Skocz do zawartości
IGNORED

Współcześnie produkowane gramofony "niemanufakturowe".

sterreydon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez palton, 24 Lutego 2013 - Wpis obraźliwy i nie na temat.
Ukryte przez palton, 24 Lutego 2013 - Wpis obraźliwy i nie na temat.

Mam tu (Paryż) - mnóstwo znajomych , godnych zaufania ludzi , trudniących się między innymi handlem zacnymi gramofonami

Po bazarkach?

Opublikowano · Ukryte przez palton, 24 Lutego 2013 - Wpis obraźliwy i nie na temat.

Dawno nie zaglądałem do tego wątku, a tu taka nieprzyjemna dla mnie sprawa wyszła (post ...). Oczywiście przepraszam pana ... jeśli poczuł się dotknięty moim postem. Podobnie, proszę przekazać ... moje przeprosiny, jeśli ktokolwiek z załogi poczuł się dotknięty. Zamiaru obrażania kogokolwiek nie miałem, a gdyby pan wiedział gdzie ja pracuję, to łatwo by pan zrozumiał, że nie miałem też motywu aby ... poniósł/poniosła jakikolwiek uszczerbek. Zachodzi tu rodzaj jakiegoś nieporozumienia, ale pana nie muszą oczywiście interesować moje wyjaśnienia. Jeśli pan ... nie jest usatysfakcjonowany moimi przeprosinami, to proszę o wiadomość na priva w celu poinstruowania mnie jak takie przeprosiny mają wyglądać.

Jeśli pan ... poniósł jakiekolwiek wydatki w związku z dochodzeniem (np. koszty wniesienia pozwu do sądu, koszty wynajęcia tzw. prawników), to w miarę mych skromnych możliwości postaram się je uregulować.

Gotowiec - na wszelki wypadek.

Kiedy widzę jego chamskie ataki (jak np. ostatnio na Excela), przypomina mi się wątek w którym kajał się i płaszczył:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PS:

Gratuluję świetnej roboty z gramofonowym FAQ.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No dzięki.

Ale nie rozumiem wygrzebywania postu z przed paru miesięcy, z innej zakładki, na inny temat, użytkownika, który praktyczine nic nie napisał w tym temacie. Nie czytam stereo, nie na moje nerwy.

Z reztą jeżeli to jest odwołanie do pre-audio - to no cóż, co jak co, ale to on najbardziej naubliżał wszystkim forumowiczom, nie będę przytaczał postów. Dla mnie jakikolwiek temat związany z tą firmą jest od razu zamknięty, już kilka razy to było przerabiane na forum.

pzdr

Gość StaryM

(Konto usunięte)

jeżeli to jest odwołanie do pre-audio

Chodziło o STX.

Wiem, że chodziło o STX. Pytanie, dlaczego ten post został przywołany - że niby Pan z Nysy szykuje swoich prawników i mamy się już zacząć kajać?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.