Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Ty tak naprawdę uważasz, czy tylko pod publiczkę, lub dla poprawy samopoczucia klepiesz ?

Bo jeśli naprawdę, to powiedz to temu skatowanemu przez żyda, i w następstwie tego czynu zmarłemu Polakowi.

Tak z czystej ciekawości - co jedno ma wspólnego z drugim???

Jestem Europejczykiem.

Firma ochroniarska wykazała się kompletnym brakiem profesjonalizmu, pozwoliła kolesiowi wpaść na scenę a gdyby miał widelec i go dziabnął w szklane oko? Druga sprawa to brak profesjonalizmu przy obezwładnieniu kolesia, poprostu złapał go i zrzucił , , podsumowując do sądu za odszkodowanie dla pokrzywdzonego powinna trafić też ochrona bo dopuściła do incydentu a koleś który został zarzucony powinien domagać się też rekompensaty za brak poszanowania przez zarzucenie z wysokości co jestdosyć też agresywnym zachowaniem wynikającym z braku kontroli i profesjonalimu ochroniarskiego bo mógł np złamać nogę rękę etc, jak widać problem jest dużo bardziej złożony niż urażona duma M.

Focal + Naim

koleś który został zarzucony powinien domagać się też rekompensaty za brak poszanowania, jak widać problem jest dużo bardziej złożony niż urażona duma M.

Koleś powinien dodatkowo jeszcze dostać w ryj na pamiątkę. Ochrona nie jest od pieszczot - facet wpadł na scene to i z niej wypadł, akcja=reakcja.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

nie dotyczy naszych a na pewno moich wpisów . Niemniej dla ciebie problemem kultura słowa pisanego a dla mnie osobista ,wyrażana zachowaniem w bezpośredniej relacji. Dla mnie aprobata gówniarza wyznacznikiem kultury osobistej której w tobie nie dostrzegam . Aprobujesz przejaw niebezpiecznego chamskiego zachowania tylko z powodów ideologicznych. Tak mniej więcej działo się w wczesnym PRL gdy chamstwo oficerami zostało. Gdy PiS rządził do tych praktyk wrócono

Może i dla Ciebie ten cały incydent jest przejawem chamskiego zachowania - bo naszych biją.

Dla mnie jako rdzennego, z dziada pradziada Polaka jest takim "papierkiem lakmusowym" nastrojów społecznych, o czym bez skrępowania, a zgodnie z prawdą napisał Tommiashi.

Nie ogarniasz globalnie problemu wrzodu toczącego RP, a może jednak ogarniasz, ale z pozycji swoich.

I stąd te różnice poglądów.

Stąd i zadowolenie Wasze, że tylu Polaków już wyjechało z kraju.

Protesty "z Operą" słuszne, bo po co Opera jak Polacy wiążą ledwo koniec z końcem.

Chyba dla tych jest budowana, a z naszych podatków, którzy muszą się ukulturalnić, aby w końcu się dowiedzieć, że nie sra się pod prysznicem.

Koleś powinien dodatkowo jeszcze dostać w ryj na pamiątkę. Ochrona nie jest od pieszczot - facet wpadł na scene to i z niej wypadł, akcja=reakcja.

Ochrona wykazała się amatorką i tyle w temacie, pozwoliła kolesiowi wejść na scenę i go tez nie profesjonalnie usunęła zrzucając jak worek ziemniaków też brak poszanowania godności w drugą stronę , ochrona nie jest od bicia jest od zapobiegania i od neutralizowania, a tu wykazała braki,

Focal + Naim

Może i dla Ciebie ten cały incydent jest przejawem chamskiego zachowania - bo naszych biją.

Dla mnie jako rdzennego, z dziada pradziada Polaka jest takim "papierkiem lakmusowym" nastrojów społecznych, o czym bez skrępowania, a zgodnie z prawdą napisał Tommiashi.

Nie ogarniasz globalnie problemu wrzodu toczącego RP, a może jednak ogarniasz, ale z pozycji swoich.

I stąd te różnice poglądów.

Stąd i zadowolenie Wasze, że tylu Polaków już wyjechało z kraju.

Protesty "z Operą" słuszne, bo po co Opera jak Polacy wiążą ledwo koniec z końcem.

