Skocz do zawartości
IGNORED

BRAWO KAJTO!

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dla rozluźnienia komentarz znaleziony na forum f1wm :)

PS pisownia oryginalna.

Auto rozkrochmalone a Kubica stoi zawadiacko z rękami w kieszeniach. To diabeł wcielony sportów motorowych, on taki niezniszczalny jak ten model T-1000 z "Terminatora 2. Dzień sądu", co ścigał syna Sary Connor. Na tyle kraks i ciężkich wypadków kto inny już by dawno wąchał kwiatki od spodu, a ten wariuje dalej. Jak w Kanadzie sypał przeszło 230 na godzinę, jak go wysztorcowało i wyrzuciło w górę, zrobił bolidem podwójne salto łamane lepiej niż Blanik w Pekinie, w mur przywalił, z bolidu zostały zgliszcza, każdy myślał, że gościu ducha wyzionął, a ten za niedługo narzeka, że go kostka nieco uwiera, bo se skręcił. A o di Andorze to szkoda gadać. Nadział się na barierę jak Azja Tuhajbejowicz na pal, pomiażdżyło go doszczętnie, połamało, krew z niego odpłynęła, wszyscy myśleli, że niedługo organista zaintonuje "Przybądźcie z nieba" i "Marsz żałobny" Szopena trza będzie słuchać, a ten się schował w Monako, nie dość, że się wykurował, to jeszcze wrócił zaczął rajdować i bije rywali. Na dodatek mówi, że i w F1 da radę już jeździć. Kubica to by przeżył i atak na WTC, i tsunami na Bali, i wybuch w Fukushimie. Jakby Kubica leciał 10 kwietnia Tupolewem, to gdy samolot zahaczył o POczciwą, ale strasznie mocarną brzózkę generałki Anodiny i prasnął o ziemię to Kubica za niedługo wyszedłby z wraku, rozejrzał się, podrapał za uchem, otrzepał ubranie i poszedł na grzyby.

jak o jego wypadkach mowa to zanim jeszcze zaczoł jeździć w F1 to warto wspomnieć o tym że w F3 jeździł z "ześrubowaną" ręką ( i wygrywał ) w 2003

a jeżeli mowa o rajdzie to warto wspomnieć o hołku który pomimo 50-tki na karku walczył o podium w fieście RRC ( podobno chciał R5 ale było już niedostępne )

Robert wielkim kierowcą jest i basta

a co do organizacji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

popuściłem:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fajny wywiad gdzie robert mówi m.in. o tym jak duża różnica jest między RRC a R5 ( ketoma z którym robert przegrał w finlandii był w fiescie r5 poza konkurencją )

Ukryta Zawartość

A ja powiem co czuję.

Na niedawnej imprezie w Szczecinie Hołowczyc dał się poznać jako przesympatyczny facet.

Dzieci na ręce, fotki,... Bardzo miło...

Małysz to taki wypłosz... Niestety. Coś mu tam sponsor również kazał być medialnym, ale chował się chłopina po parku...

Kubica, nie wiem...

Ale zazwyczaj wpierdoli się na kamień, który wszyscy omijają...

i co z tego skoro z nim przegrywają

" w klasyfikacji WRC Rajdu Niemiec krakowianin znalazł się na niewiarygodnej piątej pozycji - najwyższej w historii polskich rajdów."

tym się różni od pozostałych polskich kierowców wyczynowych i nie tylko polskich . Mamy faceta z naszym obywatelstwem , który jest fenomenem jak Messi w kopanej

Nic z tego.

Ale niech chłopina uważa na siebie.

Kto był przy takim rajdzie albo na torze F1 to wie, że to jazda na krawędzi...

Nawet bardziej rajd.

Wystarczy stanąć gdzieś dalej na trasie, najlepiej w miejscu, które sami przejechaliśmy... ;)

A jak jazda na krawędzi, to niewiele dzieli ryzykanta od oszołoma... bo ryzykantami wszyscy oni są...

