Skocz do zawartości
IGNORED

Kim ONI SĄ !?!? >P.W.P.<

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ależ ta gęba już się totalnie skompromitowała zwykłą nierzetelnością . Co on sobą prezentuje , najpierw odpowiedz.

(...)

jaki wpływ opis zaistniałej sytuacji z klerykiem Lemański ma na rzetelność Gazety . W którym miejscu manipulują , kłamią opisując sytuację .

Cała sytuacja idealnie wpisuje się w linię programową gazety , przecież jest ona z tego znana . Prawicowe temat omijają , katolickie bronią biskupa chroniącego pedofila . Należało nie pisać ?

W linię programową tej gazety wpisywała się tzw. afera Rywina, obalenie rządu Leszka Millera, rozbicie skupionej wokół SLD Lewicy oraz lansowanie nowej słusznej lewicy w Polsce, czy przedstawianie PiS wyłącznie jako politycznego diabła.

Gazeta ta ma aspiracje do narzucania własnych wizji rzeczywistości.

Lemański nie jest klerykiem, a księdzem. Olbrzymia różnica. Do tego jest on celebrytą w sutannie. Jest on przez gazetę kreowany, a ta kreacja nie musi pokrywać się z obiektywną rzeczywistością.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co chcesz udowodnić .Że media rzeczywistość kreują . Kto o tym nie wie ?

dziadekwłodek

żydzi rządzą i .... coś nowego ?

Ukryta Zawartość

nie , jest problem czemu ma służyć manipulacja . Może służyć do wywoływania nienawiści lub odwrotnie .... ja w tym widzę problem ciemnogrodu a właściwie nas wszystkich

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ricon

(...)

dziadekwłodek

żydzi rządzą i .... coś nowego ?

Ty to napisałeś.

nie , jest problem czemu ma służyć manipulacja . Może służyć do wywoływania nienawiści lub odwrotnie .... ja w tym widzę problem ciemnogrodu a właściwie nas wszystkich

Problemem są tez zbyt mocno oświeceni.

Vive l'elite!!!!

Z administracyjną gupotą najlepsza walka na argumenty. Nie ma głupszej miny urzędnik jak sam się wp..li w swoje słowa.

Z niwy międzynarodowej .Dlaczego taka cisza na temat polityki naszch sąsiadów i przyjaciół (vide Wegry) .Czasem przykłady mogą być nie po myśli ICH.

dziadekwłodek

już to przerobiliśmy z mizernym skutkiem , PiS gdy rządził też skorzystał i oficerem mogłeś zostać po kilkutygodniowym kursie . Najważniejsza była lojalność

Jaka cisza .

" 9,5 mld forintów, czyli ponad 133 mln zł - taką rekordową grzywnę dla 11 banków zasądził węgierski regulator. To kara za utworzenie kartelu mającego działać na szkodę Węgrów, którzy zaciągnęli kredyty we frankach."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i kto za to zapałci? . Oczywiscie bracia Węgrzy. ze swoich rachunków.i lokat.

Dlatego sza! o przeniesieniu pomysłu na polski grunt,

Choć tu też franek zrobił ludzi w konia.A w zasadzie banki

data 22.11. czyżyby na zamówienie nasze artykuł.???:)

od kiedy ktokolwiek naszym przyjacielem , są tylko interesy polityczne i dobrze o tym pamiętać . Polityka to nie relacje rodzinne

byłem na Węgrzech , tam jest dopiero medialne urabianie obywateli podatnych na narodowe hasełka i obwiniania całego świata za własną głupotę .... i ty taki bity na cztery łapy o medialnej manipulacji za wzór ich podajesz . Coś tu nie gra

z 3/4 narodu od rana na rauszu ma być wzorem ?

i kto za to zapałci? . Oczywiscie bracia Węgrzy. ze swoich rachunków.i lokat.

