Skocz do zawartości
IGNORED

dlugie kable do sypialni biale lub szare

yabadabadoo

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA!!!

Donoszę z poziomu podłogi......bo z krzesła spadłem.....i po tym co przeczytałem proponuje..... w następnej edycji koszulek napis: audiostereoyabadabadoo.... a teraz..... uwaga:

"...Erykah Badu jest murzynka. Jest szczupla i ma dosc ladna twarz. Mialaby ladniejsz twarz gdyby nie fakt, ze ma jakby napuchniete usta. Nie mam na mysli faktu, ze murzyni maja grube usta ale fakt, ze ona ma jakby napuchnieta cala okolice wokol ust. Tak wyglada, jakby jej ktos przylutowal za przeproszeniem. No i ten recznik na glowie. Osobiscie lubie czarnoskore pieknosci, ktorych teraz tyle na olimpiadzíe w Atenach ale Erykah Badu nie jest tak calkowicie w typie modelki. Szkoda takze, ze nie widac na zdjeciu jakie ma nogi..."

Uczcie się kurna dziennikarze muzyczni;-)

to też niezłe:

W Triller najlepsza piosenka to oczywiscie Thriller. Zaczyna sie fantastycznie bo otwieraja sie drzwi i slychac przewiew i kroki. To jest taka atmosfera, ze doslownie mroz w kolanach, potem drzwi sie zamykaja z trzaskiem i zaczyna sie odlotowa muzyka w stylu takie malego murzyna w peruce co teraz zapomnialem jak sie nazywal. Ale w kazdym razie nie ma po co pisac bo przeciez kazdy zna ten teledysk z tancujacymi trupami. Jako ciekawostke moge podac, ze Michael Jackson jak krecili ten teledysk to wlozyl reka do ognia i sobie ja sparzyl. Od tego czasu co widac na kazdym jednym zdjeciu nosi rekawiczki. Jego lekarz mowi, ze od tego wypadku zaczela sie jego choroba skory, ktora spowodowala, ze jest teraz zupelnie bialy jak biali.

Zadziwia mnie stoicki spokój kol. yabadabadoo (w stylu Roberta Halamy Oklasky)

Grzegorz Halama Oklasky ;)

a tu jeszcze troche : "Dziwie sie, ze do tej pory nie bylo na tej liscie najwiekszego Krola Muzyki Pop czyli Michaela Jacksona. Ale moge uzupelnic ten brak.

Michael Jackson jest murzynem choc dla mlodego pokolenia moze wydawac sie, ze jest bialy. Nie chce zastanawiac sie czy jest prawda z tym o dzieciach czy nie bo wazna jest muzyka a tu jest on Krolem."

Zastanawiające jest jednak, że rozpoczęło się od rozważań o kablach białych lub szarych. Przecież to kable o zupełnie różnym wpływie na dźwięk systemu, w którym zostaną zastosowane! Kable białe rozjaśniają go i trzeba być z ich użyciem dość ostrożnym, by nie stał sie on zbyt ostry. Natomiast kable szare wprost przeciwnie, służą złagodzeniu systemu, gdy gra on zbyt ostro. Są to więc kable o zasadniczo różnych właściwościach i przeznaczeniu. Czyżby znajomość własności kabli kolegi polegała tylko na ich oglądaniu na wystawie? Nie próbował?

Zastanawiające jest też, że mimo tylu zachwytów nad swoim systemem kolega nie użył po prostu kabli przeźroczystych. Coś jest jednak nie tak, skoro siegnął po inne rodzaje kabli i na jeden ostatecznie się zdecydował.

Obijało się koleżeństwo, chowało po kątach zamiast pisać opinie o płytach. No i znalazł sie ktoś, kto postanowił tę lukę wypełnić. I ciężko pracuje: co parę godzin nowa recenzja. A my co? Nabijamy się, zamiast wziąć przykład i zabrać się do pracy. A może kalega yab.... ma jescze wiele płyt? I co wtedy?

Bardzo byłbym ciekaw recenzji jakiejś np. muzyki barokowej. Dedykował bym tę recenzję guttenowi :DD

Może coś podpowiedzieć yabadabadoo'owi?

Rafał->

8-) Czyli idąc Twoim tropem, moża by się pokusić o stwierdzenie, że czarne (choroba , ja mam takie) kable spowodowałyby zmianę kierunku przepływu sygnałów zamast ze wzmaka do głośników to z głośników do wzmaka.8-))

To jakiś ogórkowy temat musi być.

8-))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.