Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile i melomani z Górnego Śląska

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

sputnik, jestem z okolic Żywca, jak nie skombinuje transportu możemy się jakoś zgadać razem???

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

picie - w pobliskiej knajpce chata, która bedzie służyła tez jako poczekalnia, a w trakcie pokazu i potem, no to zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Żabka w sumie blisko.

no jeśli idzie o mnie to sie niestety będę musiał zmyć parę minut przed 17stą bo potem ide na impreze, wiec popołudniowe piwko raczej odpada, ale zobaczymy do której to potrwa ;)

ech, imprezowy dzień będzie.

wezmę jedna płytka SACD z koncertami Rachmaninowa (Naxos) i kilka zwykłych cd.

od czego mapa:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )%22%20visible=%22true%22%3E%0A%3CDATASET%20fromlayer=%22Nazwy%20ulic%22/%3E%0A%3CQUERY%20where=%22ULICA_KOD%20=%203304%22/%3E%0A%3CSIMPLERENDERER%3E%0A%3CSIMPLELINESYMBOL%20type=%22SOLID%22%20color=%22255,0,0%22%20width=%223%22%20/%3E%0A%3C/SIMPLERENDERER%3E%0A%3C/LAYER%3E%0A

Salon jest przed skrzyżowaniem z Opolską po prawej stronie (jadąc od Gliwickiej)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>analog

impreza rozpoczyna się oficjalnie o 12.00... ale jeśli nie masz co zrobić z nadmiarem czasu, Puzon serdecznie zaprasza do pomocy w przygotowaniach ;)

>soleilmoon

no to widzę, że będzie okazja wstępnie omówić pomysł spotkań "innomuzycznych"?

Gramofonu nie biorę, za dużo zachodu, a mój TT to nic specjalnego, ale w Puzonie są Pro-Jecty, więc asfalty też można zabrać. Za to biorę piecyk, bo moje kolumny na lampie nie wypadną najlepiej.

McGyver i inni , po odsłuchach w Puzonie , tylko AS Warszawa , a AS w Katowicach było bardzo pouczającym przeżyciem :))

Chłopcy róbcie tak dalej , a wykosicie renomowane firmy :)

Pozdrowienia dla DIY Grzegorza :)

AA i OA ???? :((((

BRAWA DLA PANÓW DIY !!!!!!!!!!!!!!

Wszedłem do pierwszego lepszego sklepu ze sprzętem audio i zapytałem czy nie wiedzą przypadkiem „gdzie jest Puzon” bo zapomnieliśmy nazwy ulicy, sprzedawca wyjaśnił nam bardzo dokładnie jak mamy jechać. W ten sposób trafiliśmy do sklepu z instrumentami muzycznymi gdzie… można było kupić puzon :)))

Po ponad godzinnym poszukiwaniu i dzięki pobliskiej kafejce internetowej trafiliśmy…!!! :DD

Spotkanie było bardzo fajne, było czego posłuchać i na co popatrzeć.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Cześć!

Było fantastycznie - po prostu Wspaniała ekipa.

No i niespodziewanie (spodziewanie???) Panowie od kolumn DIY pozamiatali konkurencję!!!

Zaraz zerknę co by tu z fot zamieścić.

Pozdro

Fotki moich konstrukcji DIY są w tym wątku wcześniej a opiz w '' o mnie'', z tym że lepiej grają niż wyglądają bo stolarz spaprał lakierowanie. Są już zamówione kolejneskrzynki, zamieszczę oczywiście fotki jak je odbiorę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.