Dlatego sza! o przeniesieniu pomysłu na polski grunt,

Choć tu też franek zrobił ludzi w konia.A w zasadzie banki

data 22.11. czyżyby na zamówienie nasze artykuł.???:)

i znowu coś nie tak .

" Stawki opłat interchange w Polsce – pobierane od transakcji bezgotówkowych dokonywanych kartami płatniczymi Visa i MasterCard – były ustalane w ramach niezgodnych z prawem porozumień 20 banków. Sąd Ochrony Konkurencji i Konsumentów potwierdził decyzję Prezesa UOKiK."

Ukryta Zawartość

sami siebie Węgrzy zrobili , rząd nie zauważył problemu a ty i oni Banki obwiniają . Nikt nie zmuszał do kredytów

Ukryta Zawartość

Wolę narodowe (patriotyczne ) hasełka niż slogany międzynarodówki socjalistycznej.

Co do banków to Polacy też głupcy siedzący na kredytach- z własnej woli ? A może bez nich nie da się docześnie żyć.

Węgrzy właśnie dziękują tym wspaniałym co im zorganizowali finanse. Wiem - i mam odpowiedź więc nie pisz. :)

dobre , więc nie jesteś medialnie urobiony .

tak nie za bardzo fajnie gdy przestaje prawo obwiązywać , gdy opozycję ustawowo się zwalcza korzystając z aparatu władzy

tobie odpowiada zamordyzm . twoja sprawa mam nadzieję , że nie uda się podobnie myślącym wyborów w Polsce wygrać

i powiedz dlaczego taki smutek i stagnacja w tej szczęśliwej krainie pod rządami Orbana i Fidesz

tobie odpowiada zamordyzm

Na jakiej podstawie tak sądzisz.PRZECIWNIE uważam że przejawy anarchii mogą być sygnalem ostrzegawczym dla w(ł)adzy. (jakby to nie zabrzmiało ).

Prawo o ktorym piszesz tworzą twoi idole. stad takie jego przestrzeganie. Nie surowość a skuteczna egzekucja jego drogą do popawy. Nie 1000 aktów prawnych w jednym temacie a trzy ale jasne i przejrzyste bez możliwosci naciągania i wybiórczego stosowania. Bez Helsińskiej Fundacji chroniacej bandziorów.-bo to też ludzie.

na podstawie fascynacji polityką Orbana i Fidesz

i jacy moi idole , wskaż jak ja wskazałem Orbana i Fidesz na podstawie twoich wpisów a nie medialnej papki

kolego więc fundacja praw człowieka jest bandyckim wymysłem .... dalej , poczekam gdzie zabrniesz

wyborcza nie kwestią wiary tylko jednym z zródeł medialnych informacji . Jak wcześniej napisałem , uważam ja za dość rzetelną gazetę . A że ideologicznie odpowiada mi jej linia programowa to już moja sprawa . Innym odpowiadają prawicowe gazety i stamtąd czerpią informacje . Powtarzam wiarygodność informacji najważniejsza a nie linia programowa

wklejałem z niej linki prosząc oponentów o wskazanie manipulacji w podanych informacjach , upłynęło kilka lat i nadal kubły pomyj ale nikt nie wskazał ... taki szczegół

Powtarzam wiarygodność informacji najważniejsza a nie linia programowa

Grunt to wiara. Czy to w "obiektywizm "informacji czy to w źrodło ich pochodzenia.

Problemem jest miejsce przetwarzania i osoby.Mniej lub bardziej wiarygodne. A w naszych mediach poza jednostkami w ilości palców u jednej ręki - brak.

Co gorsza ci "masowi" też już działają z podświadomosci w wyborze opcji. To jak komórka -nie udowodniono że szkodzi ,a ludzie chorują na raka mózgu.