Chyba dla tych jest budowana, a z naszych podatków, którzy muszą się ukulturalnić, aby w końcu się dowiedzieć, że nie sra się pod prysznicem.

nie tłumacz mi swojego chamstwa. Możesz swoje sumienie zagłuszać mi hmm nie zawracaj. Nie od dzisiaj żyję i wiem co czego jest konsekwencją . Dla mnie jesteś zwykłym chamem i nic więcej .

otóż panie stary bej ,ja wychowany w tradycji poszanowania swobód obywatelskich i odmiennych poglądów o ile nie są wyrazem i aprobatą chamstwa i zdziczenia w realnym świecie . Gdy przenikają z wirtualnej do realnej rzeczywistości jest już poważny problem a kolega się cieszy . Powtarzam w wczesnym PRL władza zachęcała do podobnego chamstwa wobec wrogów PRL . Też klaskali gdy plebs inteligencję po mordzie prał

Gość stary bej

(Konto usunięte)

nie tłumacz mi swojego chamstwa. Możesz swoje sumienie zagłuszać mi hmm nie zawracaj. Nie od dzisiaj żyję i wiem co czego jest konsekwencją . Dla mnie jesteś zwykłym chamem i nic więcej .

Zapoznaj się najpierw z Regulaminem tego Forum.

Bo w ten sposób artykułując oskarżenia względem mnie, przekraczasz wszelkie normy zdrowej dyskusji.

No chyba że Ciebie ten Regulamin nie dotyczy ?

Ja Cię po prostu ignoruję wladz.

więc donoś , moją ocenę swoich wpisów jeżeli z nimi się utożsamiasz znasz ...żałosny skołowany wnioskami z życia i historii starszy przerażający człowiek

co po za nienawiścią masz do zaoferowania , dla ciebie kraj to pole walki za wydumane krzywdy a nie praca żeby nam się w tym naszym grajdołku normalnie na śmierć czekało . Nie , ty musisz żółć przodków wylać , przecież w twoim życiu najważniejsza krzywda osobista a nie przyszłość bliskich ... żałosny pierniku

To macie wprost we krwi, dlatego to pierwsze co Ci przyszło na myśl - donosicielstwo.

a co to? już nie potrafisz korzystać z inteligencji , popatrz nawet TY zaczynasz szczekać na poziomie TomkaL3 ... coraz większy upadek ideałów , dziadkowie w grobie się przewracają gdy z ich pamięci korzystasz . Już wiedzę jak walczą o chamską Polskę w której zamiast rozmowy po mordzie się leje

Gość stary bej

(Konto usunięte)

dla ciebie kraj to pole walki za wydumane krzywdy a nie praca żeby nam się w tym naszym grajdołku normalnie na śmierć czekało

Tak, zgadza się, w tej chwili Polska to pole walki i bynajmniej nie za jakieś wydumane krzywdy, tudzież krzywdy przodków.

To walka o traconą suwerenność i narodowość.

Nawet nie wiem już teraz po której stronie barykady Ciebie umiejscowić, gdyż tych barykad jest zbyt wiele.

przecież w twoim życiu najważniejsza krzywda osobista a nie przyszłość bliskich ... żałosny pierniku

Oczywiście że najważniejsza jest w moim życiu przyszłość moich bliskich.

Dlatego wcale nie jestem zdziwiony Twoją postawą.

W zupełnie pokojowy sposób trzeba stworzyć takie warunki, aby Polacy sami opuszczali ojczyznę, i to się dzieje.

Po co kolejny rozlew krwi jak w Palestynie ?

Przypominam Ci, mój nick to stary bej, a nie żałosny piernik !

Sorry, ale możesz to jakoś udowodnić? Bo tak na słowo wierzyć...

A kim Ty jesteś że musiałbym się z papierami okazywać ?

Gość StaryM

(Konto usunięte)

A kim Ty jesteś że musiałbym się z papierami okazywać ?

Ja? Prawdziwym Polakiem od pokoleń, ale to nie ja się chwaliłem, więc to nie ja pierwszy muszę papiery wyciągać. ;)

pozwól na swobodną interpretację Twojej forumowej postawy , stary piernik i basta .

Piszemy o chamskim zachowaniu gówniarza które aprobujesz a może nawet za wzór stawiasz . Tutaj problemem brak szacunku do drugiego człowieka . Elementarna zasada naszej zachodnioeuropejskiej kultury a nie historia kraju którą chamstwo gówniarza starasz się wytłumaczyć

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ja? Prawdziwym Polakiem od pokoleń, ale to nie ja się chwaliłem, więc to nie ja pierwszy muszę papiery wyciągać. ;)

Skoro tak twierdzisz, to w czym rzecz ?

Zwłaszcza że ja nie żądam od Ciebie papierów, a Ty chcesz na mnie dokonać gwałtu, zaczynając od korzenia, a kończąc na dupie.

