Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

Związki partnerskie ?

Zamiast ich leczyć, to się debatuje nad "uprzyjemnianiem" trwania w tych związkach.

Ohyda, Sodoma i Gomora, kolejny dodatek w rynsztoku tego świata

a tego trzeba leczyc tylko ze przymusowo.Bo ze swoja glupota jest grozniejszy niz dwoch gejow na raz.Rodzina z kobieta bedzie nadal produkowala dzieci a malzenstwa gejow moga te dzieci wychowywac i to lepiej niz tradycyjni.Istnieje obawa ze dzieci zabraknie.Juz brakuje a malzenstw gejow nie ma.Populacje gejow sa stale i nie ma obaw ze wam pozra dzieci.Raczej pozwolcie te dzieci adoptowac. Edytowane przez muls

tak ograniczonego w dziedzinie swobód i wolności obywatelskich, powszechnych w cywilizowanych krajach i nie mogącego zrozumieć istoty proponowanych ustaw

psiepraszam bardzo ale im swobód i wolności nikt w Polsce nie ogranicza ustawą jak to miało miejsce jeszcze 40-50 lat temu w tych "cywilizowanych krajach"

W przeciwieństwie do nich polskie prawo nie zajmowało się pedałami, nie zamykało do więzień ani za druty a tym bardziej nie leczyło z przypadłości. Prawo w tej mierze od czasów odzyskania niepodległości było całkowicie neutralne.

Po prostu problem cudzej dupy nie był problemem prawa polskiego.

Warto o tym pamiętać zanim się wygłosi jakiś pedalskobojowy tekst, bo potem będzie zdziwienie, że ktoś pomstuje na sodomitów i chce ich zamykac za druty jak łaza i brzęczą mu nad uchem natrętnie i wojowniczo z podobnymi filipinkami. To po prostu wk***ia..

W przeciwieństwie do nich polskie prawo nie zajmowało się pedałami, nie zamykało do więzień ani za druty a tym bardziej nie leczyło z przypadłości.>>.rowniez kosmitami,.kosmonautami,komuchami mimo ze byli.A teraz pojawili sie i domagaja sie..i slusznie.

warto o tym pamietac zanim zacznie sie pier..lic po normalnemu.

Rodzina z kobieta bedzie nadal produkowala dzieci a malzenstwa gejow moga te dzieci wychowywac i to lepiej niz tradycyjni.Istnieje obawa ze dzieci zabraknie.

Faktycznie tak może być jak się niedługo okaże, że mamo-taty są lepsze od na przykład normalnego hetero po czterdziestce, któremu nie przysługuje prawo adopcji, a jak wiemy invitro to zło i szatan wcielony.

Może się okazać za słowami Kalisza wkrótce, że wszyscy jesteśmy gejami. A wtedy to na pewno I zabraknie nam dzieci do adopcji :-)

W takim razie będziemy mieć tylko jedno wyjście z tej patowej sytuacji.

Będziemy się musieli zmusić.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Pamiętam, jak podczas "parady równości" dziennikarka zapytała jakąś starszą babcię, co na ten temat sądzi. Być może liczyła na standardową reakcję.

Kobieta zaś powiedziała: "Dwóch tatusiów? To i tak lepsze niż inny tatuś co tydzień." ;)

Arku

Czy tobie sie to podoba czy nie życie niesie zmiany,również w obyczajowosci.To co bylo dobre 40 czy 50 lat temu teraz juz nie wystarcza.Za zmianami w obyczajowości musza następować zmiany w prawie.Prędzej czy póżniej związki partnerskie w Polsce zostaną zalegalizowane.Tak jak zniesiony zostanie celibat a kobiety będą mogły sprawować fukcje kapłańskie w KK.To tylko kwestia czasu.Nie rozumiem twojego stanowiska tym bardziej,że prezentujesz poglądy lewicowe.Ponadto proponuję zmienić ton dyskusji,wystarczy już tej agresji,wyzwisk i obelg pod adresem inaczej myślących.To nie zastąpi argumentów.

Stawiam ci pytanie wprost.Co osobiście masz do homoseksualistów?W czym ci oni przeszkadzaja?W czym naruszaja twoje dobra?Jaki masz z tym problem?W czym ci przeszkadza fakt,że będzie można żyć w związku partnerskim?

zwykle takie reakcje to podswiadome czucie sie..gejem.I wyzwolona w ten sposob nienawisc ..

Psychoterapia lub odciecie sie od kosciola.

gdzie mase ucieka przed tym strasznym grzechem.kabarecik.

dobre. Niestety nasz forumowy obrońca oszustów, przekręciaży a teraz gejów niewiele zrozumiał ze swojego wcześniejszego wpisu. Nic dziwnego takich idiotyzmów ciężko pojąć nawet autorowi .

Od 1918 roku od kiedy istniała Polska nie zamykano do więzień za homoseksualizm, natomiast w tych cywilizowanych krajach które nam teraz lansują wzorce ustaw dla jednej szczególnej grupy seksualnych preferencji wszystkie te szykany obowiązywały jeszcze po II wojnie światowej.

Obecnie normalny człowiek po czterdziestce - hetero w zwiazku tak samo jak i samotny nie dostanie dziecka do adopcji. Czy to nie jest dyskryminacja?

Nie da się jakiejś partii założyć i w sejmie ustawy zrobić żeby mógł ???

może tez ustawę zrobić żeby kobiety były płodne jak jabłonie, a każdemu stawał na rozkaz - no bo jakoś trzeba sobie radzić z dyskryminacją przy braku invitro i zakazie adopcji po czterdziestce.

