Skocz do zawartości
IGNORED

Audio show u ZYDELKA!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Stryjek - co sie odwlecze....

Na razie Zydelka nie widać, ale może przyjdzie mu do głowy podjąć jakies działania. Deklarował przecież, że jest "LWEM", że "przegryzie mi szyję", że "pozbawi mnie pracy".

pozdr.

A kto Zydelka nie poprze tego Zydelek znajdzie i pozbawi pracy - zapewne za jego plecami, przez pomówienia i swoje znajomości - w końcu sam przyznał że układowy jest i tak doszedł do wielkiej fortuny.

No mnie tylko "przegryzie szyję" za to ze nie chciałem zainwestować jego 60Tys. zł. - mam nadzieje że do tego czasu nie popełni wiecej idiotycznych wpisów.

pozdr. i Dobranoc

... oczywiście, gdyby białostocki lew spełnił swą obietnicę i przegryzł gardło Qubrickowi, to prokurator wszcznie postępowanie z urzędu. (nawiasem mówiąc mam teścia i kolegę z Whitestocku - obaj pełni sił witalnych :D)

>stryjek

a nie, teść wyemigrował, wałęsał się po całej Polsce, nawet W-wę odgruzowywał (ma swoje lata)

w końcu osiadł w P. i tu spłodził córę (całe szczęście że nie jest z Białego, bo by mi dawno gardło przegryzła :DDDD)

W Białymstoku są LWY??? (włosy dęba stają na głowie). Jaki kaliber jest najlepszy na takie dzikie zwierzę? I po czym poznać lwa z Białegostoku - mam nadzieję, że nie po błędach ortograficznych (bo inaczej juz jestem bez pracy)???

zydel (niem. sidel) stołek z drewna, zazwyczaj z oparciem.

albo

ZYDEL, stołek, jednoosobowy mebel do siedzenia; najczęściej drewniany, używany w różnych odmianach od starożytności do dziś

Poproś - zawsze to ciekawiej porozmawiać z kims inteligentniejczym od Ciebie. I może będzie miała coś do napisania w przeciwieństwie do swego wujka, który tylko składac litery potrafi :))))

Tak swoją drogą to w dzisiejszych czasach żadkością jest umilanie komuś życia za pomocą własnych rąk, stąd nie wierzę w intencje Zydelka jakoby chciał na solo komuś dokopać a potem tłumaczyć się na police. Zapewniam, jest w naszym kraju bez liku firm usługowych, głównie pochodzenia wschodniego, które takie sprawy załatwiają od ręki i za naprawdę niewielki pieniążki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.