Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do muzyki klubowej

mystko

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

Witam. Interesują mnie wzmacniacze SONY TA-F545R i ONKYO A-8031. Który będzie lepiej sie sprawował przy muzyce elektronicznej?

W tej muzie to chyba Onkyo, wydaje mi się, że wpasowuje się w charakterystykę. Myślałbym nad droższą używką Roksana ka-1 mkiii również

W tej muzie to chyba Onkyo, wydaje mi się, że wpasowuje się w charakterystykę. Myślałbym nad droższą używką Roksana ka-1 mkiii również

Onkyo Integra to dobry wybór.

Jeżeli wzmacniacze maja tak różną charakterystykę że nadaja się do konkretnych rodzajów muzyki to chyba jest to ich wada i dziwne że zostały wyprodukowane.

Wieksze znaczenie ma chyba sam zestaw głosników i akustyka pomieszczenia a nie pseudo porady odnosnie wzmacniacza.

Gość numik

(Konto usunięte)

Jeżeli wzmacniacze maja tak różną charakterystykę że nadaja się do konkretnych rodzajów muzyki to chyba jest to ich wada i dziwne że zostały wyprodukowane.

Wieksze znaczenie ma chyba sam zestaw głosników i akustyka pomieszczenia a nie pseudo porady odnosnie wzmacniacza.

gdyby wszystkie były takie same to dopiero byłaby kicha. A tak jedni szukają wzmaka do plumkania, inni do metalu, a część uniwersalnego.

witam mam pytanie które po czesci pasuje do tego watku mianowicie posiadam yamahe ax 500 oraz kolumny altus 140 po wymianie buczacych gdn-ów 3060 na gdn 3080 pokój 20 m 2 słucham muzyki elektronicznej i chillout (asura , solar fields, vangelis ) mam mozliwosc kupna niedrogo wzmacniacza denon pma 860 niestety bez mozliwosci odsłuchu czy ten denonik lepiej sobie poradzi z ta muzyka niz yamaszka prosze o rade

Zapoluj na 550 lub 570ES, z dobrymi kolumnami dostaniesz szybki precyzyjny bas, średnie i wysokie na równym poziomie, sporo mocy i super kontrole.

Mam możliwość kupienia soniaka 530 ES za 400zł brac go?

to

Zapoluj na 550 lub 570ES, z dobrymi kolumnami dostaniesz szybki precyzyjny bas, średnie i wysokie na równym poziomie, sporo mocy i super kontrole.

Ten 530 ES to będzie mój pierwszy wzmacniacz . A jakie kolumny do niego by były dobre od razu mówie nie chce żadnych altusów Tonsili. Mam 1000zł

od paru dni słucham denona pma 860 i choc uwazam ze yamaha ax 500 to bardzo fajny wzmacniacz to jednak brzmieniowo w elektronice lepiej sie sprawdza denon mojej dziewczynie ktora słucha starego polskiego rocka wymiana sprzetu srednio sie podoba

Witam. Interesują mnie wzmacniacze SONY TA-F545R i ONKYO A-8031. Który będzie lepiej sie sprawował przy muzyce elektronicznej?

Nie wiem jaki masz budżet, ale jeśli ok. 2 kzł możesz wydać na ten cel to spokojnie możesz sobie darować wszystkie ww. piece. Szukał bym Musical Fidelity X-150 lub Audio Analogue Puccini SE. Resztę można miedzy bajki włożyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.