Skocz do zawartości
IGNORED

Głośnik vs Kot

forkonto

Rekomendowane odpowiedzi

Koszt wymiany zawieszenia górnego w granicach 20-25zł sztuka

Tak na bank, gdzie? Tyle to będzie kosztować sama wysyłka:) + zawieszenie + usługa min 100zł

@forkonto

Jak już zdecydujesz się na regeneracje warto sprawdzić cenę nowego przetwornika czy to się opłaca, tu masz dystrybutora

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak na bank, gdzie? Tyle to będzie kosztować sama wysyłka:) + zawieszenie + usługa min 100zł

Dzwoniłem i zapytałem. 70zł para, za głośniki z tych właśnie kolumn + 15zł wysyłka w jedną stronę. Faktycznie 100zł to tak dużo, że lepiej nakleić łatki.

Firma Audiofil z Dzierżoniowa.

Faktycznie 100zł to tak dużo, że lepiej nakleić łatki.

Nigdzie nie napisałem, że lepiej! Sugestia naprawy na własną rękę wyszła od forkonto, więc napisałem jak to zrobić i tyle w temacie!

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Nie wiem. Bałbym się wstawiać jakieś drewniane zawieszenia...

Chyba, że rzeczywiście i tak muza się posypała, więc odwrotu nie ma. Albo kolumna na sprzedaż i ma wyglądać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.