Skocz do zawartości
IGNORED

Gotowanie lamp w piekarniku :)

Lucky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 1 Grudnia 2012 - nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 1 Grudnia 2012 - nie na temat

atmeg się puszy, myśli że jak zrobił lampkę na czerwono to przekonał mnie, że pojmuje te wszystkie sorbcje i fuzje wewnątrz bańki :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Co tutaj się dokładnie działo / stało ?

Nic wielkiego .

atmeg się puszy, myśli że jak zrobił lampkę na czerwono to przekonał mnie, że pojmuje te wszystkie sorbcje i fuzje wewnątrz bańki :)

:) dobra niema o co rwać koszuli .ustąpie :)

..............

A lampe rozgrzałem metodą indukcyjną .

....

Mamel a ten wpis "myśli że jak zrobił lampkę na czerwono to przekonał mnie, że pojmuje te wszystkie sorbcje i fuzje wewnątrz bańki :)"

choć ........ tu nie wpisze bo poco ? :) , nie mi oceniać ciebie :) luzik .....

ja nikogo nie oceniam, każdy sam wystawia sobie laurki swoimi wpisami

to nic osobistego ani złośliwego, zbyt personalnie odbierasz moje wpisy

ja nie mam w tym wątku nic do powiedzenia, proponuje więcej tu nie śmiecić

proponuje więcej tu nie śmiecić

A ja ci proponuje nie tworzyć sztucznej aury znawcy :) Tworzenia kultu metafizycznej magi w elektronice ! :)Oraz nie próbować sugerować iż jedynie TY wiesz oco chodzi !!!:)

Możesz nabierać cześć osób ale nie wszystkich .

Mamel , krecisz sie po różnych tematach jedynie poto aby gasić inicjatywe innych userów , wez udz w piz du . :)znaczy ni9echodz nigzie tylko dalej motaj .Ale miej świadomość że to śmierdzi .

Niechcesz sie dzielić wiedzą to spadaj .Nie chcesz pogadać oki , możemy popluć :)Kto znas ma więcej do stracenia ?

Ja nowy user czy ty stary user ?

przeczytaj sobie własny wpis, ile to mądrości wymyśliłeś po dwóch dniach zastanawiania się nad odpowiedzią

kolejny gostek który próbuje się dowartościować kosztem innych

- bujaj się elektroniku z bożej łaski a wcześniej przypomnij sobie wątki z diy w których nie raz próbowałeś mącić i zmykałeś w końcu z podwiniętym ogonem

przyje*eś cię do mnie jak rzep do psiej dupy "inicjatorze" od siedmiu boleści a tak właściwie to o co ci biega, że rozumku nie dali?

zyje*eś cię do mnie jak rzep do psiej dupy "inicjatorze" od siedmiu boleści a tak właściwie to o co ci biega, że rozumku nie dali?

mamelku drogi , jak można sie do ciebie przyczepić ? jak można okazać tyle śmiałości aby sie ciebie czepiać???? :) Masz problem że pisze o tym że włazisz w tematy i atakujesz ludzi ? do tego nic konkretnego nie wnosząc w tych tematach ?

Idziesz ciągle scieżką plucia wiec i ja moge popluć :) miło ci ? fajnie ? Wiesz co wniesiesz to wyniesiesz !!!tak to działa .

ciągną i ciągną jeden za drugim

przecież ja nie ogłosiłem tu zlotu tumanów

uderz w stół ...

cienias jesteś koleszko z erystyki

musisz jeszcze potrenować

Panowie, proszę o więcej kultury. Jestem szeryfem i zaraz zrobię spokój w tym miasteczku :)

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

przeczytaj sobie własny wpis, ile to mądrości wymyśliłeś po dwóch dniach zastanawiania się nad odpowiedzią

kolejny gostek który próbuje się dowartościować kosztem innych

- bujaj się elektroniku z bożej łaski a wcześniej przypomnij sobie wątki z diy w których nie raz próbowałeś mącić i zmykałeś w końcu z podwiniętym ogonem

przyje*eś cię do mnie jak rzep do psiej dupy "inicjatorze" od siedmiu boleści a tak właściwie to o co ci biega, że rozumku nie dali?

mamlak bendziesz musial podkulic ten ogon i zmykac przed...nauka.

mamlak bendziesz musial podkulic ten ogon i zmykac przed...nauka.

póki co ona ominęła cię szerokim łukiem

posiadam różne lampy i doprawdy nie wiem czy można wszystkie typy wielkości i rodzaje wkładać jednocześnie?

które na ile zdrowasiek trza w nim gotować,poza tym mam problem innego rodzaju zepsuł mi się piekarnik-mam Amicę-

-czy on sie nadaje do tego?.......czy musi być gazowy ale innego producenta?

Wazna jest też temperatura wygrzewania-czy można diabełka i gm-70 wygrzewać na tej samej półce?

Wszyscy piszą ciekawie,natomiast chciałbym z lamp nie zrobić zakalca czyli ich nie przegrzać.

A tak swoja drogą to wiecie,że jest serwis piekarników w Warszawie i za samo sprawdzenie zycza sobie 180 zeta.

Więc nie wiem chyba ten zepsuty piekarnik naprawię sam i zacznę wygrzewać-gotować swoje lampy.

W niedziele pójde do Pana Floriana po złota farbkę pomaluje piny od wygrzanych lamp...napiszę ,że ujednolicone sa

i wystawię na allegro-musi mi sie zwrócić naprawa piekarnika.

Jakby ktoś nył takimi lampkami zainteresowany to proszę nieustająco o wiadomości na pw.

A znacie to powiedzenie.......CHCESZ W LAMPĘ))

po co ktoś zakłada tak durnowate wątki?

A może wiesz z góry które wątki są wartościowe a które nie są ?

z resztą nie ważne.

Ale wyjaśnie Tobie że jeśli ludzie eksperymentują to znaczy że szukają rozwiązań i nie zadawalają sie tym że wszystko w tematach już zostało powiedziane ,

na tym polega szeroko rozumiany postęp ! :)

na czym miałby polegać postęp w gotowaniu lampa?

tylko proszę merytorycznie

twoje zapytanie nie jest konstruktywne od tego zacznijmy .

pytanie brzmi ,,,, czy komuś kojarzy sie to z pieczeniem ciasta ????

oki , nie w tym rzecz , ale jesli zadam pytanie czy ...podgrzewając anode można by pewnymi zabiegami cofnąć proces starzenia lamp ? To już chyba nie taki głupi temat ?

terror twins

a tak na marginesie czy pisząc w jakim temacie masz tylko roszczeniowy cel ? :) wnieś coś a potem pisz że to niema sensu !!! Rozumiem że na dziś nic nie zyskałeś na przeczytaniu tematu wiec piszesz że temat bez sensu !!:)

wyjhaśnie ci że temat niejest po to aby coś z niego miał.

skoro sugerujesz że nie wniosłem nic, dlatego atakuję z postawą roszczeniową, to informuję, że ugotowałem lampe 6c33c......

ale czy piekarnik jest również ważny?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

skoro sugerujesz że nie wniosłem nic, dlatego atakuję z postawą roszczeniową,

...

To nie było sugestia lecz zapytanie .I nie złośliwe .

....

Np moge wyżarzyć lampy , czy nie jest to ciekawy temat ? rozumiem że nieciekawy kiedy ktoś nie gwarantuje z góry zysków :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.