Skocz do zawartości
Planowane prace konserwacyjne. Z tego powodu forum może miewać chwilowe problemy z dostępnością. Przepraszamy. (ok 5-10 minut) ×
IGNORED

Pytanie Marantz PM 7004 i telewizor...

tmann

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój zestaw to Marantz PM 7004, kolumny Bowers Wilkins CM1 oraz Marantz SA 7003. Moje pytanie dotyczy co zrobić by podłączyć telewizor Toshiba Regza (ew. drugi Sony Bravia) pod wzmacniacz Marantz PM 7004 i móc oglądać filmy na telewizorze, przy jednoczesnym słuchaniu np. filmu na kolunach? Nie wiem, czy dobrze zadałem pytanie.

https://www.audiostereo.pl/topic/101430-pytanie-marantz-pm-7004-i-telewizor/

Rozumiem że chcesz puścić dźwięk z TV na wzmacniacz. Zobacz czy TV ma wyjście audio RCA (dwa czincze), jak ma to podłączyć tylko kabel do wejścia np. AUX we wzmacniaczu.

Z audio jest jak z chlebem, jeden lubi słodki a drugi kwaśny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Ogłoszenia

• Planowane prace konserwacyjne. Z tego powodu forum może miewać chwilowe problemy z dostępnością. Przepraszamy. (ok 5-10 minut)
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.