Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę usunąć ten temat!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

będę tu obrażał wszelkie ludzkie uczucia!

No już! Usunąć mi to zanim mnie poniesie!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bystra!

Noż k**wa mać! Kupiłem se dziś słuchawki bezprzewodowe za 33€

Dupaa! A chciałem Senki za 179€ ale te debile ze sklepu dla idiotów nie wiedzieli jak sprawdzić czy są w magazynie, a na wystawie słuchałem!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja mam senki za 75zl, nie wiem ile to jest oiro, bo nie chce mi sie liczyc. Majom kabel z miedzi OFC i nawet wydaja z siebie dzwiek.

A na wystawie to te wszystkie sluchawki grajom tak samo. Te za 10 jak i te za 1000 oiro, bo zasialne som z walkmana na TAPE.

?👈

To jeszcze większa duuupa

po to kupiłem bez kabla żeby się nie dusić w nocy!

Ale ja sluchawkow uzywam tylko raz na miesiac w taki dzien, a raczej noc jak dzis, wiec mi lepsze nie potrzebne som. Chociaz nie raz mam ochote wydymac sie z kasy po raz enty tylko po to zeby sie kurzyly.

po to kupiłem bez kabla żeby się nie dusić w nocy!

Ale kable grajom. Bez kabla nic nie gra.

?👈

Ja lubiem zasypiać z ze słuchawkami na łbie. Ale bez pana piotra to już nie tosamo...

Niestety znam tylko pana Darka z forum wiec nie przytocze tu zadnej anegdoty nt. pana Piotra. Czyzby to GÓRÓ od sluchawek?

Ze sluchawkami na lbie ostatnio zasnelem jakies 6lat temu, ale w nich nic nie gralo. Poprostu musialem sobie wsadzic cos w uszy, bo w hotelu w ktorym spalem 2 metry podemna byl organizowany dzien nauczyciela. A ja o 7 rano zajecia mialem, do tego chemie z ktorej do dzis nic ja nie ROZUMIE!

?👈

"Za dnia pięknością, a nocy szkaradą". Taki tekst slyszalem w Shreku jakis czas temu.

Palton juz grzecznie spi, tylko alkoholicy jeszcze nie spia.

?👈

Bo kiedy rano przyjdzie świt,

Misiomorowi będzie wstyd,

ze on usunął, a nie Ty...

Zajebiste uczucie! Ide do kibla czy gdzieś i nie zaplątowywuje się w ten j**any kabel!

Ale kurfwa antene od Wi-Fi kompa i tak zachaczyłem, spadła razem z doniczkom...

Kondolencje, ja mam jeszcze około mniejszej połowy z litra Granta:))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam wrazenie ze juz nikogo tu nie ma.

Ukryta Zawartość

?👈

coraz fajniej grajom na trójce

Tylko kabelek zmienie do słuchawek, znaczy się do bazy i będzie git!

Palton i łoczing ju:

Ukryta Zawartość

Deczko mało basu, można dokupić suba słuchawkowego?

Trzeba bylo kupic sluchawki z wbudowanym Loudnesem. I krecic gala. To podstawa Hi-Endu.

Ukryta Zawartość

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.