Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Będę rozważał przesłanie Hyunie energii pozwalającej jej odnaleźć tego jedynego.

Ale aby było takie działanie skuteczne musiałaby pozostawać w czystości, inaczej nic z tego.

Hmm.. czy pozostawać w czystości oznacza, czas przyszły niedokonany?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Hyuna bardzo daleko zaszła musi -być naprawdę uzdolniona

post-13822-0-79502100-1359758547_thumb.png

Edytowane przez arnipl

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Hmm.. czy pozostawać w czystości oznacza, czas przyszły niedokonany?

Oznacza to, że do momentu poznania właściwej osoby, nie mogłaby wikłać się w uzależnienia na tle emocjonalnym i sexualnym.

Karty jednoznacznie wskazują groźbę z tej strony.

Hyuna wbrew pozorom jest bardzo twarda, wewnątrz jest zaprzeczeniem jej wizerunku medialnego.

Może uda jej się pokonać diabła, diabła pokonuje cesarz, którego ona szuka i potrzebuje.

Miejmy więc nadzieję, że go znajdzie i on jako pierwszy dokona otwarcia wrót rozkoszy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Hyuna bardzo daleko zaszła musi -być naprawdę uzdolniona

post-13822-0-79502100-1359758547_thumb.png

Proszę sobie nie żartować.

Hyuna jest diabelnie zdolna i odniosłaby taki sam sukces, bez względu na to czym by się zajęła.

Takich jednostek tak uzdolnionych jak ona nie ma na świecie w nadmiarze.

Proszę tylko uczciwie rozejrzeć się po kraju czy Europie.

Kto w Europie ma doskonałe geny?

Ile tego jest?

Gdzie oni są?

Co powoduje ich sławę?

Jakie są następnie koleje ich losu?

Kto wytrzymuje presje a kto nie?

Gdzie dziś jest Robas Kubica?

Taki mistrz, a nie wytrzymał.

Gdzie jest Adaś Małysz?

Jedzie w rajdzie.

Ratuje nas tylko żeński sport zimowy narciarstwo biegowe.

Justyna Kowalczyk, jedyny przykład wysokiej jakości genów, który przetrwał trudności i potwierdził się.

Jakże to nie wiele.

Miejmy więc nadzieję, że go znajdzie i on jako pierwszy dokona otwarcia wrót rozkoszy.

A bankiety po imprezach muzycznych?

A morze propozycji i zaproszeń z każdej strony?

Itp.

Hyuna potrzebuje ochrony przez zaufane bliskie osoby.

Potrzebuje przyjaźni.

Pod jakim przepraszam bardzo względem jest zdolna?Justin Bimber też jest zdolny bo ma tony menadżerów od choreografii i stęka dla nastolatek. A do tego potrafi haftować na koncertach przebij to

Justin bimber na prezydenta.

Już nie mogę się doczekać jego koncertu w Polsce

Gdyby Hyuna była naprawdę dobra to by do Polski przyjechała a tak to basta Europa- centrum kultury - jej nie lubi przykro mi

Co innego taka Sasha Grey to jest artystka wszech czasów

Musi być silna.

Barwa głosu człowieka informuje o ok 80% jego cech i właściwości.

Znam tą barwę dobrze.

Jest bezwzględna, twarda, bezkompromisowa, pragmatyczna, z nikim się nie liczy, jeśli w grę wchodzą pryncypia, liczy się tylko jej indywidualny interes.

To kobieta sukcesu.

Będzie dobrze ustawiona finansowo.

Karty wyraźnie na to wskazują za każdym razem.

Jest perfekcjonistką.

Będzie szukała tych samych cech u potencjalnego partnera.

Słabeuszy odrzuci, tylko silny równie jak ona zmotywowany mężczyzna może być przeciwwagą dla jej pokręconej skomplikowanej osobowości.

Do tego musi mieć pozycję wyższą od jej pozycji inaczej nie zasłuży sobie na jej szacunek, to oczywiste.

