Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Dostrzegam w tych wykonawcach i pewnie również i słuchaczach poważne problemy egzystencjalne, zupełnie obce artystom koreańskim, co łatwo wyczuć z przekazu video.

Naprawdę byłeś w KRLD? Napisz coś więcej.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

TomaszE, jeżeli 747 poręczy za Twój link nie omieszkam skorzystać.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie słucham dla przyjemności, zajmuję się techniką muszę słuchać ciągle tego samego od wielu lat.

Wklejałem już przecież jakiś czas temu moje typy.

Typowy materiał hard rockowo - heavy metalowy, plus jego obrzeża.

Generalnie słucham tylko uznanej muzyki, podzielam pogląd że The Beatles zrobiło dobrą robotę, Black Sabbath bardzo blisko, bardzo wielu równolegle z Judas Priest i Budgie na czele.

TomaszE, jeżeli 747 poręczy za Twój link nie omieszkam skorzystać.

Stawianie kart to poważna sprawa, proszę nie czynić z tego obiektu żartów.

No piszże co dalej!?

Lepiej skorzystać z porady specjalistów najmujących się zawodowo astrologią.

Mnie interesuje TWOJA opinia(wróżba?)!!!

Co można już po tylu latach napisać o muzyce, której funkcja na przestrzeni żywota się zmienia.

Teraz daje relaks, kiedyś ekscytowała, świat się zatrzymał w rozwoju na tym tle, do takiego stopnia, że pozwoliło to zaistnieć nawet Koreańcom.

No piszże co dalej!?

Mnie interesuje TWOJA opinia(wróżba?)!!!

Nie mogę brać odpowiedzialności za Twój los, a tak się dzieje jak ktoś korzysta z tego typu porady.

Odmawiam zawsze wszystkim znajomym, aby nie mieli pretensji jak coś się nie sprawdzi.

Korzystałem z tarota tylko w celu kontroli wyniku moich własnych działań, aby nie zbłądzić we mgle materii jaką się zająłem.

TomaszE

Pozwolę sobie zauważyć, że nie jestem/byłem podczepiony pod żadnego z towarzyszy wymienionych w materiale źródłowo-archiwalnym.

Mam nadzieję, że kol. 747 potwierdzi.

Co do mojego pytania o cytat, to pochodzi z Misia Barei. Scena gdzie Rysiu załatwia sobie przez telefon nowy paszport.

TomaszE

Pozwolę sobie zauważyć, że nie jestem/byłem podczepiony pod żadnego z towarzyszy wymienionych w materiale źródłowo-archiwalnym.

Wie Pan, ze Pan długo tutaj miejsca nie zagrzeje....

Co do mojego pytania o cytat, to pochodzi z Misia Barei. Scena gdzie Rysiu załatwia sobie przez telefon nowy paszport.

Też mi się podoba stara dobra polska filmoteka

Pozdr.

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Sądząc po programie realizowanym przez 747, jest to słuszna koncepcja.

przykro mi.

Taki zasłużony towarzysz....

[...] Generalnie słucham tylko uznanej muzyki, [...]

Znaczy jesteś koniunkturalista i p......ona chorągiewka bez własnego gustu i smaku.

Niby nic nowego - bo sam fakt uznania plastikowej hooyanny za coś godnego uwagi mówi sam za siebie.

Znaczy - jesteś jak ta jedna ze stu milionów much, które w sprawie g.wna mylić się nie mogą :)

Miejsce dla dalszej kariery Donalda Tuska jest, .............

argus

Walcz, front przesuwa się coraz bliżej centrum dowodzenia, może zaistnieć konieczność użycia planu B.

argus

Nie jesteś rozczarowany, zmniejszeniem gęstości fotografii artystki?

1045158_634276819952261_1313538636_n.jpg

Pop-plastiku nie trawię.

Odwal się, numerek, od polityki - bo, jak na razie, w żadnym topicu nic sensownego na ten temat nie napisałeś (tylko bezmyślną pissssowską propagandę próbujesz wciskać).

Chyba tylko zachłystywanie się wdziękami hooyanny jako tako ci wychodzi :)

Edytowane przez argus

747, proszę nie zawracać głowy panu profesorowi Argusowi, jego czas dla kraju jest zbyt cenny aby marnował go na duperele.

Doskonale zdaję sobie sprawę, że to nie czas i miejsce na żarty. One dawno się skończyły. Walka o władzę to nie przelewki. Metody walki bywają różne, ta stosowana na Forum przez 747 wydaje się nowatorska, o jej skuteczności przekonamy się po wyborach.

.......

argus

Tu się urodziliśmy i tu my będziemy stanowić prawo odpowiednie dla nas.

Poszukaj sobie innego miejsca jak to nie odpowiada.

Kogo chcesz ogłupić tu swym knajackim językiem, zaczerpniętym z rynsztoka?

747, proszę nie zawracać głowy panu profesorowi Argusowi, jego czas dla kraju jest zbyt cenny aby marnował go na duperele.

Pan profesor argus, rozsiewa mało profesorskie wzory pedagogiczne.

Mogę ci powiedzieć dokładnie to samo. Nie życzę sobie, by nam prawa narzucali jacyś watykańscy sprzedawczykowie albo faszyzujące oszołomy zauroczone zamordyzmem.

Dokładnie. Tu jest Polska. Wolskę niech sobie zakładają gdzie indziej!

Tagi: Politycy, PO, John Godson, Konserwatyści

Rozmiar tekstu: standardowyRozmiar tekstu: średniRozmiar tekstu: duży Drukuj

John Godson: boję się, że dojdzie do rewanżu politycznego ze strony PiS

dzisiaj, 14:35

• Przemysław Henzel Onet

- W czasach rządu PiS władza podejrzewała obywateli o wszystko. Obawiam się, że tak samo może być po wygranej PiS w wyborach. Boję się także rewanżu politycznego, czyli np. wtrącania oponentów do więzień - mówi w rozmowie z Onetem John Abraham Godson. Poseł PO stwierdził także, że nie zastanawia się nad przejściem do PiS. - Na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji - dodaje.

Dobre

Rozsiewacie strach, przed tym, aby czasem ktoś Was nie rozliczył.

Bardzo interesujące i pociągające jako perspektywa, szczególnie dla młodego pokolenia.

To nie jest nowość ani jakiekolwiek zaskoczenie, że nie oddacie raz zdobytej władzy bez walki, widać już jakie przygotowujecie posunięcia i narracje.

Kupa śmiechu z Wami

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.