Byłeś na takim rajdzie Grzesiu? Pamiętam raz na krakowskim jak o mało mnie Bublewicz nie przejechał...ale to była moja wina bo zachciało mi się z rowu filmować, zdążyłem zobaczyć tylne zawieszenie od spodu...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Baja Poland w Szczecinie jeździ po terenach na których spędziłem dzieciństwo i młodość (m.in stare poligony wojskowe). Jeździłem tam wszelkimi środkami transportu :).

Ukryta Zawartość

A wrażenie jest piorunujące jak stoi się tak jak napisałeś, a tu nagle wyskakuje taki żywioł... ;D

Skacze na kilkanaście metrów, obsypuje cię błotem albo ziemią...

Czasami przeczy to prawom fizyki. Powinny się rozpaść...

I wygląd. Nawet taki Mini wygląda lepiej od gejowskich terenówek, którymi kibice przyjeżdżają na imprezę ;)

F1 przy tym to pryszcz. Tam słyszy się tylko jazgot i obserwuje z daleka...

Ukryta Zawartość

I wygląd. Nawet taki Mini wygląda lepiej od gejowskich terenówek, którymi kibice przyjeżdżają na imprezę ;)

Mam nadzieję, że Ty jeździsz Defenderem :)

Pamiętam jeszcze jak byłem w podstawówce i parę razy w mojej wsi organizowali KJS-y. Nie mogliśmy się doczekać kiedy po kaszlokach zaczną kancioki i polonezy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

wrażenie jazdy ala wrc jest całkowicie odmienne od tego ala f1 ( to znam tylko z kartingu ) ale w pierwszym nie czuje się przyczepności tylko samochód który nieustannie mieli nawierzchnię ( woziłem się trochę po leśnych drogach swoją imprezą :D ) - wrażenie trochę jak płynięcie lub lot - jak jest szeroko i czysto to błędy jakoś przechodzą ale z rowami i drzewami to już misja pół samobójcza ( w zimie LKT mnie z rowu wyciągało :D )

• 2 tygodnie później...

Mogę śmiało się pod tym podpisać:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jakoś mało ludzi się z tym zgadza

a tymczasem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę, że to dobra decyzja.

Może i moja subaraczka na coś się w końcu przyda...:)

żeby dojechać - na youtube widać było że auta z napędem na jedną oś grzęzły w bagnie zwanym drogą

cieszy fakt że taka impreza odbędzie się w Polsce - tylko może niech teraz spróbują wpłynąć jakoś na poprawę dróg - w niektórych miejscach były to praktycznie drogi które służą rolnikom do dojazdu na pole - żwir to tam ktoś widzał jak jechał na budowę na "pace' - na zachodzie lepsze drogi są w lasach w których się prowadzi wyręb - zresztą jak to wygląda w Polsce robienie dróg wiejskich sam dobrze wiem - na wiosce w której mieszka moja rodzina od 20 lat "przetarg" na remont i utrzymanie drogi wygrawa zawsze ten sam facet który oczywiście zamiast drogę zrobić dobrze to robi ją tak żeby trzeba było robić ją znowu za rok ( włąściwie to wypadało by odrazu po pierwszym deszczu ) - zamiast żwiru i tłucznia trafia na drogę coś ( niewiem nawet jak to nazwać ) co się nabierze z rzeki ( oczywiście nikt tego nie widzi ) i zamiast robić całą nawierzchnię jak powinien to zasypuje tylko większe dziury ( tym czymś z rzeki ) - efekt jest taki mniej więcej jak widać było na rajdzie - droga na której jest sporo tłucznia i żwiru się sama drenuje i nawet jak leje to nie zamienia się w bagno

• 1 miesiąc później...

Jakoś nie czuję się tym specjalnie zaskoczony. Ciekawe co tym razem zawiniło? Pewnie organizatorzy (bo to jest pewne) wysypali zły szuter.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

się nie wie, się nie wypowiada - Robert jechał z nowym pilotem bo Baran go wystawił przed samym rajdem - mogę tylko gdybać ale sądzę że jest duże prawdopodobieństwo na nieporozumienie z nowym pilotem - myśle że niedługo się okaże co zdarzyło się naprawdę to każdy będzie miał szanse wypowiedzieć się z SENSEM

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.