Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz BluRay do odtwarzania koncertów

slawekk

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli można to proszę o parę typów odtwarzaczy ,głównie tak jak w tytule,koszt do ok.4000 zł

Myślę, iż w tej kwocie nie kupisz nic lepszego od Oppo 93/103.

W tej cenie zmieścisz się również z Oppo 93 NuForce Edition.

"Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje."

Jeżeli to nie ma być 3D, to używany Pioneer LX-91 dostaniesz za ok. 4500.

Jakość jego dźwięku i obrazu doceniła nawet E.I.S.A wyróżniając go w kategorii odtwarzaczy HI-End.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Za te pieniądze, to co byś nie kupił będzie to dobry sprzęt - Ja bym rozważył Cambridge Audio Azur751BD albo właśnie wyżej cytowane OPPO, Cambridge trochę przekracza budżet, ale do ugryzienia .....

Za te pieniądze, to co byś nie kupił będzie to dobry sprzęt - Ja bym rozważył Cambridge Audio Azur751BD albo właśnie wyżej cytowane OPPO, Cambridge trochę przekracza budżet, ale do ugryzienia .....

A jak ma się do w/w propozycji Sony PS3,może to durne pytanie ale w tej materii jestem totalna ciemnota

Ale cisza nastała... hehe Ale jak kolega z BD za 4k przechodzi do peesa ;)

Pewnie ma się nijak. Nie miałem ww BD ale chwile miałem w domu PS3 - głośne to cholerstwo

Xavian XN evo 250, Arcam Alpha 7r, Samsung BD-C5900, QED Silver Anniversary-XT, Sennheiser HD 555.

W najnowszym wydaniu Audio-Video jest bezpośrednie porównanie Oppo 103 i Denona 3313.

Zarówno za dźwięk jak i za obraz Denon dostał wyższe oceny....

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

W najnowszym wydaniu Audio-Video jest bezpośrednie porównanie Oppo 103 i Denona 3313.

Zarówno za dźwięk jak i za obraz Denon dostał wyższe oceny....

Tylko, że to miało być porównanie za 105"ką (przynajmniej tak informowali w poprzednik numerze). Może komuś zależało na tym aby porównać Denona ze słabszym urządzeniem. Szkoda, że nie zamieścili jednak 105. Wtedy klasa sprzętu była by podobna i zapewne Danio dostałby ostro po głowie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.