Albo trzeba będzie wyjść z ukrycia i zostać gejem skoro dla nich już się takie rozwiązania dopcyjne szykuje.

W czym ci przeszkadza fakt,że będzie można żyć w związku partnerskim?

Z głowa dobrze czy tylko problemy z czytaniem masz - rzecz zwycajna jak się okazuje na forum.

napisałem gdzieś że nmi przeszkadza ??? Wskaż GDZIE?

A dlaczego dyskusja dotyczy tylko problemu dwóch tatusiów a nie dwóch mam?Czy macie coś przeciwko dwóm mamom?

Tak k**wa! Ja mam - ta druga zwykle jest paskudna jak kwit na węgiel

ps. Stary Bej wypisał się ekstremalnie i już się kwoki zleciały gdaakać jakie to one są demokratyczne i równouprawnione. W wypisywaniu coraz większych durnot i w dyskutowani z własnymi urojeniami.

mnie tez nie przeszkadzaja sr**ące wroble a inni do nich strzelaja.

a jesli ci nie przeszkadzaja to co tu robisz.I dlaczego piszesz...homosie

Edytowane przez muls

Nie. Lepsze dwie mamy, niż każdego dnia inny "wujek" wieczorem. ;)

mogę być wujkiem obu mam, pod warunkiem że ta druga nie będzie wyglądała jak skrzyżowanie Buldoga z Winstonem Churchillem.

A nasz forumowy hunwejbin i bolszewik zapluł się na amen.Doskonale wiem,że polskie prawo nie przewidywało więzienia za pederastię( w przeciwieństwie np. do brytyjskiego-patrz O.Wilde).I bardzo dobrze!

Ale ja nie o tym.Nie dyskutujemy o prawie do adopcji ( nie wiem skąd takie przekonanie,że wszyscy homo koniecznie chcą adoptować dzieci?).Dyskutujemy o prawie do życia w związku partnerskim.A to co innego!

Nie przedstawiłeś żadnego racjonalnego argumentu przeciwko tym związkom poza insynuacjami i pomówieniami.Jedziesz na tym samym wozie co ta pszenno-buraczana,klerykalna Polska,którą z taką lubością zwalczasz.

Cofnęliśmy się jeszcze dalej, niż myślałem. Co twoja żona na teorię dwóch rodzajów piczek - jednych do rodzenia dzieci a drugich do twojej przyjemności?

A dla kobiet dwój pyt - jednej do dzieci i drugiej dla przyjemności.

Dyskutujemy o prawie do życia w związku partnerskim.A to co innego!

Następny pajac wyszedł z cienia. Idź dziecię analfabetyzmu przeczytaj co napisałem o związkach partnerskich i o tym jak moim zdaniem to powinno być uregulowane.

A o adopcji też jest dyskusja wywołana powyżej i nie przeze mnie.

Jestem pewien, że wiekszość tu piszących wychowała się w rodzinie hetero. Dlatego pierdzielą dyrdymaly.

Ciekawe, jak by który "oswobodziciel" homo zareagował, jakby się nagle dowiedział, że jest produktem nasienia buhaja, homoseksualisty, urodzony na skutek sztucznego zapłodnienia z matki lesbijki, która w ten sposób chciała zarobić na futerko dla swojej kochanicy a wychowany przez rodzinę zastąpczą, bo właśnie zdechł im kotek i było im smutno, to się na niego zdecydowali.

Nawet tak mocnego charakterem Arku musiałoby to lekuchno wstrząsnąć :)

Edytowane przez jar1

dowiedział, że jest produktem nasienia buhaja, homoseksualist, urodzony..>>>>.nic ciekawego.amerykanie juz to badali i nic niezwyklego nawet przy dwoch mezszczyznach nie wykryli.Nie wiem czy z buhajem tez czy homoseksulaisty ale sie nie interesowalem jako ze to idiotyzm.Ale jak ktos kce..czemu nie.To zwykle zreszta swiadczy o idiotach i ich pojmowania spraw gejow

Edytowane przez muls

Jestem pewien, że wiekszość tu piszących wychowała się w rodzinie hetero. Dlatego pierdzielą dyrdymaly.

Ciekawe, jak by który "oswobodziciel" homo zareagował, jakby się nagle dowiedział, że jest produktem nasienia buhaja, homoseksualisty, urodzony na skutek sztucznego zapłodnienia z matki lesbijki, która w ten sposób chciała zarobić na futerko dla swojej kochanicy a wychowany przez rodzinę zastąpczą, bo właśnie zdechł im kotek i było im smutno, to się na niego zdecydowali.

Nawet tak mocnego charakterem Arku musiałoby to lekuchno wstrząsnąć :)

A przy dwóch tatomamach to niby jak mógłby powstać jeśli nie byłby z adopcji???

Szczerze mówiąc teraz to kozetka u psychoanalityka jak nic w takiej sytuacji.

No ale jak już nie będzie tej wstrętnej dyskryminacji homoseksualistów to przecież się tylko cieszyć z takiej sytuacji. Bo teraz to wyłącznie prześladowania i szykany.

Edytowane przez Arku

jar1

tak samo jak osobnik urodzony w wyniku sztucznego zapłodnienia( w przypadku nasienia z banku spermy).A czy sytuacja dziecka adoptowanego( po bożemu) jest inna.Jak się dowie,że ojciec był mordercą lub cyklistą?

Czy jesteś też przeciwko sztucznemu zapłodnieniu?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.