Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Dream 32 z Audi Show do stereo

Grzegorz Jóźwiak

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

A oto cała prawda o Panu "VCORE" - znawcy wszystkich kolumn i wszystkich wzmacniaczy

Przedwzmacniacz Dynavox TPR-1, 6N3P-EW NOS

Monobloki Phase 3501, 6C19N-B NOS

Źródło Arcam rDAC

Kolumny PWL 2 WAY - SEAS CA22RNY, Monacor DT300

Kable głóśnikowe Cable Talk 3.1 - Neutrik

Interkonekty Neotech UPOCC - Pailiccs

Kable zasilające 2x DIY 17mm - "Oyaide"

Statystyki

Grupa:Użytkownicy

Całość postów:253 (0.29 na dzień)

Odwiedzin:1180

Urodziny:Październik 23, 1989

Płeć Mężczyzna

Miejscowość Koszalin

Gdzie podziały się te wypasione kolumny Audio Physic za 10tyś? Przestały dobrze grać?

A oto link do testu Dream 32, który przeprowadził bardziej kompetentny gość od 23 letniego znawcy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Życzę miłej lektury.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiesz co Marek? Niech ci te kolumny służą i sprawiają frajdę , o to w końcu chodzi. Niepotrzebnie jednak odgrzewasz dwumiesięcznego kotleta żeby ujawnić jakąś prawdę o koledze Vcore. Ja tej prawdy nie zauważyłem. Co do kompetencji recenzenta nie wiem , nie wypowiadam się. Coś mi jednak recenzja niespójnie wygląda. Z jednej strony szeroka scena i rozmieszczenie dźwięków w przestrzeni które od razu rzucają się w uszy a z drugiej dźwięk nieodrywający się od kolumn. I podsumowanie że o to ciężko w konstrukcjach nawet za kilkanaście tysięcy. Wiesz, może lubimy co innego , ale dla mnie kolumny które nie potrafią oderwać dźwięku to dyskwalifikacja. I jest wiele konstrukcji do kilkunastu tysięcy które nie mają z tym problemu. Dodatkowo recenzent zwraca uwagę na wykonanie ale daje 9/10 ?

Dla mnie taka ocena to bliskość referencji a nie " lekkie niedoróbki w wykończeniu" i głośnik basowy zamontowany pod niezbyt ładną maskownicą". "Zaciski jakby z droższego modelu". Hmm, raczej typówki chińskie stosowane w baaaaaaaardzo wielu chińskich produktach.

Dla mnie recenzja niewiarygodna w więc bez wartości. Ale nie upieram się że to źle gra.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.