Skocz do zawartości
IGNORED

Mission Mx3 czy M34i ?

Mikołaj Grzywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie , zastanawiam się pomiędzy tymi dwoma modelami i szczerze nie wiem które wybrać?

Opini na ich temat jest sporo , jednak nie mogę się zdecydować osobiście słuchałem M33i, i jak dla mnie są super gdyby nie za mała ilość basu, którego po prostu czasem brakuje.

Możecie coś doradzić , które z nich będą lepszym wyborem?

Słucham głównie hard rocka.

Proszę o pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/104412-mission-mx3-czy-m34i/

Jeśli M34i graja nawet tylko trochę podobnie do M35i to o ilość basu sie nie martw. Miałem M35i i określenie ich jednym słowem to BAAAS! (można nimi burzyć ściany). MX3 to nowszy model. Nie będę oryginalny ale warto by było posłuchać przed ew. zakupem :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Miałem Mission M34i ponad 3 lata. O i ten czas za długo. Totalna porażka. Nie sprawdziły się ani z elektroniką Rotela, ani Denona. Męczący, gęsty i mało urozmaicony dźwięk. Kiepska góra, bas który nie zachwyca.

Dołączę się do przedmówcy: jeśli szukamy kolumn "na lata" to zastanowiłbym się nad innym rozwiązaniem.Ja swoje M35i miałem przez max pół roku. Wmawiałem sobie, że są fajne ale jednak takie nie były do końca.

Poczytałem jeszcze troszkę i na razie jestem bardziej przychylny dla Mx3 , decyzję muszę podjąć do końca tygodnia , bo dłużej z moimi Magnatami Monitor 880 nie wytrzymam :)

Najbardziej by mi zależało aby ktoś napisał jak sprawdzają się w muzyce typu Black Sabbath , Dio itp. bo tego głównie słucham.

Mam nadzieje że ktoś się jeszcze wypowie :)

Mx3 to lepsza wersja. w w serii Mi był poteżny bass i nieco osłabiona góra. Uznawane one były jako głosniki do relaksu. Brakowało w nich nieco dynamiki i takiej zadziornosci.

Mx3 jest poprawioną wersją tych kolumn. Biorąc pod uwagę te 2 modele wybrał bym MX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.