Skocz do zawartości
IGNORED

Jak kupić płytę z Angli

rafal1706

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcę kupić płytę angielskiego wykonawcy folkowego. Dostępna jest ona tylko w Anglii. Czy możecie mi podpowiedzieć w jaki sposób kupić płytę z Anglii i czy znacie ich sklepy płytowe np. online. ( dodam tylko że nie znam Angielskiego i trudno mi coś tam poszukać ). Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

Ebay, Amazon - wszystko w porządku, tylko kolega napisał, że nie zna angielskiego.

Problem może być wtedy już samo założenie konta, nie wspominając o ustawieniu i zarejestrowaniu karty, sposobu płatności, itd.

rafal1706 - napisałem do Ciebie pw, mogę Ci pomóc, bo kupuję trochę płyt za granicą. Pomoc bezinteresowna - ot, po prostu :)

Jesli plytki z Anglii to tylko play.com , potezny wybor plyt i super ceny

Z tym drobnym wyjątkiem, że play.com nie wysyła do Polski.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Może tu,tyle że szkockie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kiedyś Play miał dobre ceny, ale ostatnio czego bym nie sprawdzał, to w Amazonie było taniej albo od razu price match.

Nie wiem jakiej muzyki słuchasz, ale ja już dawno nie znalazłem tańszej płytki niż na playu,jeśli chodzi o blues i rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.