Nie wiem czy przypadkiem nie zamierzasz wprowadzić jakiejś nowo-mody na tym Forum (?) ;-)

pozwól na swobodną interpretację Twojej forumowej postawy , stary piernik i basta .

Nie pozwalam i zbastuj nieco z tą swobodą, bo ona doprowadza właśnie do tego, że cham chamowi może dać po mordzie.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Zwłaszcza że ja nie żądam od Ciebie papierów, a Ty chcesz na mnie dokonać gwałtu, zaczynając od korzenia, a kończąc na dupie.

Hm... dziwne. Nie wiem, dlaczego kwestia polskości kojarzy ci się z penisem i dupą... Mnie się raczej kojarzy z flagą na 3 Maja i 4 czerwca. ;)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Elementarna zasada naszej zachodnioeuropejskiej kultury a nie historia kraju którą chamstwo gówniarza starasz się wytłumaczyć

Co Ty człowieku za pierdy wypisujesz, jakiej naszej zachodnioeuropejskiej kultury ?

Chyba Waszej i to postrzeganej z Waszego punktu widzenia - a tu jest Polska, bo była, jest i będzie.

Hm... dziwne. Nie wiem, dlaczego kwestia polskości kojarzy ci się z penisem i dupą... Mnie się raczej kojarzy z flagą na 3 Maja i 4 czerwca. ;)

To Twoje skojarzenie i interpretacja - poza tym kiepski żart.

Nie pozwalam i zbastuj nieco z tą swobodą, bo ona doprowadza właśnie do tego, że cham chamowi może dać po mordzie.

no widzisz , ja bronię honoru i zasad ty chamstwo zalewające kraj bardziej niż za PRL . Nie ma to nic wspólnego z patriotyzmem natomiast dużo wspólnego z idiotyzmem

Co Ty człowieku za pierdy wypisujesz, jakiej naszej zachodnioeuropejskiej kultury ?

Chyba Waszej i to postrzeganej z Waszego punktu widzenia - a tu jest Polska, bo była, jest i będzie.

To Twoje skojarzenie i interpretacja - poza tym kiepski żart.

jak rozumiem mieszkasz poza Polską , może kaukaz i stąd zdziczenie objawem troski o kraj przodków . Może daj sobie spokój i nadal maczugą zające poluj

Gość stary bej

(Konto usunięte)

no widzisz , ja bronię honoru i zasad ty chamstwo zalewające kraj bardziej niż za PRL . Nie ma to nic wspólnego z patriotyzmem natomiast dużo wspólnego z idiotyzmem

Zachowanie Oskara jednoznacznie oceniłem, a Ty z uporem osła przypinasz mi rolę obrońcy jego.

Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to przestań dalej ze mną polemizować !

jak rozumiem mieszkasz poza Polską , może kaukaz i stąd zdziczenie objawem troski o kraj przodków . Może daj sobie spokój i nadal maczugą zające poluj

Okazuje się że dalej nic nie rozumiesz, a nawet nie potrafisz logicznie i samodzielnie myśleć.

Jesteś typowym materiałem do socjotechnicznej obróbki, i najważniejsze że dobrze obrabialnym.

Tak trzymaj.

Pędzę na polarne zające.

więc czego nie rozumiem , twojego patriotyzmu czy chamstwa i zdziczenia którego ofiarą dziennikarz TVN został

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• photo-17517.jpg?_r=0
  • Użytkownicy
  • 1507 postów

Napisano wczoraj, 14:09

snapback.png" Użytkownik Tommiashi dnia 06.08.2013 - 13:38 napisał

Jak zobaczyłem reakcję tych ludzi co przepraszali za incydent to widziałem zagubionych ludzi z jakiejś pielgrzymki na jasną górę lub użytkowników Facebooka.

Jeśli tak wygląda współczesna zbuntowana młodzież to w tym kraju nic się nie zmieni i trzeba stąd jak najszybciej wy.....lać."

To prawda.

"Przepraszamy przepraszamy przepraszamy" - to nawet wyraźny sygnał socjologiczny dla władzy, na kogo mogą w dalszym ciągu liczyć.

Gdybym miał kilkanaście lat mniej, to już dawno by mnie tu nie było.

Nawet nie żal by mi było stąd wyjechać i pozostawić takie lemingowate tłuczki.

