Skocz do zawartości
IGNORED

słynne forum pmcomp: KRÓL LED'owy Panasonic 55WT50

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Produkty PANASONIC są wysoko na liście wspieranych brandów na forumnaszego miłego kolegi pmcomp-a.

Aktualnie ma 65" VT 30 PDP PANASONIC.

Raczej nie kupił w sklepie.

Dostał do testów ?

I mu zostawili ?

Pisze zagubiony forumowicz na "niebisekim" forum:

No i skąd biorą się takie różnice w opiniach? Jak tu wybrać dobry TV na lata...

Pisze tamże Marcin Koper (także tu obecy przedsiębiorca sławiony jako nasz expert):

Czytałem przed chwilą recenzje na CNET i AVForums, nasze opinie mniej wiecej pokrywaja sie z reszta zgodnie z przewidywaniami, ale jak sie nawiazuje do testów sponsorowanych to nie dziwne że opinia jest skrajnie różna

Takm oto powstaje obraz sponsorowanych recenzji.

BAGNO !!!

JEDNA WIELKA MANIPULACJA.

Trwa przez lata.

Januszku, uważaj bo kiedyś chlapniesz coś po kolejnym piwku i pójdziesz o krok za daleko. I będą konsekwencje. Poczytaj opasłe tomiska jakie.

Od tego co napisałeś jest bardzo krótka droga do wysnucia wniosku że rzeczoną plazmę ... ukradłem.

Ale ponieważ Cie lubię napisze Ci wprost dużymi literami (przepraszam za słownictwo ale takie do janunio dociera): CH*J CI DO TEGO SKĄD JĄ MAM !!!

Ciekawe ile wody w Wiśle upłynie zanim komuś i na audiostereo.pl nadepniesz na odcisk i tu też Cię zbanują. Dokąd wtedy pójdziesz? Bo do nas wracałeś jak pies z podkulonym ogonem pod innymi nickami kilka razy.

Ciekawe z kolei czym Ci Maciek (nie Marcin ... coś Ci źródła informacji nawalają) Koper zawinił? Przecież Go nawet na oczy nie widziałeś. Chyba tylko tym, że chłopak dysponuje rzetelną wiedzą nt. kalibracji telewizorów, a u Ciebie jak zwykle obraz jest zbyt ciemny.

To kogo wspieramy u nas jest naszą sprawą i wara Ci od tego. Załóż swoją stronę i wspieraj kogo chcesz.

Ż E N A D A !!!

PS. cieszę się, że doczekałem się własnego wątku o mnie, jestem sławny.

I jeszcze co do tytułu ... ja go nie rozumiem, może wyjaśnisz proszę o co Ci chodzi z tym LED-em. Tak krótko, zwięźle i na temat.

Pozdro

Janunio, nie wiem "czego ty się dzisiaj najarałeś" i co w tym tytule i wątku chcesz udowodnić.

Cytuję:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z opisu wynika wprost, że ten panas delikatnie mówiąc nie jest szczytem marzeń. A jak rozumiem Twoje wpisy chciałeś udowodnić, że hdtvpolska siedzi w kieszeni Panasonica i za kasę wychwala ich produkty pod niebiosa. Proszę, nie kompromituj się więcej. Żal doopę ściska.

Niech czytelnicy audiostereo.pl ocenią sami, link podałem.

Pozdro

Ukryta Zawartość

Muszę przewietrzyć mój system…

Produkty PANASONIC są wysoko na liście wspieranych brandów na forumnaszego miłego kolegi pmcomp-a.

Aktualnie ma 65" VT 30 PDP PANASONIC.

Raczej nie kupił w sklepie.

Dostał do testów ?

I mu zostawili ?

Pisze zagubiony forumowicz na "niebisekim" forum:

Pisze tamże Marcin Koper (także tu obecy przedsiębiorca sławiony jako nasz expert):

Takm oto powstaje obraz sponsorowanych recenzji.

BAGNO !!!

JEDNA WIELKA MANIPULACJA.

Trwa przez lata.

Recenzje recenzjami, trzeba samemu sprawdzić. Panas 55WT50 to dziwny telewizor według mnie. Powiedziałbym kontrowersyjny. Sam nawet byłem nim zainteresowany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale finalnie wybrałem Sharpa 60" 840. O ile mogą się podobać dobre boczne katy widzenia WT50, to jasność przy niewielkich kątach znacznie spada. To samo dzieje się z czernią - niby wydaje się ok, a nawet smolista, ale jak nie zadziała ten dziwny local dimming to widać szarość tam gdzie powinna być czerń.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.