Skocz do zawartości
IGNORED

NAD C 515 BEE i NAD 326 BEE

tomasz777

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko odnosnie nad c 515 bee i 326 bee .Jak mają sie do siebie te sprzęty kolorystycznie.Mam juz nada c326 koloru ciemny grafit i teraz chce dokupic c 515.Czy oba sa takiego samego koloru i maja te same niebieskie diody?W starszych modelach nada widziałem zielone diody a 515 jest starszym modelem.

https://www.audiostereo.pl/topic/107701-nad-c-515-bee-i-nad-326-bee/

Po cholerę Nad zmienił te diody na niebieskie, jak to wygląda...

Też bardziej podobają mi się starsze zielone, mniej rzucają się w oczy sa bardziej stonowane, ja najczęściej słucham muzyki w "ciemnościach" przy wyłączonych źródłach światła - zielony wtedy świetnie się sprawdza, chociaż przeyznam, że po ciemaku niebieskiego jeszcze nie widziałem:)!

Co do kolorystyki, c315 np ma identyczny kolor nam mój nad c370 (ciemny grafitowy), co dziwne bo pośredni c541i jest już zdecydowanie jaśniejszy od c370 (mimo tego takie właśnie mam połączenie c370 + c541i - nie rzuca się to zbytnio w oczy a po ciemku to już w ogóle:)!) c515 ma niebieskie diody. Rozważ wyższy model c54x .

Gość

(Konto usunięte)

Co do kolorystyki, c315 np ma identyczny kolor nam mój nad c370 (ciemny grafitowy), co dziwne bo pośredni c541i jest już zdecydowanie jaśniejszy od c370

C 541i jest ze starszej serii, gdzie różnie bywało z kolorystyką ;)

C 515 (bo chyba odtwarzacz masz na myśli, więc "5" - zresztą wzmacniaczy C 315/316/326/356/375 to tak samo dotyczy) jest już w nowej, zoptymalizowanej kolorystyce (Graphite lub Titanium) - należy do nowej serii właśnie z bursztynowo-niebieskimi diodami.

PS Mnie bardziej podoba się niebieskie podświetlenie :)

Mnie osobiscie te niebieskie diody dodaja uroku.

Mieszkam obecnie w holandii i tu są swietne ceny tych klocków.Za nada c326 zapłaciłem 349euro z darmowa przesyłką a za c515 zapłace 229e.Wszystko oczywiscie nowe w sklepie internetowym.Jeszcze w tym tygodniu zamówie c 515:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.