Pod jakim przepraszam bardzo względem jest zdolna?Justin Bimber też jest zdolny bo ma tony menadżerów od choreografii i stęka dla nastolatek. A do tego potrafi haftować na koncertach przebij to

Gdyby Hyuna była naprawdę dobra to by do Polski przyjechała a tak to basta Europa- centrum kultury - jej nie lubi przykro mi

Justin Biber to reprezentant, a Hyuna jest wybitną indywidualnością wyznaczającą trendy.

Justina Bibera/Biberów można produkować jak produkuje się pralki czy lodówki ew samochody.

Hyuny nie.

Poczytaj komentarze w YT, tam są wszystkie odpowiedzi w tych treściach.

Ja poświęciłem już na to trochę czasu.

I nie żałuję, bo to lekcja na całe życie.

Żadna osoba publiczna jaką o jakiej można się dowiedzieć, nie wzbudza tyle zachwytu i deklarowanej wprost miłości jak Hyuna.

Nie wiem wobec kogo jeszcze formułowane są komentarze, że dana osoba jest najpiękniejsza jaka chodzi po Ziemi, bo wobec Hyuny takie są od czasu do czasu.

Nie może być już większego uwielbienia, a to zawsze ma swoją przyczynę.

Justin Biber z kolei zbiera ogrom komentarzy negatywnych.

Hyunie zarzuca się że jest dziwką.

Nic na to jednak nie wskazuje, aby było to coś innego niż zwykła ludzka zawiść.

Barwa głosu człowieka informuje o ok 80% jego cech i właściwości.

A co składa się na pozostałe 20%? Jeśli wizerunek i zapach, to czy potrafisz na podstawie nagrania video oraz elementu należącego do osoby określić jej profil osobowościowy?

Koncert w Polsce musiałby być poprzedzony najpierw szeroką akcją promocyjna, na razie nie ma nawet jej wydawnictw muzycznych ani plakatów, gdzie więc tu miejsce na koncert?

Po ilu latach czynnej kariery przyjeżdżają sławni muzycy do Polski?

Pod jej koniec, jak już zapchają przestrzeń zachodu swoimi produkcjami, tak że nie mają już gdzie jej upłynniać, wtedy jest miejsce na koncert w Polsce.

Polska jest skończona w obecnym układzie geopolitycznym już nie istniejemy jako suweren, jesteśmy nikim, pośmiewiskiem normalnego świata, jeśli taki w ogóle istnieje.

Spytam inaczej kiedy Hyuna zagra w Niemczech

na razie zero konkretów dlaczego huyna nie bimber

A co składa się na pozostałe 20%? Jeśli wizerunek i zapach, to czy potrafisz na podstawie nagrania video oraz elementu należącego do osoby określić jej profil osobowościowy?

Na spostrzeżenie geniuszu Hyuny potrzebowałem kilkudziesięciu sekund.

Zobaczyłem ją w Gangnam Style, następnie przeszedłem do YT i otworzyłem Bubble Pop, Ice Cream jeszcze wtedy nie było.

Następnie znalazłem szybko jej doskonale nagrany wywiad, gdzie zobaczyłem mimikę i odsłuchałem głos.

Intuicja zadziałała natychmiast, to było tak wyraźne, że takiego uczucia pewności nie miałem od długiego bardzo czasu.

Zajmuję się badaniami i wiem jakie uczucie towarzyszy odkryciu czegoś, co później działa i jest odkryciem o epokowym znaczeniu dla człowieka, np w audio hi end.

Wiem też jak odczuwa się odkrycie, które nim nie jest, jest rozczarowaniem rozpoznanym w czasie dalszych sprawdzeń.

Tu nie było obaw, a każda kolejna informacja czy video, wzmacniało pozytywny przekaz.

Dlatego nie zawiodłem się na dalszych losach Hyuny, które nastąpiły po mojej deklaracji również na forum, że mamy do czynienia z zjawiskiem ultra rzadkim.