Skoro GW uważasz za wiarygodne żródło informacji ,poniekąd podważasz wiarygodnośc do siebie. A tu byłbym ostrozniejszy w stosunku do samego siebie. Powodzenia .Lubię ludzi co bronią swojego zdania . Mają wszelkie prawo do tego.choć czasem rozum kieruje się irracjonalizmem.Choćby nasze forumowe hobby :)

Ale to drobiazg.

trudno rozmawiać z człowiekiem wiedzącym wszystko lepiej , nie mam ochoty do czegokolwiek przekonać . Mogę wskazać głupotę ,brak logiki i to wszystko

mając internet możesz zweryfikować wątpliwości . Tylko komu się chce mając ważniejsze sprawy na głowie od medialnej informacji . Choroba dziecka , niska płaca , gdzie wydać nadmiar kasy , wakacje na Hawajach czy w Koziej Wólce .

Przeceniasz media , po większości spływają jak woda po kaczce

ONI - to projekcje własnej głupoty i słabości.

Z punktu widzenia głupca snującego te projekcje - rzecz nie do zrozumienia że mówimy tylko o jego wymysłach a nie o rzeczywistości - bo to się dzieje w jego własnej głowie.

Tematy polityczne opierają się na "wierze" dyskutantów - rozumianej jako najprymitywniejsza forma poznania. Nie muszę się "dowiadywać" albo "poznawać" - bo przecież dobrze "wiem". Wybory polityczne opierają się w oparciu o "wiarę" w swoją partię lub swojego kandydata. Dlatego wszelkie dyskusje polityczne (również te tutaj) nie mają sensu - ci wierzą w swoje a ci w swoje. Przecież na liczbach nikt tego sprawdzał nie będzie. Jak ma być źle - to tak będzie i koniec, jakieś argumenty się zawsze znajdą.

Dyskusja na pewnym poziomie może więc dotyczyć wyłącznie dyskusji o założeniach do swoich poglądów. Ale o tym z byle głupcem się nie porozmawia. On tego w ogóle nie zrozumie.

Przeceniasz media , po większości spływają jak woda po kaczce

Tia,, Szczególnie jak tematy są niewygodne społecznie , obłożone są nadal cenzorskimi zapisami. Nie wierzę w WOLNOŚĆ SŁOWA , Tu nie Hyde Park. choć i tam nie wszystko wolno.

Miło czytac optymistę.

Mogę wskazać głupotę ,brak logiki i to wszystko

I z tym się w pełni zgadzam.

Skoro GW uważasz za wiarygodne żródło informacji ,poniekąd podważasz wiarygodnośc do siebie. A tu byłbym ostrozniejszy w stosunku do samego siebie. Powodzenia .Lubię ludzi co bronią swojego zdania . Mają wszelkie prawo do tego.choć czasem rozum kieruje się irracjonalizmem.Choćby nasze forumowe hobby :)

Ale to drobiazg.

pustosłowie , więc wskażesz linki z manipulacją czy tylko papka z której wyłania się ignorant ?

i wskaż media godne uwagi , podobno jakieś są

Ignorant!!!!!!!!!!!

takiego linka nie wklejałem

Ignorant!!!!!!!!!!!

BTW:

otwórz (a nawet bez otwierania ) jutrzejszy numer GW , i poczytaj-porównaj- wyciagnij wnioski.

to już bezradny bełkocik , wskaż w wklejonych dzisiaj . Nie czytam wyborczej tylko korzystam z interesujących mnie wiadomości . Nie tylko z wyborczej , otumaniony sobą że muszą powtarzać ?

i urwa pomóż , wskaż tych kilka wartych i godnych zaufania zródeł .Czy urobiony przez nie zapomniałeś z jakich korzystasz snując swoje wywody

Coś na temat:

Niestety chłopaki młode i naiwne i coś im się (***).

Mianowicie właściciele korporacji pomylili im się z członkami zarządów.

Ci goście na fotkach to tylko korporacyjne szczury - fakt, że doskonale opłacane, ale nikt więcej.

O PRAWDZIWYCH właścicielach ano słowa!

Natomiast ujawnione powiązania są bardzo ciekawe i powinny wpłynąć na na nasze zakupowe decyzje.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.