Skocz do zawartości
IGNORED

Klub winylowej płyty wolny od banów.

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Luźny pasek i sklepany MF Reference nada się? :)

o! To jest myśl! Można jeszcze profilaktycznie nasmarować szmalcem rolkę napędową - powinno wyjść circa about 16 RPM :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Maciek. 250 $ ?

Lepiej - 480 Euro 036.gif"]036.gif[/url]

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=4076578&ev=rb

Za lekko popnad 100 zlotych...

No to faktycznie upsss....

Gość absolute magnitude

(Konto usunięte)

Wyciągłem z zakamarków 'The Times They Are a-Changin' Dylana CL2105 z 1964 r.

Straszna to płyta jest, wygląda jak spleśniałe okazy excela, zobaczę jak z takim rupieciem daje sobie radę DL-102

A ponadto Kajtek ma bojowe zadanie, umyć wszystkie "Dylany" (jest ich ze 20) i The Band na deser (tych to tylko 5).

Poćwiczy z okki-nokki : )

Cierpie.................Gdy zobaczylem, w pospiechu wpisalem tak mala kwote. Wystarczylo pomyslec.....(((

Nic tylko strzelić sobie w łeb. :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

No...i po cierpieniu...)))

Nie ma co się smucić.

Na smutki najlepszy jest mamrot w ręku i Madness na patefonie :)

http://www.youtube.com/watch?v=N-uyWAe0NhQ

• Redaktorzy

No to na dobry początek dnia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Dokładnie. Wydaje ci się, że przegrałeś o włos ale to przecież system pokazuje najniższą cenę ponad twoją w momencie końca aukcji. Równie dobrze ten co wygrał mógł mieć ustawiony limit na 500 E bo bardzo chciał wygrać :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Abstrahując od technik aukcyjnych ale chyba w życiu bym nie zapłacił za płytę 480Euro bez względu na zasób konta.

No chyba, że miałbym kupca za 600E :)

Ten DCD z US płynie/frunie? Znalazłem jakiś czas temu chyba ich firmową stronę gdzie płyty były po ok 20-30 $, napakowałem cały koszyk a tu gong że nie wysyłają poza US i jakieś mega koszty, jakieś podatki więc wyszłoby praktycznie jak u nas 170 pln za płytę :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Też to ciągnąłem ze Stanów.

Oczywiście celnicy dowalili cło+VAT.

Zero poszanowania dla kultury i sztuki, prostactwo :-] ale taki cel najłatwiejszy jest, jak uczciwy audiofil ma podaną prawdziwą cenę płyt na przesyłce to łatwo mu dowalić, trudniej złapać prawdziwego złodzieja i oszusta który wali przekręty na miliony.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

...albo zadeklarować płyty winylowe używane zafoliowane na czas podróży :-) tylko musiałby to zrobić sklep i nie wsadzać paragonu ale ci sprzedawcy ze Stanów to bardziej świętojebliwi od papieża, więc ciężko, ciężko panie.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Wczoraj zakończyłem dzień z płytą CD.

W innym wątku płyta została zjechana.

Teka muzyczka lekka, łatwa i przyjemna.

Czy we wszystkim trzeba się doszukiwać jakichś tajemniczych wartości i artyzmu? Nieeee...., ma się po prostu podobać :)

Mi się nowa płyta Możdżer-Danielsson-Fresco bardzo podoba.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cicho i niezauważona przez nikogo przeszła premiera nowego 4-płytowego winyla z ACT - Esbjörn Svensson Trio e.s.t.- Live In Hamburg!!!

https://www.actmusic.com/en/Artists/Esbjoern-Svensson-Trio-e.s.t./4er-Vinyl-E.s.t.-Live-In-Hamburg/4er-Vinyl-E.s.t.-Live-In-Hamburg-Vinyl

e.s.t. zajmuje bardzo ważne miejsce w mojej muzyce więc nie zastanawiałem się nad nią długo :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.