TVN kłamie, czy nie ? "

stary bej

nawet jeszcze lepiej , to nie chamstwo tylko chwalebny bunt , spadkobierca bitników ... co jeszcze skleroza dopowie ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszystko się zgadza podpisuję się pod tym raz jeszcze co do waszego horyzontu myślowego ( wladz ) to myślę że nie jest on tak szeroki aby objąc procesy które zachodzą w naszym kraju a na każdym kroku przekonujemy się że kraj zawłaszcza pejsato-lewacko-korporacyjny układ który dąży do spauperyzowania społeczeństwa i zrobienia z niego "papki konsumpcyjnej" która jest niezdolna do samodzielnego myślenia przez co świetnie się nadaje do manipulacji ( TVN ), i wyzysku w imię budowania Eurokołchozu.

Niestety ale zaczyna to przypominać MATRIX a praktycznie każda wiadomość przekazywana przez serwisy informacyjne tylko utwierdza mnie w przekonaniu że tego kraju już nie ma - został tylko rezerwuar do drenowania ww "papki".

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

no i co z tego , dorośniesz i podobni tobie tylko wspomnienie zażenowania przywołają . Popatrz czym się kończy każda rewolucja , nieustannym zaczynaniem od początku. Staniem w miejscu zamiast zmian których oczekujesz . Prawie idiotyzm

<br />Ma sens podobna do twojej postawa<br />

No mówię doskonały materiał na "papkę konsumpcyjną" - Łykasz wszystko co Ci podadzą na tacy bez zająknięcia i jeszcze pewnie jesteś z tego dumny.

Zmiany sa potrzebne w tym kraju żeby ten chory układ przestał istnieć.

Żebyś ty i Twoje dzieci w przyszłości nie żarły Soli Drogowej i Pestycydów , żeby nie pracowały po 15 Godzin na miskę ryżu i żeby nie musiały się martwić wyborem czy spłacic ratę kredytu hipotecznego w zamian za nakarmienie własnych głodnych dzieci.

Zmiany sa potrzebe żeby pracując miało się świadomośc tego że w przyszłości czeka na nas godna emerytura a nie głodowa jałmużna. Mam wymieniac dalej????

Wszystko się zgadza podpisuję się pod tym raz jeszcze co do waszego horyzontu myślowego ( wladz ) to myślę że nie jest on tak szeroki aby objąc procesy które zachodzą w naszym kraju a na każdym kroku przekonujemy się że kraj zawłaszcza pejsato-lewacko-korporacyjny układ który dąży do spauperyzowania społeczeństwa i zrobienia z niego "papki konsumpcyjnej" która jest niezdolna do samodzielnego myślenia przez co świetnie się nadaje do manipulacji ( TVN ), i wyzysku w imię budowania Eurokołchozu.

O ja p...lę, ale nam się tu myśliciel trafił. A jakie to wszystko odkrywcze!!!

Rzeczywiście będę musiał sobie jakoś poszerzyć horyzonty, żeby to wszystko pojąć.

Te wszystkie "obejmujące procesy", "papka konsumpcyjna", "niezdolność do samodzielnego myślenia", "Eurokołchoz", jakież to głębokie i przenikliwe. Tak śmiałej a jednocześnie treściwej analizy rzeczywistości dawno nie widziałem (o ile kiedykolwiek).

Jestem Europejczykiem.

<br />Rzeczywiście będę musiał sobie jakoś poszerzyć horyzonty<br />

Poczekamy zobaczymy nie życzę Ci źle ale żebyś nie musiał kiedykolwiek na własnej skórze się przekonać jak działa ( lub jak nie działa ) ten system.

Nie Jaro - mamy kraj mlekiem i miodem płynący w którym obywatel jest słuchany przez władzę , w którym obywatel jest chroniony konstytujcją i czuje się bezpiecznie , w który obywatel z pełni korzysta z bezpłatnej opieki zdrowotnej i edukacji , w którym obywatel pracuje i bez problemu z 1 pensji utrzymuje siebie i całą swoją rodzinę , w którym obywatel Rolnik i obywatel Kioskarz i obywatel konował i obywatel prawnik płaca jednakowe podatki , w którym obywatel .......................................................................................

Gość

(Konto usunięte)

Nie Jaro - mamy kraj mlekiem i miodem płynący w którym obywatel jest słuchany przez władzę , w którym obywatel jest chroniony konstytujcją i czuje się bezpiecznie , w który obywatel z pełni korzysta z bezpłatnej opieki zdrowotnej i edukacji , w którym obywatel pracuje i bez problemu z 1 pensji utrzymuje siebie i całą swoją rodzinę , w którym obywatel Rolnik i obywatel Kioskarz i obywatel konował i obywatel prawnik płaca jednakowe podatki , w którym obywatel .......................................................................................

Niestety, jest tylko jeden taki kraj - nazywa się Utopia...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.