Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner AV z dobrym stereo ?

LW

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że sprzęt który posiadam jest mooocno budżetowy, ale kiedy przypomnę sobie poprzednika (Philips FA761, czy jakoś tak) to oddycham z ulgą ;)) Nie chę tylko ponownie spaść niżej. Gdyby jednak miało dojść radio i wielokanałowość, a zachowany byłby ten pułap, to jestem skłonny coś zmienić. Na dwa systemy nie ma miejsca, więc kompletnie odpada.

• 2 lata później...

Mogę potwierdzić że ten amplituner bije na głowę wiele droższych amplitunerów. Sporo można o tym poczytać na zagranicznych forach i szkoda że jest dalej produkowany.

Jedyny mankament z tymi wzmacniaczami jest taki że potrafią się psuć i "buczą".. Może to też był jeden z powodów wycofania go z produkcji pomimo tak dobrych opinii klientów?

Leprzy od Panasonica sa-xr45 jast Sony STR-DB2000QS z technologią S-MASTER PRO. Cenowo wychodzi podobnie /ok 1 tyś. zł/ jest b.dobry. Tylko pewnie trudniej go upolować. Myślę, że nikt leprzego Ci nepoleci. W STEREO jest porównywalny do wzmacniascy za kilka tyś.

Panowie, a co sądzicie o Cambridge audio 650R. Wygląda to bardzo dobrze w środku. Wycięte są, niektóre funkcje video co prawda ale audio podobno jest na wysokim poziomie (1400W, toroidalny transformator). U nas jakoś mało można na jego temat poczytać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.