O tak, Sasha jest naprawdę porywająca. Weźmy jej spotkania z "and her friend" ;))

Od kilkunastu lat nie zajmuję się już tymi zagadnieniami, uwolniłem się od tego, co jest samo w sobie dużym osiągnięciem, każdy komu się to udało przyzna mi rację.

Dlatego proszę nie dopytywać się o szczegóły.

Można wszystko, tylko trzeba praktyki kilkanaście godzin dziennie.

Rozpatrywać sytuacje życiowe, uczyć się odczuć jakie im towarzyszą, zbierać wiedzę, bez przerwy się sprawdzać, ale bez naturalnych predyspozycji oczywiście niczego wielkiego się nie osiągnie.

Po prostu są ludzie, którzy widzą i czują więcej od innych, znacznie więcej i znacznie szybciej.

To co widzi dana osoba od razu, inna może nie spostrzec przez całe nawet życie.

Teraz słucham przebojów z czasów mojej młodości. Niestety nie było wtedy osobowości pokroju Huyny.

Still we sit here on the sofa

With the stereo on ten.

The magic's gone, it's a disaster.

Kiedyś interesowałem się losem Sandry.

Sytuacja była dla mnie w ułamku sekundy jasna.

Ile lat trzeba było czekać, na fatalny koniec związku z Kretu?

Serce się NIGDY nie myli.

Reaguje spokojem lub niepokojem.

Wczorajszy wywiad Hyuny dla Billboard, napełnił mnie niestety tym drugim uczuciem.

Teraz słucham przebojów z czasów mojej młodości. Niestety nie było wtedy osobowości pokroju Huyny.

http://www.youtube.com/watch?v=09OWfebHZ3Q

Still we sit here on the sofa

With the stereo on ten.

The magic's gone, it's a disaster.

Osobowości były, była inna kultura, nie było internetu.

Osobowości są zawsze, ale potrzebują gruntu do rozwoju.

Dlatego wyróżniając Hyunę, zaznaczam spośród jakiego grona to czynię.

Grona dostępnego publicznie do wglądu w część losu.

Osobowości były, była inna kultura, nie było internetu.

Osobowości są zawsze, ale potrzebują gruntu do rozwoju.

To prawda, były i są. I będą. Ale jakoś z rozrzewnieniem wspominam byłe, być może to syndrom wieku średniego.

Nie ma żadnego wieku średniego.

Standard

W dzisiejszych czasach trzeba trochę się więcej nagimnastykować niż kiedyś, po prostu jest większa konkurencja.

Dzięki za wsparcie. Pewnie masz rację a uczucie chandry minie.

Precious Wilson, ogromny talent, porównywalny w jakimś stopniu do Hyuny, jednak nie tak czysty i niewinny.

Wybierając swój los, należy zadbać o to by był taki, aby chandra nie miała do niego dostępu strukturalnie.

Czyli trzeba wybrać sobie jakąś z form ciągłego doskonalenia, niezależną zbytnio od czynników zewnętrznych.

Dobry jest sport, powoduje właściwą chemię w mózgu, bliską uczuciu zakochania na wczesnym etapie, tym najbardziej dojmującym i fascynującym.

Nie znam niestety, choć lubię rastafariańskie klimaty.

Ale chandra przywołuje też inne melodie

http://www.youtube.com/watch?v=pKmkOIlHbok

Edytowane przez fox733

To już rzeczywiście poważny stan, wymagający natychmiastowego pocieszenia.

Istnieją środki zaradcze pozwalające zapomnieć o otaczającej rzeczywistości.

Należy zadać sobie ból fizyczny dla odwrócenia uwagi psychiki, następnie zająć się jego zwalczeniem i odczuć z tego powodu radość.

Chyba że kłopot jest rzeczywiście nie do przezwyciężenia w krótkich ramach czasowych.

Wtedy pomóc może tylko silna wiara i afirmacja.

Precious Wilson zapraszały do Polski komunistyczne władze w końcu lat siedemdziesiątych o ile pamiętam.

Występowała wraz z zespołem Eruption w TVP.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

I że będzie miał białego konia.

1002

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.