Skocz do zawartości
IGNORED

Klub Korea - Audio

Rekomendowane odpowiedzi

Moje uszy i gust :)

Nie piszę, że CTI jest tu zły, lecz zapytany, jak w mojej opinii wygląda owe porównanie, to wygląda ono jak napisałem. Nie robię tego złośliwie, czy wbrew komuś, a określam jedynie swoje preferencje dźwiękowe. Proszę to wziąć pod uwagę.

Ja wiem, że subiektywne, ale chodzi o konkrety.

Cały ten wypracowany latami przez branżę język opisu brzmienia leży odłogiem :) Pytam po prostu w czym jest lepszy?

To, że ubarwiający sprzęt może być dla kogoś lepszy to mnie nie dziwi. Taki bardzo przejrzysty ma zawsze trudniej, bo nie wybacza błędów w torze, niezależnie czy to tyczy wzmacniacz, kabel, kolumny czy DAC.

Gość cdplay.pl

(Konto usunięte)

Violet nie widzę w tym zestawieniu dwóch wspaniałych - twoim zdaniem wzmacniaczy rodzimej produkcji: praktycznie w cenie calyxa amplifikatorG oraz przepięknie grający ale mocno droższy Mach..

Edytowane przez cdplay.pl
  • 3 miesiące później...

Jest już dostępny test zestawu stereo Stello CDA500 / Ai500 na av.com.pl:

http://www.av.com.pl/zestawy-stereo/805-zestaw-stereo-stello-cda500-ai500

Od siebie dodam, że ten zestaw wywarł na mnie kolosalnie powytywne wrażenie.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.