Skocz do zawartości
IGNORED

wkładka 2 m red

belfer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

kupiłem na allegro nową wkładkę, ale nie zdecydowałem się jej montować, bo zastanowiło mnie wyraźne otarcie tylnej ścianki na lewo od wtyków, wielkości 2-3 mm. Sprzedawca zgodził się od razu na wymianę, ale po odebraniu mojej przesyłki stwierdził, że :

" To miejsce z "zarysowaniemi" to jest miejsce w którym odcinany jest odcinek pozostały po wtrysku tworzywa do formy. Widać tam taki malutki kwadrat - miejsce wtrysku. Nóż odcina tak aby nic nie wystawało, stad widoczne mniej lub bardziej zarysowania. Każda wkładka tak ma, jedna mniej druga więcej widoczne. Tak samo jest na Blue i Bronze czy Black.".

Czy faktycznie tak może być? Czy mogę prosić posiadaczy wymienionej wkładki o ich opinie? Dziś przyszła 'nowa' wkładka, ale ten feler nadal występuje. Pytam , bo w perspektywie ewentualnej odsprzedaży tej wkładki /gdyby mi nie przypadła do gustu/, nie chciałbym rozczarować kupującego.

Serdecznie pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/99845-wk%C5%82adka-2-m-red/

Ukryta Zawartość

może tym razem ...

to zdjęcie zrobił sprzedający

Ukryta Zawartość

Zakladaj Reda i jazda ,wyjustowanie tej wkladki nie nastrecza klopotu poniewaz juz samo przykrecanie srubek wygodnie w body wkladki jest przyjemnoscia a reszta to pikus:)

Nowy Rok zbliza sie nieublaganie wiec wszystkiego najlepszego wszystkim analogowcom zycze przy ,,malej czarnej,,

robix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.