Skocz do zawartości
IGNORED

Audio show u ZYDELKA!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Wschodnia brygada Zydelka :)))

[obrazekLUKASZ-167056_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A tak urządzą Qubrica:

[obrazekLUKASZ-167058_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ten pan was odwiedzi jak dalej będziecie marudzić :

[obrazekLUKASZ-167059_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Qubric

jesli jestes mezczyzna,

jesli nie jestes tchorzem,

jesli uwazasz nadal,ze to co napisales o Zydelku jest prawda,i podtrzymujesz to,

TO PODAJ SAM MU SWOJE NAMIARY

albo zadzwon pod zamieszczony telefon.

moim zdaniem uraziles Zydelka,i on chce zalatwic sprawe po mesku.wiesz co to znaczy po mesku?

Pal55=> masz rację!

Odnośnie całej sprawy to moje wypowiedzi są w cudzysłowiu. To ja zostałem zaatakowany. Uraziło mnie to, bo zamiast obejrzeć rybkę nastąpiły "komentarze". Po analizie jednak uważam, że spór jest dziecinadą. Być może jest wtym trochę mojej winy, ale nie lubię być zaczepiany. Wymiana poglądów tak, ale bez chamstwa. Zawsze znajdzie się ktoś "mądry" i wyszczekany z zakryta przyłbicą.

Tak więc zamykam gębę, by nie dawać powodów do radości.

Widzę Zydelek że zasięgnąłeś porady prawnej od wczoraj.

Jest różnica między obrzucaniem się wirtualnym błotem - a grożeniem innym ludziom. A Ty groziłeś i podjąłes działania zmierzające do realizacji zamiaru (i bynajmniej nie mam na myśłi Twojej chęci głębokiego zaglądnięcia mi w oczy).

Zydelek - Ty we mnie kwiatkami raczej nie rzucałeś i to po tym jak stwierdziłeś że temat zakończyłeś w wątku o handlu w święta :))) Przeanalizuj na spokojnie co ci się bardziej opłaca. Porzucać błotem czy porozmawiać z prokuratorem? Widzę że na ciebie też podziałało ;)

pozdr.

eeeeeeeeee, już się skończyło???? :)) Miałem nadzieje że jeszcze trochę się powyzywacie od debili :)) Jakby Wam wróciła ochota to niniejszym uprzejmie odświeżam wątek :)

Pozdrawiam.

The odd get even.

Zydelku - miałem pewne wątpliwości po tej rozróbie , ale przecież nawet z Panem Q czasami się zgadzasz , tylko dlaczego ja obrywam przy tym wszystkim ?

:(((

A ja biedny głupiec myślałem , że dla Ciebie te kabelki są O.K :(

Twój wpis :

Broda potwierdzam zdanie Qubrica- że na kable Veluma, czemu pewnośc dał mi kolega Frank w postach na forum audio :):):)

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

• 2 tygodnie później...

Cisza jest spowodowana jeszcze trwającym sezonem żeglarskim. Mam jeszcze do odbycia parę rejsów. Czekam również na to, o czym pisze Frank. Nie mniej jednak wszystko jest aktualne!!! Mało tego, mile będą widziani równiez moi przeciwnicy- mam nadzieję, że po osobistym poznaniu się wszelkie waśnie pójdą w nie pamięć.:):):)

• 1 miesiąc później...

kepuls-Co tam GC ,dziś dotarł lampowy AR ARCHE ,szok ,ponad pół metra szerokości,bardzo głęboki ,ciężki jak cholera.Jestem ciekaw jak będzie grał ,własciciel chce go trochę wygrzać. Wygląd niesamowity, trafa ukryte w ogromnych mosiężnych cylindrach ,dwie lampy wielkości szklanek ,zresztą będę namawiał kolegę by zjawił się z tym monstrum u Zydelka na imprezie.

Wczoraj wróciłem z Bałtyku, tak więc chyba? był to ostatni rejsik w tym sezonie w kraju.

Odnośnie audio u Zydelka- spotkanie coraz bliżej- przed chwilą rozmawiałem z kolegą, któremu przywiozłem ARElektronics Arche, który jako również bywalec u mnie będzie prezentował walory swego wzmacniacza. Dajmy mu "równe" szanse. Niech chłop wzmaka wygrzeje. Myślę, że spotkanie w przyszłym tygodniu. Co chętni na to???

Pewna.... firma z Gdańska Oliwy. Wróciłem z nimi o 5-tej rano. Teraz półprzytomny ( bo zjechałem po super polskich drogach 1600 km w 30 godzin bez snu) zabieram się do podłączania.

Zyzio=> mam nadzieje, że nie:):):), choć nigdy nie wiadomo? W czasie deszczu słabo widać. Choć jeżdżę z anty r...., nie wiem czy na foto r... również reaguje.

No monobloki ustawione i gra fenomenalnie.... jednak co McIntosh MC275 potrafi to..... długo by trzeba pisać. Nie dziwię się, że zapłaciłem tyle co koleś który ze mną jechał za auto w Szczecinie :):):)

Pomimo "rozsypki" mojego zestawu, któremu muszę poświęcić troszkę czasu i pracy jak choćby montaż w obudowie preampa i założenie potencjometru parę osób odwiedziło mnie dziś na mikro-show. Jak było może się wypowiedzą. Natomiast całe spotkanie w większym gronie pewnie dojdzie do skutku w połowie miesiąca, jak wszyscy zainteresowani wygrzeją swoje zabawki.

• 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.