Skocz do zawartości
IGNORED

Klub winylowej płyty wolny od banów.

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Jacek. W ramach pocieszenia, znajdz mi to wydanie. Oj jak chetnie przytule..)))

szans nie ma prawie żadnych na znalezienie!! Kto ma - nie sprzeda. Kto nie wie, co sprzedaje - zawsze się spóźnię...:((

Kiepsko szukacie.

rare za 30 ojro

Adres do przesłania dziękczynnego mamrota podam na PW :)

http://www.ebay.ca/itm/ascenseur-pour-lechafaud-miles-davis-lp12-or-fr-fontana-680242-biem-rare-/261340937804?pt=FR_VC_Vinyle&hash=item3cd9223e4c

Jacek. To klops...Moze kiedys...Choc mowiac szczerze, jeszcze nigdy nie trafilem na to wydanie w ludzkiej cenie.

Milesa, nietu...Coltrane, w oparach jadrowych.......Nie ma zycia -)

Zapisalem w pamieci. teraz trzeba ze sprzedawca pogadac o zgodnosci z opisem -)

Masza - Poklony -)))

Raz: ostatnio biednym, jako myszeczka :( Dwa - miejsca na kolejne półki , k**wa - brak... :(((( Trzy - jako i czasu na słuchanie i latanie po jarmarkach, sklepach, tudzież innych... Pesos, ludzie, pesos... Zbyt mało ich drukują, psiekrwie. Pozdrawiam ślicznie - Jacek. PS - mosz lufę, Maciek. Mamrota - potem!:)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Pewnie to co napiszę wywoła miny kwaśne, ale ów Davis jest jakby nigdy nic w MM. Normalnie label Fontana acz to dwa placki. Gra dobrze, wiem bo mam :)

Kind of Blue zresztą też jest...

Gość vasa

(Konto usunięte)

Jakoś tak dziwnie się czuję przeglądając ten wątek.

Miles'y i Evansy jadą seriami, ktoś zadeklarował że Parker jest już prawie kompletny a ja jakiś taki dziwny jestem :(

Dziś kupiłem Lamento z udziałem Emmy Kirkby

I mam około połowy jej winyli. Wcześniej polowałem z sukcesem na płyty Kathleen Battle i Frederici von Stade.

Czy tu jest jeszcze jakiś taki dziwak jak ja?

post-981-0-73110200-1394573840_thumb.jpg

No tak...Tylko, ze wiesz...to reisue....A ja uwielbiam starocie..) Strone wczesniej, wkleilem inne oryginalne wydanie Fonata.

W życium nie spotkał firmy Fonata!:)

.

Nie zdążyłem wkleić wcześniej jak wygląda okładka :)

tak samo, jak na francuskim cd - z dodatkami... Lp - nie mam. Wyprzedano.
Gość vasa

(Konto usunięte)

potrzebny jest watek z klasyka. Nie zakladam....Za cienki jestem. Albo poczatkujacy... Vasa - moze powinienes..?

Prowadzenie jednoosobowego wątku? Bez przesady, trochę zakrawa na lans :(

Ale może są inni, zastraszeni przez jazzowo-rockową większość?

Specjalizacja - wydawnictwo Harmonia Mundi.

Świetne wydawnictwo. Pochwal się czasem jak złowisz coś fajnego (muzycznie a nie tłoczenie)
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ja się jak zwykle źle wkleiłem. Za późno o parę minut. Wyszło, że równam się w czymś z Wojtkiem.

W sumie nie wiem ile mam 4AD, pewnie nie osiemdziesiąt, na pewno nie 200, ale szajba jest :)

Poszukuję na predkości 45 kultowej płyty-balet LA FILLE MAL GARDEE........stara Decca-bodajże 57-58 rok

Ponownie zakupiłem xrcd-która gdzieś posiałem kiedyś i zamarzyłem o vinylu-podobno jest-nikt nic nie wie o takim wydaniu?

80 krążków z 4AD?

Zazdroszczę.

Poszukuję na predkości 45 kultowej płyty-balet LA FILLE MAL GARDEE........stara Decca-bodajże 57-58 rok

A nie 1962?

R-5162525-1386195332-4392.jpeg

Wybaczcie. Ale tak mi podaliscie muze na dobranoc. Uwielbiam ta plyte....Milej nocki -)

Piotrek. Na 45, nie wiem. Na tradycyjnej 33, jest duzy wybor na ebayu.

Zreszta byla stara Decca na 45..? Pytam, bo nie wiem....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

znalazłem w Anglii nr 131137152177.......ebay.

Decca to wiedzialem teraz tez wiem ,że 1962-ale sprawdzę jeszcze.

Tak naprawde,to podobno wyszła na 45-brzmi to rewelacyjnie......bede szukać do oporu-uparty jestem.

U mnie xrcd podoba mi sie jak cholera-choc czuć szum mikrofonow lampowych,ich przełączanie,ale co tam nagrane jest wprost pokazowo i wzorowo.

Co do winyli jakichs tam dziwnych- to nie mam żadnych uprzedzeń,ale czasami taka szajba człeka najdzie,ze szuka jak jakiś oszołom))

Speakers Corner. Czyli jakos bedzie znakomita.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I to jest piękne w tej zabawie a nie jakieś usb, dsd, dcs i ch*j wie co jeszcze za trzyliterówki, którymi jarają się tutejsi hajendowi nuworysze :)

o!:) I różnica między pierwszym wydaniem a siódmym ! :)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.