Skocz do zawartości
IGNORED

Dostawa yaqina

thomaz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie trzeba przewracać do góry nogami, można postawić na boku. Wzmacniacz stoi normalnie, dajemy go tylko na bok i już jest dojście bez żadnego rozłączania i przenoszenia.

Ja tak zawsze robię.

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

• 3 tygodnie później...

UWAGA

Nowa dostawa Yaqinów , dzwoniłem dziś na tel. za strony yaqinpolska. Bardzo uprzejmy Pan poinformował mnie, żeby pytać o nową partię po 18 stycznia (może być kilka dni opóźnienia). Pozdrawiam :)

Swoją drogą ciekawa sytuacja zrobiła się z Yaqin Polska. W regulaminie sklepu napisane jest że właścicielem jest firma IMPEX. Nie podaje numeru wpisu do ewidencji ani numeru NIP. Co ciekawe firma Impex nie figuruje w bazie przedsiębiorców Centralnej Ewidencji i Inormacji O Działalności Gospodarczej. Kto w takim razie jest gwarantem i bierze odpowiedzialność za oferowany sprzęt?

Dlaczego sledczy? Czy to dziwne że chce wiedzieć od kogo mam zamiar zakupić sprzęt? Gwarancja użytkowników forum? Hmmmmm... Jakoś nie brzmi przekonujaco.

Poza tym kiedyś było jasne kto jest sprzedawcą a teraz zrobiło się po prostu dziwnie

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Yaqin Polska daje pisemną gwarancję na 12 miesięcy od daty zakupu. Gwarancja jest opieczętowana i podpisana.

Jak wygląda w praktyce nie wiem, bo nie było potrzeby jej stosować. Według prawa obowiązuje również tzw. rękojmia, która dotyczy sprzedawcy.

Tak wszystko się zgadza. Znam wymagania prawne , rekojmia itd. Problem w tym że nie ma takiej firmy Yaqin Polska, ani Impex. Nigdzie nikt nie podaje numeru NIP nr wpisu do ewidencji tak jak inny dystrybutorzy czy sklepy. Pod adresem podanym na stronie nie figuruje takowa firma. Pytanie tylko dlaczego ukrywają te dane?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.