Skocz do zawartości
IGNORED

dac stello 100

borowa

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie ,wiem że o tym dacu jest sporo w sieci ale większość to wpisy z 2010 kiedy ten dac był nowością,mam pytanie jak ten dac wypadłby w konfrontacji z dzisiejszymi dacami za około 4000-5000zł,dzisiaj można go dostać za około 2000 ,jak wchodził na rynek kosztował coś koło 3500zł szczególnie interesuje mnie porównanie do M2TECH Young,CALYX DAC 24/192 +CLPS',Mytek Stereo-192-DSD,Head Obelisc wiem że te daci są 2,5-3 krotnie droższe ale czy o tyle oferują lepszy dzwiek

https://www.audiostereo.pl/topic/102449-dac-stello-100/

Miałem kiedyś Stello. Zależy co jest dla Ciebie priorytetem. Jeśli tak zwana "muzykalność' to zdecydowanie może stawać w szranki z tymi droższymi. Miły nasycony dźwięk bardzo przyjazny dla ucha. Do tego bardzo dobrze wykonany i funkcjonalny. Ale jeśli pojęcia takie jak rozdzielczość czy przejrzystość są priorytetami to wspomniana konkurencja jest krok dalej.

Ale ogólnie przy tej cenie to - moim subiektywnym zdaniem - bardzo "przyjemny" zakup

https://www.audiostereo.pl/topic/102449-dac-stello-100/#findComment-2790229

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.