Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusja z wątku "DIY na 10 urodzinach audiostereo"

atmeg

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Przez przypadek, a w zasadzie z nudów zacząłem czytać ten temat.

amteg, to, że darkul (to zdaje się ta okropna branża :) i stary bey nie zgadzali się z Tobą w jednym z Twoich tematów, nie oznacza jeszcze, że audiostereo nie szanuje diy-owców.

Staraj się na przyszłość palton mną gęby nie wycierać.

Nie stawiaj mnie w jednym szeregu z Darkulem, bo mi to uwłacza, zwłaszcza po ostatnich Jego "dokonaniach".

Ja atmeg'a cenię właśnie za to że projektuje samodzielnie układy, ja też tak kiedyś zaczynałem.

DIY to nie zakładka w której powinny być zamieszczane klony, bo to żadne DIY jest - o tym nie raz pisałem.

O kopiowaniu układów też się wypowiadałem.

Pomijam w rozważaniach zależności moderacji i kółek wzajemnych adoracji, nie mnie oceniać zwłaszcza że mi to wisi.

Piszę już tylko w jednym temacie, w klubach, choć przez czas swojej bytność na forum założyłem kilka (chyba) dość ciekawych tematów.

I nie da się zaprzeczyć, że jestem tym kolejnym użytkownikiem, który również z tego forum niedługo wyemigruje.

I mimo składanych zapewnień, że tak, nic na tegoroczną wystawę AS2013 do pokoju odsłuchowo/pokazowego nie przyniosę.

Bo i po co ?

Przecież tak dobrze bawicie się we własnym gronie.

oki chlopaki , faktem jest że czasem pisze po paru browarach ale .... patrze i oczom nie wierze , to nie miał być oddzielny temat lecz jedynie wpis do innego tematu o bardzo podobnym tytule .Pod żadnym względem nie zamierzałem zakładać nowego :) . Jak to sie stało , zle coś zaznaczyłem , ale generalnie chodzi o to iż nie chciałem zakładać nowego tematu . To jedna sprawa .

....

Co do uwag , ja doskonale zdaje sobie sprawe iż czasem myle sie , ideałem nie jestem i nie zamierzam być , uwielbiam to forum dlatego że tu można obcować z wieloma bardzo dobrymi fachowcami .Naprawde cholernie wysoko cenie sobie to miejsce !!! Ja już od dawna nałożyłem na siebie grubą skóre a le widać że inni wolą inne rozwiązania .

....

W każdym razie to nie miałbyć oddzielny temat , niewiem jak sie to stało .I bardzo przepraszam za to zamieszanie .

PONIEWAŻ , naprawde ten temat jako oddzielony powstał przez jakiś przypadek zamykam go .

Po prostu prosze innych urzytkowników o nie pisanie w tym temacie .

jednak dlaczego nie dopuszcza sie do otwartych rozmów porównujących układy ? Dlaczego osoby które w życiu nie umiały policzyć zestawu kilku rezystorów brylują na forum zastraszając innych ? Dlaczego nie wolno jawnie napisać wlasnego zdania ? itp itd .....

• Użytkownicy+

Przez przypadek, a w zasadzie z nudów zacząłem czytać ten temat.

Staraj się na przyszłość palton mną gęby nie wycierać.

Nie stawiaj mnie w jednym szeregu z Darkulem, bo mi to uwłacza

Poniższe dwa cytaty powinny Ci stary beju wyjaśnić przyczynę moich słów:

stary bej

Napisano 11.08.2012 - 20:29

Atmeg, fajnie było pogaworzyć. (...)

W dalszym ciągu utrzymuję, że Darkul, co do dużych wartości prądów spoczynkowych się nie myli, i ja jestem tego samego zdania.

stary bej Napisano 05.08.2012 - 22:06

Atmeg, ja naprawdę bardzo CIĘ przepraszam - że się w tym temacie trochę produkuję.

(...)

Darkul ma ca całkowitą rację - jeśli nie dasz dużego prądu spoczynkowego, będzie kupa a nie sound, to samo ze wzmakami na lampach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I mimo składanych zapewnień, że tak, nic na tegoroczną wystawę AS2013 do pokoju odsłuchowo/pokazowego nie przyniosę.Bo i po co ?

Przecież tak dobrze bawicie się we własnym gronie.

Zapraszam zawsze wszystkich chętnych i co roku ekipa ma nieco inny skład. Nie dziw się, że ci co spróbowali, chcą dalej brać w tym udział. Dla mnie to dowód na sensowność tego co robimy, a nie przeciw. Dobra zabawa ma być zarzutem? Trudno i w tym roku mam nadzieję na fajną zabawę.

Mam nadzieję, że zmienisz zdanie. Będziesz się wtedy mógł przekonać, że prawda wygląda inaczej. Pozostając przy swoim, nie poznasz prawdy.

oki chlopaki , faktem jest że czasem pisze po paru browarach ale .... patrze i oczom nie wierze , to nie miał być oddzielny temat lecz jedynie wpis do innego tematu o bardzo podobnym tytule .Pod żadnym względem nie zamierzałem zakładać nowego :) . Jak to sie stało , zle coś zaznaczyłem , ale generalnie chodzi o to iż nie chciałem zakładać nowego tematu . To jedna sprawa .

....

Co do uwag , ja doskonale zdaje sobie sprawe iż czasem myle sie , ideałem nie jestem i nie zamierzam być , uwielbiam to forum dlatego że tu można obcować z wieloma bardzo dobrymi fachowcami .Naprawde cholernie wysoko cenie sobie to miejsce !!! Ja już od dawna nałożyłem na siebie grubą skóre a le widać że inni wolą inne rozwiązania .

....

W każdym razie to nie miałbyć oddzielny temat , niewiem jak sie to stało .I bardzo przepraszam za to zamieszanie .

PONIEWAŻ , naprawde ten temat jako oddzielony powstał przez jakiś przypadek zamykam go .

Po prostu prosze innych urzytkowników o nie pisanie w tym temacie .

amteg,

to ja na "wniosek" muzga rozpocząłem ten temat. Jednak wątek jest tego, kto napisze pierwszy wpis. Po przeniesieniu kilku wpisów z innego tematu, Twój był pierwszy... i przypadkowo zostałeś jego autorem :)

Sori z mojej strony, mogłem napisać Ci o tym na PW, chociaż gdybyś przeczytał moje i muzga wpisy dokładnie, doszedłbyś do tego sam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.