Skocz do zawartości
IGNORED

STR-K740 amplituner pilot nie reaguje jak naprawic?

pesiu89

Rekomendowane odpowiedzi

STR-K740 amplituner od jakiegos czasu nie reaguje pilot nie wiem czy go rozkodowałem.co wiecej sygnał daje moge tylko wyłączyc przez niego amplituner inne funkcje nie działaja. co nalezy zrobic?Moze jaką funkcje wyłaczyłem?

Sprawdź najpierw przez kamerkę , aparat , komórki czy nie działające przyciski wysyłają podczerwień , kamera i aparat widzi jako białe światło .

dobra a jesli chodzi o sprzet byc moze ze rozkodowałem cos?

, a co tam do rozkodowania , kiedy to prosty pewnie prosty pilot ? Jest uczący się ? Można wbijać kody producenta ?

Zrobiłeś to co mówiłem ?

pilot rm-u306 do modelu amplitunera.

dałem go do serwisu jak narazie nie moge zobaczyć ,ale facet ma dylemat czy aby napewno jest pilot do tego urzadzenia . Mówie mu , ze wczesniej działały funkcje. Ktoś mi mówił ze w ampli jest funkcja comander1 comader 2 to bedzie synchronizacja z pilotem?

ze wczesniej działały funkcje. Ktoś mi mówił ze w ampli jest funkcja comander1 comader 2 to bedzie synchronizacja z pilotem?

To pewnie przestawiłeś te cmandery , gość z serwisu już sprawdził , wszystkie przyciski wysyłają podczerwień , inaczej nie miałby takich wątpliwości . Może ostatnio resetowałeś ampli , może był odłączony od prądu ?

Tam masz dwa rodzaje pilotów , jeden z nich przynajmniej można kodować i resetować , czy w ampli są te codery , to tego nie zauważyłem , nie znam angielskiego .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.