Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robi takie standy?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wiecie może kto w POlsce robi tego typu standy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ? Szczególnie interesują mnie standy pod Dynaco A-25...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/106121-kto-robi-takie-standy/

Takie "cuś" zrobi Ci każdy "pan spawacz", który na przykład robi ogrodzenia czy bramy. Wszystkie te produkty robione są z profili z tego co widać. Jeśli masz spawarkę i trochę czasu, samozaparcia i jakiś projekt w głowie, sam sobie coś takiego pospawasz. A potem malowanie i koniec.

Mocno prosto to na pewno nie pospawają, dobry fachowiec to obecnie mit z przeszłości. Kto coś umiał uciekł z kraju.

Ja bym się zastanawiał czy nie było by lepiej mieć wersję z 4 nogami niż 2 które mogą się uginać nieznacznie podczas mocniejszego grania.

Straszny czeka los Polskę skoro wszyscy dobrzy fachowcy uciekli za granicę.

Bzdury.

Zacne kolumienki, napisz coś o nich bo też szukam vintage dla siebie.

Słucham muzyki - nie sprzętu.

Oj znów narzekacie i przeginacie, już napisałem każdy "spawacz" da radę. Nie chodzi mi tu o Pana Mietka albo sąsiada, który ma spawarkę i czasem posmarka trochę elektrodą. Można oddać do jakiegoś zakładu, tam maja uchwyty spawalnicze i pospawają pod każdym kątem. Później zorganizować od kogoś sprężarkę i można malować.

Po raz kolejny będzie mnóstwo chodzenia, kupowania, załatwiania. A efekt końcowy będzie słaby. Pytający wyda więcej niż gdyby kupił gotowe.

Nie wiem po co dla wydumanych oszczędności ludzie muszą tak dziadować ...

To ma tylko sens jak chcesz mieć coś innego i spersonalizowanego, a najlepiej jak sam coś umiesz zrobić.

No i na tej stronie ich produkty szału nie robią, nawet nie szlifują spawu żeby ładnie wyglądał. Wykonanie gorsze jak pierwszej lepszej ławki szkolnej za grosze.

Tak można sobie zaprojektować wymiary jakie się chce i zażyczyć lite pręty lub profile o ściance co najmniej 3mm, nawet stal nierdzewną i bez malowania będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.