Skocz do zawartości
IGNORED

Nadzwyczajna integra Accuphase E-600

carat57

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Pewnie pod wpływem pola coś się indukowało, jakiś prąd wirowy

Tak to zapewne należałoby tłumaczyć. Przy czym słuchanie otwartego pre niestety mu nie służy, kurzy się do środka okropnie. No i u mnie dochodzi problem psa. Już kiedyś miałem pożar, z powodu włosa, który zrobił jakieś zwarcie. Dobrze jest raz na jakiś czas otworzyć i odkurzyć wnętrze, a potem przemyć ścieżki albo czystym spirytusem, albo jeszcze lepiej kontaktem. Po tym ostatnim dźwięk się poprawia.

czar trochę pryska bez "wycieraczek"

Na szczęście powrócili później do wycieraczek.

No to rzeczywiście rewolucja technologiczna:-) I chyba w złym kierunku, jeśli już analizujemy pod kątem hi-end. LEDy będą siały więcej zakłóceń niż VU-metry.

Jak nie wiadomo o co chodzi to może o pieniądze? Czy one nie sa tańsze w produkcji niż ,,wycieraczki"? Dla mnie to nade wszystko wizualna porażka.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jak nie wiadomo o co chodzi to może o pieniądze? Czy one nie sa tańsze w produkcji niż ,,wycieraczki"? Dla mnie to nade wszystko wizualna porażka.

Na pewno tańsze. Przecież to typowa masówka.

Nie no Panowie, bez tzw jaj - jezeli w integrze za ponad 40k, ktos mialby pozalowac na wycieraczki z powodow finansowych, to sam jest godny pozalowania. Ilez taki gadzedzik moze kosztowac..to mi wyglada na probe odmlodzenia designu - na siłę.

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

Nie no Panowie, bez tzw jaj - jezeli w integrze za ponad 40k, ktos mialby pozalowac na wycieraczki z powodow finansowych, to sam jest godny pozalowania. Ilez taki gadzedzik moze kosztowac..to mi wyglada na probe odmlodzenia designu - na siłę.

Oj byś sie zdziwł jak się liczy 50 Centów czy 1000 Jenów u księgowego. Może LED są mniej zawodne;-)?

Jak już chcieli zaszalec to mogli dać liczniki;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.