Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 500 zł z przeznaczeniem do słuchania winyli

Mateusz Gontarczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy na forum, więc wypadałoby się przywitać :D więc Witam :D

Poszukuje wzmacniacza do 500 zł (lepiej, żeby było trochę mniej, np 500 razem z przesyłką) sekcja phono może być słaba, albo może jej w ogóle nie być, bo zamierzam dokupić do tego preamp Art Dj Pre II, co jak myślę do 2M Red będzie dobrym wyborem ( w dalekiej przyszłości mam zamiar zmienić na AT 440MLa).

Wzmacniacza szukam raczej z ciepłym brzmieniem, z nie za ostrą górą, raczej nie w stylu vintage ( jeśli chodzi o wygląd) na ten moment będą do niego wpięte Cantony Plus GX, a w styczniu lub w lutym zakupię Tonsile Siesta, bądź coś w podobnym przedziale cenowym - używanego.

Bardzo prosiłbym o pomoc, ponieważ nie znam się zupełnie na tego typu sprzęcie ! Pozdrawiam

Tu jest NAD 317, ale za 950 zł.
http://tablica.pl/oferta/wzmacniacz-stereo-nad-317-stan-igla-super-dzwiek-lublin-polecam-ID4bzCR.html#b77abecdf4

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

[b] PHILIPS 22AH..........[/b]

szczegolnie dla analoga - poprostu nic sie "nie umywa" w jakiejkowiek cenie ;)

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

tu najwyzszy całej serii model 390

[url="http://allegro.pl/pye-sx6390-hifi-sound-project-loewe-koncowka-i3768326709.html"]http://allegro.pl/pye-sx6390-hifi-sound-project-loewe-koncowka-i3768326709.html[/url]

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

[quote name='erazm2' timestamp='1386698805' post='3016710']
[b] PHILIPS 22AH..........[/b]

szczegolnie dla analoga - poprostu nic sie "nie umywa" w jakiejkowiek cenie ;)
[/quote]

W nawiazaniu do postu kolegi mam ladny zestaw philipsa 22ah384 + 22ah186 do sprzedania. (jest na all)

Mysle, ze w 500zl bys mogl sie zmiescic, masz pytania pisz pw.
Pozdrawiam.

mysle ze tu nie jest dział sprzedam
ta cena nie jest okazyjna

za tyle to sa zawsze

podalem bo to sie nie zdarza a jak to raz na x miesiecy albo lat

Ty Panie podajesz bo co? jest dział ogłoszenia :)

po co komu w temacie tuner? tuner idzi na smieci za 7 msc kiedy radio wyłaczy analogowy sygnał
wartosc ma tylko wzmacniacz
piekny sprzet tylko po co on komu?

sprzedasz wzmacniacz za 300?

takie wyjasnienie apropo opłacalnosci w mojej ocenie
pozdrawiam

nadto widzisz głebszy sens skoro lepsza koncówka jest taniej a autor ma przedwzmacniacz inny?

co do pre tez zresztą do kompletu ma lepszy- chyba ze mu sprzedawca albo estetyka (czemu ja akurat dziwiłbym sie najbardziej) nie pasuje - jego sprawa
a sprzet duzo lepszy

Wiem gdzie jest dzial ogloszenia :-)
Kolega pytal, dales propozycje, napisalem, ze mam. Tyle.

Twoje palce chyba nie nadazaja za glowa, bo dziwne monologi prowadzisz
..w ktorych z reszta nie chce mi sie uczestniczyc :-)
Wiec 'bez odbioru'.

Dziękuję wszystkim serdecznie za podpowiedzi :) Rozejrzę się i na pewno coś ciekawego upoluje :) Pozdrawiam

PS. Nie kłóćcie się o bzdety :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.