Skocz do zawartości
IGNORED

testowy

czarnawdowa

Rekomendowane odpowiedzi

I ja dziękuję jako ojciec, matka i dziadek w jednym :-)

Uwielbiam Aśkę, miałem przyjemność poznać osobiście.

Serdeczności. W.

Winszuję, ja na razie zatrzymałam się na roli matki i ojca -"dziadkostwa" jeszcze się nie dorobiłam;)

A przyjemności poznania Pani Joasi zazdraszczam ;]

i oczywiście pozdrawiam serdelecznie ;))

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-2917619
  • 3 miesiące później...
Gość

(Konto usunięte)

Czy Szanowna (i Szanowana) Autorka tematu przewiduje, wzorem np. przedszkoli, jakąś loterię "numerków" (bez skojarzeń) kto komu zrobi świąteczną paczkę?

Czy też jednak dysponuje budżetem reprezentacyjnym i sama zadowoli wszystkich (bez skojarzeń)?

;)

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-3020923

Czy Szanowna (i Szanowana) Autorka tematu przewiduje, wzorem np. przedszkoli, jakąś loterię "numerków" (bez skojarzeń) kto komu zrobi świąteczną paczkę?

Czy też jednak dysponuje budżetem reprezentacyjnym i sama zadowoli wszystkich (bez skojarzeń)?

;)

Obawiam się, że zadowolenie (bez skojarzeń) ponad 40 tysięcy użytkowników mogłoby stanowić pewien problem, z czego przyczyny logistyczne mogłyby okazać się tymi najmniej znaczącymi ;) Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to rada mojego kumpla zza biurka z poprzedniej pracy: niech na święta każdy sam sobie kupi prezent - wtedy wszyscy będą obdarowani i zadowoleni (bez skojarzeń) z otrzymanych prezentów ;)

Numerki (te bez i te ze skojarzeniami) chyba trzeba przenieść na bardziej prywatne pole;) Obawiam się, że gdyby zostawić dobór numerków losowi - wśród podarków zbyt często mogłyby pojawiać się zakrwawione końskie łby czy inne wągliki, o sztucznych mgłach nie wspominając... ;)

P.S. Co nie zmienia faktu, że pomysł zacny i może warto go przedyskutować w szerszym gronie? :D

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-3021783
Gość

(Konto usunięte)

Obawiam się, że zadowolenie (bez skojarzeń) ponad 40 tysięcy użytkowników mogłoby stanowić pewien problem, z czego przyczyny logistyczne mogłyby okazać się tymi najmniej znaczącymi ;) Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to rada mojego kumpla zza biurka z poprzedniej pracy: niech na święta każdy sam sobie kupi prezent - wtedy wszyscy będą obdarowani i zadowoleni (bez skojarzeń) z otrzymanych prezentów ;)

A już miałem taką nadzieję na zadowolenie (bez skojarzeń) i spełnienie (bez skojarzeń) w podniosłym, świątecznym nastroju, a tutaj chyba nic z tego... :(

Impotencja (bez skojarzeń) i niemoc (bez skojarzeń) w całej rozciągłości... ;)

A można przynajmniej liczyć na jakąś namiastkę świątecznego zadowolenia (bez skojarzeń)?

Ot, choćby jakieś ekstra zdjęcie Szanownej (i Szanowanej) Autorki?

Nie w lateksie (bez skojarzeń), nie w stroju zakonnicy (bez skojarzeń), nie w stroju pielęgniarki (bez skojarzeń), nawet nie w czerwonych szpilkach (bez skojarzeń) czy też glanach, ale po prostu w stroju Mikołaja :)

Może być nawet słit focia w stylu FB: lustro, czapeczka Mikołaja na głowie, aparat fotograficzny w ręce... ;)

Numerki (te bez i te ze skojarzeniami) chyba trzeba przenieść na bardziej prywatne pole;) Obawiam się, że gdyby zostawić dobór numerków losowi - wśród podarków zbyt często mogłyby pojawiać się zakrwawione końskie łby czy inne wągliki, o sztucznych mgłach nie wspominając... ;)

Podejrzewam, że dominowała by martwa ryba (karp?), zawinięta w gazetę (Polską?)... ;)

PS Myślisz, że "szersze grono" (bez skojarzeń) jednak może być wyjściem na odnalezienie świątecznego spełnienia (bez skojarzeń)? :)

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-3021963

Impotencja (bez skojarzeń) i niemoc (bez skojarzeń) w całej rozciągłości... ;)

Jestem święcie (bez skojarzeń) przekonana, że właśnie zamieszczenie takiej słit foci z pewnością spowodowałoby, ewentualnie zwielokrotniło, wspomnianą impotencję (bez skojarzeń) i niemoc(bez skojarzeń) w całej rozciągłości(bez skojarzeń) ;)

Nie wybaczyłabym sobie tego, a myślę, że skutki mogłyby być znacznie gorsze - taki uraz mógłby nawet spowodować trwały wstręt do kobiet, ba! kto wie? może skończyłoby się nawet na zmianie orientacji(tej od skojarzeń)?!

Jestem zimna(zwłaszcza stopy) i zła, ale nie aż tak okrutna;)

PS Myślisz, że "szersze grono" (bez skojarzeń) jednak może być wyjściem na odnalezienie świątecznego spełnienia (bez skojarzeń)? :)

W moim przypadku tylko "szersze grono" wchodzi (bez skojarzeń) w rachubę - węższe mogłabym przygnieść "ogromem swojej osobowości" ;]

Z tego co kojarzę(bez skojarzeń), to wykop chyba urządził podobną zabawę(bez skojarzeń) i chyba nawet udało im się zaangażować trochę ludzików. :)

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-3022353
  • 5 miesięcy później...

Aj waj!

Zdegradowali Cię(niedobry Prezes)...Mam nadzieję, że choć do klubu AS przyjęli gratis :-)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-3166055
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kolejna zmiana na AS przeprowadzona autorytatywnie przez Właściciela AS. Nie uzgodniona z piszącymi na Forum, jak mniemam. Każdy protest w tej sprawie będzie potraktowany regulaminowo albo zakamuflowanym - jak ci się nie podoba to wy***rdalaj - na PW.

A każdej szklaneczki żal. Była i nie ma.

PS.

Piszę tu, bo jestem nadal na wieki wieków zbanowany w wątku: "Propozycje i uwagi dotyczące Forum".

https://www.audiostereo.pl/topic/101014-testowy/page/13/#findComment-3166596
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.