Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilski Satiricon II

teegebaeck

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Piotrze. Zakładając, że zrozumiałem twoje zarzuty (że "udaję oburzonego jak kogoś kto" - to nie za bardzo po polsku), proszę żebyś zwrócił uwagę, że wspomniane przez ciebie wpisy mnie również się nie spodobały, czemu dałem wyraz zamykając wątek, które żeście wspólnym wysiłkiem sprowadzili do rynsztoka. Natomiast nie miej do mnie pretensji, że zauważyłem przy okazji, że kłótnie na tym poziomie wyraźnie sprawiają ci frajdę, a i do wątku, o którym piszesz z niechęcią, również zaglądasz i to nie tylko po to, żeby sobie popatrzeć.

Józwa tez jestem Piotr,lecz nigdy do mnie nie wyraziłeś się szanowny........chyba ze trollu,ale za to Cię lubię))

Forumowa młodzież jak widać jest zmęczona.

Może czas wysłać ją na wakacje?

Och Rochu-co Roch sugeruje....osobiście wykorzystałem w tym roku wszystkie zaległe urlopy-Palton i Frantz wysyłali

mnie na wczasy pod gruszę))

Gość rochu

(Konto usunięte)

Stary Audiofilu, za całym szacunkiem dla Twoich siwych włosów ; )

Ja wiem, że w Tobie dusza młoda ale nigdy nie miałbym odwagi nazwać Ciebie młodzieżą.

nie wiem o co chodzi ale jesli gra ryka z rochem to zabawa jest przednia.

jak filozof z fryzjerem.

Pamiętaj o tym, że fryzjer zawsze może ci powiększyć uśmiech.

osobiście wykorzystałem w tym roku wszystkie zaległe urlopy-Palton i Frantz wysyłali

mnie na wczasy pod gruszę))

No ale cię ściągnąłem z tych wczasów i oto jesteś, Szanowny Piotrze.

Lepsza grusza w dłoni niż wróbel na jabłoni.

Tu jest lista synonimów tego, co można robić z gruszą w dłoni

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale prasłowiańska, co to chroni w swoich ramionach plebejskiego uciekiniera.

Aha, zamieńcie go na psa, niech sie odszczekuje. I niech konie głowy pospuszczają. Czy konie mnie słyszą??

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tu jest lista synonimów tego, co można robić z gruszą w dłoni

Ukryta Zawartość

Mnie się bardzo podoba stamtąd to: "ciągać pisiora" :)

Ukryta Zawartość

Nareszcie miłe i bezpieczne wpisy. Moderacja może spać spokojnie.

Cały czas czuwam, ale jak tak dalej pójdzie to cóż:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wracaj StaryM do siebie "majstrować przy kablu".

Lepiej, żeby StaryM nauczył cornera, że nie ma ani "puki", ani "wieżę w naukę". Do wieży to możecie sobie pukać do woli, ale wasz klubik, kochani miłośnicy złego brzmienia, jest na poziomie niedokończonych korepetycji. Zamiast pouczać innych podciągnijcie się w języku polskim. Cornera "wieżę" w naukę jest tyle warte, ile ta wasza "naukawa" teoria o braku różnic brzmieniowych. "Puki" tacy "naukawcy" chcą pouczać, póty będzie to infantylne przedszkole sfrustrowanych i niedokształconych bachorów.

Lepiej, żeby StaryM nauczył cornera, że nie ma ani "puki", ani "wieżę w naukę". Do wieży to możecie sobie pukać do woli, ale wasz klubik, kochani miłośnicy złego brzmienia, jest na poziomie niedokończonych korepetycji. Zamiast pouczać innych podciągnijcie się w języku polskim. Cornera "wieżę" w naukę jest tyle warte, ile ta wasza "naukawa" teoria o braku różnic brzmieniowych. "Puki" tacy "naukawcy" chcą pouczać, póty będzie to infantylne przedszkole sfrustrowanych i niedokształconych bachorów......>>>>oj tak tak co racja to racja ale mozna by jeszcze zagladnac w gacie czy piora.jak nie slychac to moze przynajmniej...cuć.Jak filozof z fryzjerem przy wodzie kolonskiej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.