koszulke". Ja chcialem byc uczciwy z kablami i dostalem po dupie ....

gorek666 -załóż nowy wątek.

Opisz swoją konstrukcję i zaoferuj swą pomoc w wykonaniu takich stendów.

Nie proponuj bezpośredniej sprzedaży ,a tylko doradztwo.

Swoje osiągniesz -skutek będzie taki sam.

Jnnym wolno,więc Tobie również.

Proponuje złożyć tę sugestię w wątku do Lukara, w tym już istniejącym. Chętnie ja poprę bo poza tym iż Gorek się trochę zagalopował w swej argumentacji nie potępiam jego produktu i chęci jego sprzedaży tylko w innej formie.

Panowie troche obiektywizmu, zasady powinny być (są?) takie same dla wszystkich.

Tu jest taki wątek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) który powinien wam dać do myślenia.

:)

Ukryta Zawartość

Człowieka, który nie ukrywa co robi, za ile i z czego tępicie a dziwicie się producentowi np. lelumów polelumów, że nie informuje co jest w środku?

A po jakiego grzyba ma to robić on albo jemu podobni, żebyście to próbowali mniej lub bardziej udolnie podrobić jeśli będzie dobre albo zjechali jeśli będzie złe.

Lejecie rzygowiny na siebie wzajemnie i to prawie bez wyjątku a tu nagle takie oburzenie.

Wstyd i tyle panowie. Było wiele skandalicznych wątków zasługujących na wywalenie ze względu na pospolitą chamówę...

I co i nic.

A teraz jeszcze w innym wątku próbujecie ustalić zasady dostępu do forum takie, żeby trzeba było bić pokłony.

Co to jest? Towarzystwo wzajemnej adoracji?

Jeśli tak to przynajmniej nie wyzywajcie się!

Czy ktoś jeszcze odróżnia działalność komercyjną od zrobienia kilku par standów forumowiczom w wolnym czasie wakacyjnym za prawie darmo? Chyba czasem trzeba jednak pomyśleć, a nie stosować ślepo wszelkie reguły, przepisy, zasady, kwasy...

Yeeeeeeaaaahhhh!

Gorek666 jest be!

Jechać po Nim, jechać! No ale co tak delikatnie? Ostro proszę, o tak, o tak!

Kosztem forum swoje podstawki za ciężką kasę reklami. Tfu! I jeszcze nachalnie. Na allegro linki daje! (niebo się zaciągnęło i ziemia rozstąpiła)

Usunąć, usunąć!

Nie no Panowie trzeba dbać by nie brakło Wam tu miejsca na przedszkolne pyskowki i obrzucanie g...m.

Ale jak glista jechał po wszystkich inwektywami to Lukar gdzie był?

No i jeszcze karencję dla nowych dla podniesienia elytarności proponuję zwiększyć do dwóch niedziel.(palmowych!)

Centralne sterowanie, czas zauważyć mamy już za sobą. Na szczęście.

Gorek666 -> mnie tam Twój nachalny marketing nie razi. Życzę Ci silniejszych nerwów niz moje.

Aha i napisz koniecznie jak już zrobisz majątek na tych standach!

Pozdrawiam WSZYSTKICH i nie bawiąc się w strażnika moralnoiści idę słuchać muzyki (hiehie ...to ci dopiero łobuz ten gorek...:-)))

Croolick

Bardzo popieram sposób postępowania zaproponowany przez Frycu, dobry pomysł.

Mam nadzieje, że Lukar zezwoli na taką działalność. Dobrze będzie, gdy drobni producenci będą przedstawiać swoje propozycje, często można nabyć ciekawa rzeczy za przyzwoitą cenę.

Musimy zrozumieć także gorek666, że to forum niema charakteru komercyjnego i moim zdaniem Lukar stara się przeszczekać. Kończąc, pierwszy raz przyznam racje darkul-i, który proponuje to samo, co Frycu.

Croolick mam teraz 3 miesiace wolnego i nie mam zamiaru siedziec bezczynnie i narzekać na brak pracy w naszym kraju. Postanowiłem ten czas jakoś wykożystać i popracować troche. Wpadlem na pomysł (wg. kilku osob bardzo dobry) żeby robic podstawki. Chciałem powiedzieć jedynie tyle, że pieniądze, które ewentualnie zarobie na tych standach odkładam na studia, bo u mnie nie przelewa się za bardzo z pieniędzmi. Chciałem wyświadczyć przysługe sobie i innym....

>gorek

Ale przecież prawie nikogo to nie interesuje - jesteś be i już.

Tutaj opiniotwórczy są wybitni znawcy przedmiotu, wypożyczający klocki ze sklepów, porównujący, testujący i na koniec....

...oddający sprzęt do sklepu a wybrany klocek kombinujący skąd popadnie, byle taniej.

Tylko dlaczego przy takim podejściu pretensje do Ciebie?

Przecież cena jest przyjazna a i produkt wizualnie bardzo ładny. A testy można zrobić. Czyż nie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.