Skocz do zawartości
IGNORED

Panowie UWAGA NA DROGACH

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

piekne kobiety widuje na co dzien,dzieci typu lat 16scie tez ale nie rozprasza mnie to za kierownica bo mam 36 lat,zone,dziecko i mam w dupie to ze jakas laska fajnie dzisiaj-wyglada,dobrze dla niej.

slinic sie nie bede ,za malolatami bron boze ogladac tez nie,wracam do domu i wiem ze tam czeka na mnie piekna kobieta,mialbys podobnie to bys nie zakladal kretynskeigo watku.

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Panowie Towarzysze, wypuście powietrze.

Przcież ten temat miał chyba być z założenia krotochwilny i rubaszny.

A tu od razu wielkie dzwonienie w o sensie życia i dylematach etycznych. Do tego napastliwe.

Gość Gość

(Konto usunięte)

mialbys podobnie to bys nie zakladal kretynskeigo watku.

Ja tam potrafię docenić urodę nie tylko swojej żony.

I z dużą przyjemnością patrzę na piękne kobiety obok siebie. I sprawia i im, i mnie to przyjemność.

Przykro mi, że u Ciebie zauważenie ponad przeciętnej urody w kobiecie musi się równać ,, ślinieniu''.

Nie będę się z Tobą licytował, kto ma piękniejszą kobietę w domu.

Panowie Towarzysze, wypuście powietrze.

Przcież ten temat miał chyba być z założenia krotochwilny i rubaszny.

A tu od razu wielkie dzwonienie w o sensie życia i dylematach etycznych. Do tego napastliwe.

Panowie, czy proszę pana?

Gość Gość

(Konto usunięte)

Gdzieś coś pisałem o podniecaniu się?

Możesz zacytować gdzie?

Ty nie potrafisz użyć innych określeń, na zauważenie urody kobiety, jak ślinić i podniecać się?!

Ubogie masz podejście. Twojej kobiecie to odpowiada?

U Ciebie tylko małolaty chodzą po ulicach?

uroda przemija z wiekiem,kuse ubrania tez raczej sie nosi do pewnego wieku,chyba nie chcesz powiedziec ze ogladasz sie za ryczacymi 40stkami.

a co ty niby robisz jak nie slinisz sie i podniecasz zakladajac ten watek? tak to prawda,panny jak robi sie goraco to lubia pokazywac swoje wdzieki,nie wiesz gdzie podziac oczy to zachowaj to dla siebie bo to chyba malo kulturalne obwieszczac sie z tym ze jezdzisz z wywalonem jezorem. naprawde nie rozumiem skad ta sensacja,pierwszy raz nogi zobaczyles w tym sezonie?

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.